35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O cholercia!!!Ewa jakbym miala taka<plame>tobym skakala z radosci..To nie plama to ekstra gruba kreeecha!!!Ciaza jak ta lala!!!
Swoja droga ladnie to tak sie wpychac w kolejke?
caffe, Mega, iwcia77, EwaT, inessa, Sabina, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ewa na razie sie nie stresuj, jak będziesz pewna to wtedy będziesz myśleć...
caffe, iwcia77, EwaT, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj jak lakonicznie
a mozesz rozwinac temat ?
kapturnica, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nie chce sie wypowiadać za Ewe ale chyba domyślam sie o co chodzi, sama bym sie cholernie bala
iwcia77, caffe, kapturnica, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ewa trzeba powtórzyć test albo zrobić bete i tyle, Nie ma co myśleć teraz...
caffe, iwcia77, Sabina, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
wiesz , nie wiem jak to funkcjonuje w kraju nad wisla...we wloszech jak wynik biopsji lub amnio wychodzi zly , to kobieta podejmuje decyzje co dalej z ta ciaza...moze w polandii jest sie naprawde czego bac...EwaT wrote:ale jak rozwinąć? zwyczajnie boje sie wyniku
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:my z gdanska przez ploty skaczemy, bo to spuscizna historyczna i zadne ciaze nam nie straszne
jeszcze nie jestem turlakiem, wiec kondycha jest
oczywiscie nie taka jak u Pusura, ale nie moge narzekac
Iwka, od tygodnia probuja spakowac pake dla Ciebie. I nie daje rady zejsc do piwnicy po kartonik. Ale zejde i zrobie ta paczke, jeszcze zanim urodzisz.iwcia77, Mega, inessa, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kapturnica, Ty to mi się kojarzysz z Czerwonym Kapturkiem
Czerwony Kapturek ma iść sam do babci i tak sobie pomyślał: Czego mam się bać? Las znam, sex lubię.iwcia77, Mega, Pusurek, kapturnica, ania.g, Sabina, inessa, samira, moremi, mysza1975, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dobrze, bede czekacPusurek wrote:I to przez jakie ploty! Nie przez byle barierki, tylko przez wysokie stoczniowe plociszcze.
Iwka, od tygodnia probuja spakowac pake dla Ciebie. I nie daje rady zejsc do piwnicy po kartonik. Ale zejde i zrobie ta paczke, jeszcze zanim urodzisz.Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Nic 2razy sie nie zdarzy nie ma co sciagac zlych mysli!!!Musi byc dobrze!!!I bedzie napewno a Tomcio dostanie braciszka lub siostrzyczke !!1
caffe, iwcia77, EwaT, Mega, ania.g, Parka, Sabina, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nic 2razy sie nie zdarzy nie ma co sciagac zlych mysli!!!Musi byc dobrze!!!I bedzie napewno a Tomcio dostanie braciszka lub siostrzyczke !!1
iwcia77, Mega, EwaT, Parka, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kapturnica, Ty to mi się kojarzysz z Czerwonym Kapturkiem
Czerwony Kapturek ma iść sam do babci i tak sobie pomyślał: Czego mam się bać? Las znam, sex lubię.
O toto to...Ja czekam na mojego malz jak na wilka bo on sie pojawia znienacka tylkoiwcia77, caffe, inessa, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:albo braciszka i siostrzyczkę albo dwóch braciszków albo dwie siostrzyczki
Juz ty jej daj spokoj ,jedno rodzenstwo mysle ze wystarczy..Chcesz ja zarypac tyloma dziecmi??Toz to ciezka praca!!!iwcia77, Mega, caffe, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:albo braciszka i siostrzyczkę albo dwóch braciszków albo dwie siostrzyczki
kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość