35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:oj ja też bym chciała taka plamę
iwcia77, EwaT, samira, inessa, Dorka1979, caffe, kapturnica, malgos741, ewka80, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:my chcemy pLamE na teście ,my chcemy plamę na teście "POZYTYWNĄ"
iwcia77, inessa, samira, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia z tego wszystkiego zapomniałam ci pogratulować wyniku badania Usg, super ze Iwo zdrowy i jest wszystko ok.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:chyba do sypialni
...no chyba ze wolicie kogos z miasta
iwcia77, inessa, Sabina, Dorka1979, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ty spoko , w obliczu ewowej wiesci , wszystkie inne sa didaskaliaMega wrote:Iwcia z tego wszystkiego zapomniałam ci pogratulować wyniku badania Usg, super ze Iwo zdrowy i jest wszystko ok.
Mega, Sabina, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:chyba do sypialni
...no chyba ze wolicie kogos z miasta
iwcia a jak tam kondycja .skaczesz przez barierki czy płotki czy jednak siła ciężkości z przodu nie pozwala na to? hihihi
Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Miotłą? A nie prościej odkurzaczem?
no chyba ze ty eko mama Reni Jusis jesteś
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tylko pamietaj, ze od samego patrzenia na "interes" sie w ciaze nie zajdzie
iwcia77, inessa, Sabina, Dorka1979, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
my z gdanska przez ploty skaczemy, bo to spuscizna historyczna i zadne ciaze nam nie straszne
jeszcze nie jestem turlakiem, wiec kondycha jest
oczywiscie nie taka jak u Pusura, ale nie moge narzekac
samira wrote:iwcia a jak tam kondycja .skaczesz przez barierki czy płotki czy jednak siła ciężkości z przodu nie pozwala na to? hihihi
Mega, samira, inessa, Dorka1979, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia gdy pracowałam w przedszkolu miałam w grupie chłopca o umieniu Iwo troche rzoatrgniony był ale za to madry chłopak i wszysyc go bardzo lubilismy - zawsze uśmiechniety był
Super,ze wszystko dobrze u Niego i u Ciebieiwcia77, samira, Mega, Sabina, Dorka1979, caffe, ewka80, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość