X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello

Ja ikei nie cierpię..sorki ani to ładne ani to cena przystępna.. Mam wrażenie, ze wszystkie te meble niedokończone są.
    To moje zdanie więc proszę na mnie nie napadać, bo zdania nie zmienię.

Simba, inessa, moremi, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Weźcie Wy te wszystkie smoki i gąbki do drogerii wrzuccie :)
    Jako ciotka prawdziwa i przyszywana zanosiłam w pierwszym prezencie właśnie tego smoka do owoców i to był hit :) i zazwyczaj kupowałam to obok prezentu podstawowego - czyli czegoś, co zażyczyła mamusia. Prezent matce musi być :)

Bursztyn, trzymam kciuki :)
    Ja lubiłem dostawać pampersy dla Młodej ;-)
    Mi, mamie nikt nigdy nic nie przyniósł :'(

Simba, kapturnica, caffe, moremi, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja lubiłem dostawać pampersy dla Młodej ;-)
    Mi, mamie nikt nigdy nic nie przyniósł :'(
    Sabina, zaczynam sie o Ciebie niepokoic - kolejny post w ktorym odmieniasz sie po mesku ;)

kapturnica, mysza1975, Sabina, caffe, moremi, Reni, Bliska 77, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Bozia3, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello

Ja ikei nie cierpię..sorki ani to ładne ani to cena przystępna.. Mam wrażenie, ze wszystkie te meble niedokończone są.
    Obawiasz sie ikeo-fanatykow? ;)

Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sabina, zaczynam sie o Ciebie niepokoic - kolejny post w ktorym odmieniasz sie po mesku ;)
    Chciałbym ;-) prawda jest jedna, telefon tak zmienia, a jak nie przyuwaze to tak leci ;-)
    Ty bystra jesteś mimo budyniu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:32

kapturnica, caffe, moremi, Simba, mysza1975, Bliska 77, paszczakin, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas piekna pogoda dzis pospałam po wczorajszych nerwach ( przez biznes plan) piore,gotuje,zakupy zrobiłam i teraz siadłam a wiec poczytałam co tam popisałyscie pekałam ze śmiechu :D :D :D
    Moremi,Moremi :D :D :P
    DObrego dnia Wam zycze <3 :)

Sabina, mysza1975, moremi, ewka80, caffe, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No my też jutrzejsze szczepienie mamy własnie po 6 tygodniowej przerwie. Żal mi go będzie jutro, ale mam nadzieję, ze szybko zapomni o "krzywdzie" :)
    Mój m zawsze do małego mówi, żeby się nie przejmował bo tę panią od szczepień zapiszemy na czarną listę :)
    na szczescie takie male dzieciaczki nie pamietaja tego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:02

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co sądzicie o baby shower czy tam przyjęciu przed urodzeniem dziecka? Przyjaciółka mnie namawia a ja nie mam zbytnio ochoty.

mysza1975, Simba, caffe, iwcia77, samira, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Inessko :) co to za chichy pytam się :p
    U nas właśnie burza się rozpętała i jest strasznie ciemno.
    Dzwonił do mnie konsultant z Tmobile i gdybym mogła, to bym go wzrokiem zabiła, tak mnie wkurzyl. Ale nie mogłam. Saczylam tylko jad.

mysza1975, paszczakin, inessa, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny a co sądzicie o baby shower czy tam przyjęciu przed urodzeniem dziecka? Przyjaciółka mnie namawia a ja nie mam zbytnio ochoty.

Ja nie organizuje nic w tym stylu. Za stara jestem na takie zabawy.

Bliska 77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja mam jak najgorsze skojarzenia z tego rodzaju imprezami, ale moze wszystko zalezy od osob ktore to dla Ciebie organizuja.
    Ciagle mam przed oczami te "urocze" torty ktore na tych balach kroluja. Pamietacie? Renek chyba kiedys wrzucal. Bueeeee

Reni, Pusurek, mysza1975, moremi, Sabina, ania.g, Mega, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyśliłam coś takiego, mam nadzieję, że dobrze zrobiłam... ;)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/abc-malucha-pielegnacja-opieka-i-wychowanie,4197.html

Simba, moremi, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Podobno to w zlym tonie jest. ;) Tak samo jak chlanie przez tatusiow po urodzeniu dziecka - odchodzi do lamusa.

Bliska 77, moremi, iwcia77, Sabina, ewka80, ania.g, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    tak szczerze, to jakoś bym z taką imprezą nie wybiegała przed szereg, czyli przed poród. Jeśli będzie wszystko ok, to zrobiłabym po prostu pępkowe. My chyba dwa miesiące po porodzie zaprosiliśmy rodzinę na obiad i wtedy poznali małego.
    Typowego oblewania nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:13

mysza1975, moremi, Simba, Bursztyn, iwcia77, Sabina, Dorka1979, Parka, macduska, megan8 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie przepadam za zadnymi baby showerami, pepkowymi itp i nic takiego nie organizujemy ale kazdy niech robi wedle wlasnego uznania
    a w ogole u nas w nocy dzis byla taka burza ze wszystkie urzadzenia na hura wylaczlismy

Pusurek, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Podobno to w zlym tonie jest. ;) Tak samo jak chlanie przez tatusiow po urodzeniu dziecka - odchodzi do lamusa.
    otoz to ;) i na szczescie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:13

moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Adas zalicza druga rundke drzemki w bujaczku! :) Co prawda jest to nasza drzemka spacerowo - zakupowa, ale mam dzis w nosie rzniecie super mamy. Na dworze pizga i wole sobie posiedziec w domu. :)
    Ale bujaczek dziala jak widac. :)

Bliska 77, mysza1975, caffe, moremi, iwcia77, ewka80, Mega, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    przyszedl ten dziwolag z "zachodu" podobnie jak halloween :)

mysza1975, Pusurek, moremi, Simba, inessa, iwcia77, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello

mam podobne zdanie, chociaz np. w UK da sie cos tam kupic, co nie rozleci sie po miesiacu i czasem nawet w rozsadniej cenie, ale to czasem... :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, Adas zalicza druga rundke drzemki w bujaczku! :) Co prawda jest to nasza drzemka spacerowo - zakupowa, ale mam dzis w nosie rzniecie super mamy. Na dworze pizga i wole sobie posiedziec w domu. :)
    Ale bujaczek dziala jak widac. :)
    Nie no, zwracam honor ;) Adaś łamie stereotypy ;)

Pusurek, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4341 4342 4343 4344 4345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ