35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no przecie nie raz pokazywalam i wszytkie powiedzialy, ze moja najladniejsza.. taka z ceglami na scianie
Tyle tych kuchni bylo... Musialo to byc, kiedy bylam w ostrej budyniowej fazie.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki
Kurcze zanim sie ogarnelam z czytaniem doszly kolejne strony u Was hahaha:)
kapturnica tak dotarlam
Macduska witaj no i oczywiscie dziekuje za przyjecie do grona 35+ hihihi:)
Ja dzisiaj walcze na inwenturze w pracy siedze od 12stej w poludnie do dnia jutrzejszego rana mam nadzieje ze podolam temu zadaniu chociaz szczerze to jestem wsciekla bo moj Synek ma dzisiaj akurat 10te urodzinki a mnie w domu nie bedzie chociaz role przejal jego Tata w tym roku (ciekawe na ile bo my po rozwodzie ale kontakty maja dobre miedzy soba a to najwazniejsze dla mnie i samego Malego) A mi pozostaje tesknota za moim Szkrabkiem
ewka80, inessa, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:chyba jakos nie moglabym mimo wszystko go ruszyc....nl nozem kroic albo uraczyc sie oczkiem lub noskiem....
dla mnie niesmaczneBliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pewnie, moje torty bleh, przerazajace, a iwci wymiata!
foch i ide do domu!samira, paszczakin, Bliska 77, ewka80, iwcia77, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkąd pochodzi baby shower ?
Kobiece imprezki z okazji zbliżającego się porodu wywodzą się z kultury anglosaskiej i były organizowane już w XVIII wieku. Podczas popołudniowych spotkań przy herbacie panie obdarowywały przyszłą mamę prezentami dla maluszka i służyły dobrą radą. Wówczas ciężarna kobieta miała organizowane tylko jedno przyjęcie, a upominki które dostała wykonane były własnoręcznie przez gości.
Współcześnie baby shower jest mocno skomercjalizowanym 'świętem', a sklepy oferują całą masę dekoracji i akcesoriów których na przyjęciu nie może zabraknąć. Baby shower dużą popularnością cieszy się zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych, Anglii i Francji, a przyjęcie organizowane jest kilkakrotnie: dla rodziny, znajomych, czy koleżanek z pracy.
Choć w naszym kraju zwyczaj ten pojawił się zaledwie kilka lat temu to cieszy się coraz większą popularnością, a Polki nadały mu nawet swojską nazwę - bociankowe.
Czytaj wiecej: Baby Shower - Dzidziusiowo.pl
iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:heh, ja robie czasami ciasta dla znajomych, torty w danym temacie.. i jak kiedys zrobilam misia na zyczenie, to cale party leglo w gruzach, bo wszsytkie dzieci zaczely wyc, ze matka chce misia zdekapitowac
i chciej tu czlowieku dobrze..znaczy ze dzieci wrazliwe byly
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no Ci kurierzy mają ciekawą pracę...
Pewnie zauważył..
ja ostatnio otwierałam też kurierowi drzwi rano jakoś - jak spałam - byłam goła...dzwonek - kurier...no to ja sru do łazienki po szlafrok...taki normalny, do kolan, biały welurowy z kapturkiem....zawinęłam się na tym moim brzuszysku...on tak dziwnie patrzył...ale wręczył paczkę i poszedł...ja patrzę do lustra - a tam od pępka w dół rozjechane wszystko na jakieś 5-10 cm bo zabrakło materiału i nie objęło ...Myślałam, że padnę ze wstydu..
iwcia77, Bliska 77, Mega, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Skąd pochodzi baby shower ?
Kobiece imprezki z okazji zbliżającego się porodu wywodzą się z kultury anglosaskiej i były organizowane już w XVIII wieku. Podczas popołudniowych spotkań przy herbacie panie obdarowywały przyszłą mamę prezentami dla maluszka i służyły dobrą radą. Wówczas ciężarna kobieta miała organizowane tylko jedno przyjęcie, a upominki które dostała wykonane były własnoręcznie przez gości.
Współcześnie baby shower jest mocno skomercjalizowanym 'świętem', a sklepy oferują całą masę dekoracji i akcesoriów których na przyjęciu nie może zabraknąć. Baby shower dużą popularnością cieszy się zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych, Anglii i Francji, a przyjęcie organizowane jest kilkakrotnie: dla rodziny, znajomych, czy koleżanek z pracy.
Choć w naszym kraju zwyczaj ten pojawił się zaledwie kilka lat temu to cieszy się coraz większą popularnością, a Polki nadały mu nawet swojską nazwę - bociankowe.
Czytaj wiecej: Baby Shower - Dzidziusiowo.pl
zdecydujmy sie polski czy angielski?samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny