X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie karnet na 5wejsciowek na silce dla kobiet tylko 120zeta..Nosz kurVa troche chyba przesada....
    U mnie nieograniczona liczba wejść to koszt 100 zł

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kurde spalam dzis po silowni i teraz spac mi sie nie chce :( a jutro bedzie problem ze wstaniem
    Takie sa początki ;)
    Jak my zaczynaliśmy chodzić, to któregoś dnia M przed wyjściem znalazl mnie drzemiaca pod kołdra. Pyta sie: co robisz? A ja: no co? Rozgrzewam sie :)
    Miłego dnia!
    Bursztyn - kciuki za shopping :)
    Andzej sikasz?

Coś Marty ostatnio nie było i Pandzi?

kapturnica, Mega, mandragora, iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka jak ci sie udaje te działalność rozkręcać? I w jakich godzinach? ;)

Mega, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A mój M szczelil focha i poszedł spać! Oj, wkurzylam sie...
    Są sposoby na skuteczną pobudkę ;) Olać fochy.
    Dzień dobry
    Piję kawę i ledwo ciepła jestem. Sikanko w nocy co półtorej godziny a jak już przysnęłam to mnie małż budził że chrapię. Ja chrapię! Przecież to on zawsze chrapał! By kto myślał że się taki wyczulony zrobił. Ciekawe czy będzie go budził płacz dziecka.

Mega, malgos741, mandragora, iwcia77, Pusurek, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry wszystkim...
    Mega no co dziwisz sie jak ja na suchotach od polowy sierpnia..
    Za chwile to sie mi juz zaczna organy meskie snic,.,,,A potem to ja nie wiem czy nie napadne przechodzacego sasiada(ale tylko tego od tych ladnych corek)ten drugi dziala na mnie akurat odwrotnie..Znaczy sie sama piczka zamyka ze strachu ;D

A tak wogole iw szczegole to u mnie szaro , buro i ponuro.........Oddawac sloneczko !!!

Mega, moremi, ewka80, malgos741, samira, mandragora, Parka, Bliska 77, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Simba, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U mnie nieograniczona liczba wejść to koszt 100 zł
    U mnie za 200 i możesz non stop ze wszystkiego korzystać a i w to wchodzi zumba jak kto ma ochotę.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U mnie za 200 i możesz non stop ze wszystkiego korzystać a i w to wchodzi zumba jak kto ma ochotę.
    To ja sie przeprowadzam do Was !!!!

ania.g lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam nieprzytomna... i zła za wczorajszy wieczór...

ewka80, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja sie przeprowadzam do Was !!!!
    Zapraszam :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A co to?

konizacja szyjki macicy jest to usunięcie chorego miejsca w szyjce pętlą elektroniczną metodą leep-loop,wykonuje się je pacjentką które jeszcze nie rodziły,Musiałam mieć usuniecie kawałek szyjki1.5cm bo inaczej zrobiłby mi się rak.A co do ciąży jak uda mi się zaciążyć to nie ma możliwiści rodzić normalnie bo są pozostałości lekkie blizny,tylko cc,a żeby donosić ciąże to będe musiała mieć założony pesser lub krążek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 07:32

Parka, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam laseczki :)

Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    konizacja szyjki macicy jest to usunięcie chorego miejsca w szyjce pętlą elektroniczną metodą leep-loop,wykonuje się je pacjentką które jeszcze nie rodziły,Musiałam mieć usuniecie kawałek szyjki1.5cm bo inaczej zrobiłby mi się rak.A co do ciąży jak uda mi się zaciążyć to nie ma możliwiści rodzić normalnie bo są pozostałości lekkie blizny,tylko cc,a żeby donosić ciąże to będe musiała mieć założony pesser lub krążek.

jestem pod kontrolą prof.kędzi w poznaniu,nie wykryto komórek rakowych,teraz jadę do niego na kontrolną cytologie jak wszystko będzie dobrze to już cytologia u rejonowego lekarza wizyte mam 23.09

Parka, Bliska 77, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    jestem pod kontrolą prof.kędzi w poznaniu,nie wykryto komórek rakowych,teraz jadę do niego na kontrolną cytologie jak wszystko będzie dobrze to już cytologia u rejonowego lekarza wizyte mam 23.09

co 3miesiące jeżdże na polną i jest ok

Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa???

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    No to nieciekawie było, ważne ze teraz jest ok

Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak nie wygram tej nierównej walki z łóżkiem i utne sobie drzemkę...na razie laseczki... choć z niecierpliwością czeka na wieści od Ewy, czy sikaniec był, czy beta...

kapturnica, samira, ewka80, malgos741, Parka, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to nieciekawie było, ważne ze teraz jest ok

no nie było ciekawie przeżyłam horror,ale się ciesze że trafiłam w odpowiedni moment i na odpowiednich ludzi dużo mi pomogi ci lekarze z polnej są naprawde dobrzy.Jakbym pojechała misiąc pózniej to już nie byłoby co ratować.Ale się udało teraz muszę tylko mieć tą owulacje no i zajść w ciąże :)

malgos741, Parka, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

ewka
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką :-)
    Ewa czekamy na wieści :-)

kapturnica, Parka, ewka80, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie zaopatrzylam w zapalki na oczy przez te pogode, kubek suilnej kawy i czekam na wiesci od Ewy :)

malgos741, Parka, ewka80, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja tez z kawa.
    Ewka80, a cytologia Ci wykryla tę zmianę? Czy lekarz przy badaniu? No i swoje przeszlas......

No i zwracam sie do EwyT, bo my tu wszystkie czekamy na wiesci ...

Bliska 77, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4365 4366 4367 4368 4369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ