35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Ja ikei nie cierpię..sorki ani to ładne ani to cena przystępna.. Mam wrażenie, ze wszystkie te meble niedokończone są.
To moje zdanie więc proszę na mnie nie napadać, bo zdania nie zmienię.Simba, inessa, moremi, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Weźcie Wy te wszystkie smoki i gąbki do drogerii wrzuccie
Jako ciotka prawdziwa i przyszywana zanosiłam w pierwszym prezencie właśnie tego smoka do owoców i to był hiti zazwyczaj kupowałam to obok prezentu podstawowego - czyli czegoś, co zażyczyła mamusia. Prezent matce musi być
Bursztyn, trzymam kciuki
Mi, mamie nikt nigdy nic nie przyniósł :'(Simba, kapturnica, caffe, moremi, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja lubiłem dostawać pampersy dla Młodej
Mi, mamie nikt nigdy nic nie przyniósł :'(kapturnica, mysza1975, Sabina, caffe, moremi, Reni, Bliska 77, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Bozia3, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello
Ja ikei nie cierpię..sorki ani to ładne ani to cena przystępna.. Mam wrażenie, ze wszystkie te meble niedokończone są.
To moje zdanie więc proszę na mnie nie napadać, bo zdania nie zmienię.Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sabina, zaczynam sie o Ciebie niepokoic - kolejny post w ktorym odmieniasz sie po mesku
prawda jest jedna, telefon tak zmienia, a jak nie przyuwaze to tak leci
Ty bystra jesteś mimo budyniuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:32
kapturnica, caffe, moremi, Simba, mysza1975, Bliska 77, paszczakin, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u nas piekna pogoda dzis pospałam po wczorajszych nerwach ( przez biznes plan) piore,gotuje,zakupy zrobiłam i teraz siadłam a wiec poczytałam co tam popisałyscie pekałam ze śmiechu
Moremi,Moremi
DObrego dnia Wam zyczeSabina, mysza1975, moremi, ewka80, caffe, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No my też jutrzejsze szczepienie mamy własnie po 6 tygodniowej przerwie. Żal mi go będzie jutro, ale mam nadzieję, ze szybko zapomni o "krzywdzie"
Mój m zawsze do małego mówi, żeby się nie przejmował bo tę panią od szczepień zapiszemy na czarną listęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:02
caffe lubi tę wiadomość
-
Hej Inessko
co to za chichy pytam się :p
U nas właśnie burza się rozpętała i jest strasznie ciemno.
Dzwonił do mnie konsultant z Tmobile i gdybym mogła, to bym go wzrokiem zabiła, tak mnie wkurzyl. Ale nie mogłam. Saczylam tylko jad.
mysza1975, paszczakin, inessa, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dziewczyny a co sądzicie o baby shower czy tam przyjęciu przed urodzeniem dziecka? Przyjaciółka mnie namawia a ja nie mam zbytnio ochoty.
Ja nie organizuje nic w tym stylu. Za stara jestem na takie zabawy.Bliska 77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dziewczyny a co sądzicie o baby shower czy tam przyjęciu przed urodzeniem dziecka? Przyjaciółka mnie namawia a ja nie mam zbytnio ochoty.
Ciagle mam przed oczami te "urocze" torty ktore na tych balach kroluja. Pamietacie? Renek chyba kiedys wrzucal. BueeeeeReni, Pusurek, mysza1975, moremi, Sabina, ania.g, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziewczyny a co sądzicie o baby shower czy tam przyjęciu przed urodzeniem dziecka? Przyjaciółka mnie namawia a ja nie mam zbytnio ochoty.
Tak samo jak chlanie przez tatusiow po urodzeniu dziecka - odchodzi do lamusa.
Bliska 77, moremi, iwcia77, Sabina, ewka80, ania.g, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Typowego oblewania nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:13
mysza1975, moremi, Simba, Bursztyn, iwcia77, Sabina, Dorka1979, Parka, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja tam nie przepadam za zadnymi baby showerami, pepkowymi itp i nic takiego nie organizujemy ale kazdy niech robi wedle wlasnego uznania
a w ogole u nas w nocy dzis byla taka burza ze wszystkie urzadzenia na hura wylaczlismyPusurek, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Podobno to w zlym tonie jest.
Tak samo jak chlanie przez tatusiow po urodzeniu dziecka - odchodzi do lamusa.
i na szczescie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:13
moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, Adas zalicza druga rundke drzemki w bujaczku!
Co prawda jest to nasza drzemka spacerowo - zakupowa, ale mam dzis w nosie rzniecie super mamy. Na dworze pizga i wole sobie posiedziec w domu.
Ale bujaczek dziala jak widac.Bliska 77, mysza1975, caffe, moremi, iwcia77, ewka80, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
mysza1975, Pusurek, moremi, Simba, inessa, iwcia77, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello
To moje zdanie więc proszę na mnie nie napadać, bo zdania nie zmienię.inessa lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, Adas zalicza druga rundke drzemki w bujaczku!
Co prawda jest to nasza drzemka spacerowo - zakupowa, ale mam dzis w nosie rzniecie super mamy. Na dworze pizga i wole sobie posiedziec w domu.
Ale bujaczek dziala jak widac.Adaś łamie stereotypy
Pusurek, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość