35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:twoj jest hardkorowy! dla odwaznych ! nie wspomne juz , ze laska ubrana jest w kiecke, ktora mam w awatarku
( tzn podobna)
Pępkowe zawsze mi sie kojarzyło z wielkim pijaństwem szczesliwego tatusia z kolegami w czasie gdy mama z dzieckiem byli jeszcze w szpitalu. A baby shower niech sobie w Stanach zostaje i juz. Co to my jakis glupi naród jestesmy zeby zagraniczne tradycje wchłaniać do siebie, mamy swoje...kapturnica, iwcia77, Sabina, inessa, ania.g, Bliska 77, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jezusie nazarenski !
boze bron! bym sie chyba poplakala
Mega wrote:tez myslalam ze to ty Iwcia dostalas takiego hardcorowego torta
Pępkowe zawsze mi sie kojarzyło z wielkim pijaństwem szczesliwego tatusia z kolegami w czasie gdy mama z dzieckiem byli jeszcze w szpitalu. A baby shower niech sobie w Stanach zostaje i juz. Co to my jakis glupi naród jestesmy zeby zagraniczne tradycje wchłaniać do siebie, mamy swoje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 17:03
kapturnica, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny nie wiem co mam mysleć......spojrzałam z głupia frant jeszcze raz na ten test który wpierdzieliłam do szuflady w łazience rano....w miejscu gdzie powinna byc druga ciązowa kreska jest taka jakaś dziwna różowa plama czy cień...co to ma być???????
iwcia77, kapturnica, Bliska 77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a zrobiłam sobie zapasy wiesiołka dziś i podpasek
widze ze koleżanki juz wyrok wydały
iwcia77, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny nie wiem co mam mysleć......spojrzałam z głupia frant jeszcze raz na ten test który wpierdzieliłam do szuflady w łazience rano....w miejscu gdzie powinna byc druga ciązowa kreska jest taka jakaś dziwna różowa plama czy cień...co to ma być???????
Niby wynik po 10 min. jest juz niemiarodajny, ale cholera tam wie z Toba
Nie ma wyjscia, jutro moze siuski prawde powiedzaMega, iwcia77, EwaT, inessa, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ale my nie uciekamy nigdzie przed toba
kapturnica, iwcia77, Bliska 77, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Robilysmy co w naszej mocy
Sabinka pewnie ty tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 17:22
Sabina, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Widzisz? Zaczyna sie prawdziwa ciaza.
Nie posprzatalam, nie poprasowalam, nie ugotowalam - no coz - trudnoiwcia77, Mega, inessa, moremi, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę do domu zobaczyć jak wygląda świeżo polakierowana podłoga. Otworzyłam wszystkie okna i uciekłam taki smród. Obawiam się że co najmniej dwa tygodnie posiedzę u mamy i chyba kota dostanę. Mama mieszka na drugim piętrze na poddaszu. Muszę kursować kilka razy dziennie po schodach i po woli wymiękam. Zasrany remont na ostatnią chwilę...
Sabina, iwcia77, Mega, EwaT, samira, ewka80, Dorka1979, malgos741, Bliska 77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:cholera wie
moze zrobic bete?
Kurde Ewa ale tak bez kolejkiiwcia77, kapturnica, inessa, Sabina, EwaT, samira, moremi, ewka80, Dorka1979, malgos741, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny