35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kurde spalam dzis po silowni i teraz spac mi sie nie chce
a jutro bedzie problem ze wstaniem
Jak my zaczynaliśmy chodzić, to któregoś dnia M przed wyjściem znalazl mnie drzemiaca pod kołdra. Pyta sie: co robisz? A ja: no co? Rozgrzewam sie
Miłego dnia!
Bursztyn - kciuki za shopping
Andzej sikasz?
Coś Marty ostatnio nie było i Pandzi?kapturnica, Mega, mandragora, iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A mój M szczelil focha i poszedł spać! Oj, wkurzylam sie...
Olać fochy.
Dzień dobry
Piję kawę i ledwo ciepła jestem. Sikanko w nocy co półtorej godziny a jak już przysnęłam to mnie małż budził że chrapię. Ja chrapię! Przecież to on zawsze chrapał! By kto myślał że się taki wyczulony zrobił. Ciekawe czy będzie go budził płacz dziecka.Mega, malgos741, mandragora, iwcia77, Pusurek, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien bry wszystkim...
Mega no co dziwisz sie jak ja na suchotach od polowy sierpnia..
Za chwile to sie mi juz zaczna organy meskie snic,.,,,A potem to ja nie wiem czy nie napadne przechodzacego sasiada(ale tylko tego od tych ladnych corek)ten drugi dziala na mnie akurat odwrotnie..Znaczy sie sama piczka zamyka ze strachu
A tak wogole iw szczegole to u mnie szaro , buro i ponuro.........Oddawac sloneczko !!!Mega, moremi, ewka80, malgos741, samira, mandragora, Parka, Bliska 77, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Simba, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A co to?
konizacja szyjki macicy jest to usunięcie chorego miejsca w szyjce pętlą elektroniczną metodą leep-loop,wykonuje się je pacjentką które jeszcze nie rodziły,Musiałam mieć usuniecie kawałek szyjki1.5cm bo inaczej zrobiłby mi się rak.A co do ciąży jak uda mi się zaciążyć to nie ma możliwiści rodzić normalnie bo są pozostałości lekkie blizny,tylko cc,a żeby donosić ciąże to będe musiała mieć założony pesser lub krążek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 07:32
Parka, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
ewka80 wrote:konizacja szyjki macicy jest to usunięcie chorego miejsca w szyjce pętlą elektroniczną metodą leep-loop,wykonuje się je pacjentką które jeszcze nie rodziły,Musiałam mieć usuniecie kawałek szyjki1.5cm bo inaczej zrobiłby mi się rak.A co do ciąży jak uda mi się zaciążyć to nie ma możliwiści rodzić normalnie bo są pozostałości lekkie blizny,tylko cc,a żeby donosić ciąże to będe musiała mieć założony pesser lub krążek.
jestem pod kontrolą prof.kędzi w poznaniu,nie wykryto komórek rakowych,teraz jadę do niego na kontrolną cytologie jak wszystko będzie dobrze to już cytologia u rejonowego lekarza wizyte mam 23.09Parka, Bliska 77, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
ewka -
ewka80 wrote:jestem pod kontrolą prof.kędzi w poznaniu,nie wykryto komórek rakowych,teraz jadę do niego na kontrolną cytologie jak wszystko będzie dobrze to już cytologia u rejonowego lekarza wizyte mam 23.09
co 3miesiące jeżdże na polną i jest okParka, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
ewka80 wrote:konizacja szyjki macicy jest to usunięcie chorego miejsca w szyjce pętlą elektroniczną metodą leep-loop,wykonuje się je pacjentką które jeszcze nie rodziły,Musiałam mieć usuniecie kawałek szyjki1.5cm bo inaczej zrobiłby mi się rak.A co do ciąży jak uda mi się zaciążyć to nie ma możliwiści rodzić normalnie bo są pozostałości lekkie blizny,tylko cc,a żeby donosić ciąże to będe musiała mieć założony pesser lub krążek.
Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Chyba jednak nie wygram tej nierównej walki z łóżkiem i utne sobie drzemkę...na razie laseczki... choć z niecierpliwością czeka na wieści od Ewy, czy sikaniec był, czy beta...
kapturnica, samira, ewka80, malgos741, Parka, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No to nieciekawie było, ważne ze teraz jest ok
no nie było ciekawie przeżyłam horror,ale się ciesze że trafiłam w odpowiedni moment i na odpowiednich ludzi dużo mi pomogi ci lekarze z polnej są naprawde dobrzy.Jakbym pojechała misiąc pózniej to już nie byłoby co ratować.Ale się udało teraz muszę tylko mieć tą owulacje no i zajść w ciążemalgos741, Parka, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
ewka -
Witam się kawką
Ewa czekamy na wieścikapturnica, Parka, ewka80, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry, ja tez z kawa.
Ewka80, a cytologia Ci wykryla tę zmianę? Czy lekarz przy badaniu? No i swoje przeszlas......
No i zwracam sie do EwyT, bo my tu wszystkie czekamy na wiesci ...Bliska 77, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość