X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny :D :D :D
    a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
    i proszę Was bardzo o pamięć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wcześnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska słaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minutach!!!!!! bardzo się boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
    Adopcja na pewno też będzie cały czas brana pod uwage :)
    Przepraszam,ze wepchałam się w kolejkę :P
    Buziaki dla każdej z Was <3

Insssko trzymam mocno kciuki za Wasza fasoleczkę,niech się ciebie trzyma mocno w brzuszku i wyjdzie dopiero za 9 miesięcy <3 <3

Bardzo się tą wiadomością wzruszyłam ,polały się łzy

ewka80, Mega, inessa, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co,ja już z emocjami nie wyrabiam ,mam wrażenie że nie mam się już po co starać o bobo :(

ewka80, Mega, mysza1975, Dorka1979, megan8, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Insssko trzymam mocno kciuki za Wasza fasoleczkę,niech się ciebie trzyma mocno w brzuszku i wyjdzie dopiero za 9 miesięcy <3 <3

Bardzo się tą wiadomością wzruszyłam ,polały się łzy

mi też

inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko <3
    Trzymam kciuki z całych sił, żebyście w dwupaku wytrwali 9 miesięcy :*

inessa, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a wiecie co,ja już z emocjami nie wyrabiam ,mam wrażenie że nie mam się już po co starać o bobo :(

dlaczego tak mówisz przecież trzeba wierzyć,mieć nadzieje :)

samira, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

ewka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    dlaczego tak mówisz przecież trzeba wierzyć,mieć nadzieje :)
    moja nadzieja z roku na rok maleje,chyba jedyne wyjście to in vitro ,na rządowe mam czas tylko do kwietnia ze względu na wiek

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko kochana tule CIe do serca <3 zobacz moje nadzieje też sa nikłe to dzieki mezowi walczymy i ja wierze,ze Wam też sie uda :)

ewka80, samira, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, ania.g, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska kurczę zrobiłabym wszystko zeby ci sie udało, zeby wreszcie było ok. Moooocno trzymam kciuki. Może z twoimi przejsciami wcześniejszymi od razunpowinnas lecieć do lekarza? Wiem, ze to wcześnie jeszcze ale może coś będzie w stanie już teraz ci przepisać. A stresy za okno! Normalnie łzy mi ciekną z radości... A w twoim przypadku o żadnej kolejce nie ma mowy ;) jesteś przed wszystkimi
    Ale tydzień nam sie trafił!

inessa, ewka80, moremi, ania.g, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziekuje kochane mam strasznego stresa a jeszcze dojazdy na szkolenie adopcyjne ale to najmniejszy problem ja mam bardzo duze stresy z tą firmą i nie wiem co teraz mam z tym zrobić ???
    Inessa <3 <3 <3

Zachowuj się normalnie i rób to co byś robiła gdybyś w ciązy nie była. Nie nakręcaj się dodatkowo :)

inessa, Mega, ewka80, moremi, Bursztyn, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, megan8, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira to ostatnia rzecz jaka możesz zrobic - poddać sie!

samira, ewka80, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atu wszystko o rządowym in vitro w InVimed,nawet są teraz darmowe spotkania w tej sprawie

http://www.invimed.pl/leczenie/metody-wspomaganego-rozrodu/refundacja-vitro/#JakwygldakwalifikacjadoProgramuRzdowego-0%22

tam wszystko opisane ale te punkty są najważniejsze inaczej wykluczają in vitro rzadawe
    FSH powyżej 15 mU/mL (pobrane w 2-3 dniu cyklu),
    AMH poniżej 0,5 ng/mL,

i coś mi się zdaje ze to pierwsze mnie wyklucza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:03

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny :D :D :D
    a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
    i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
    Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage :)
    Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke :P
    Buziaki dla każdej z Was <3
    dlaczego mnie ta wiadomosc wcale nie zaskakuje? bo wiedzialam :) po prostu, najnormalniej w swiecie weidzialam ze jestes w ciazy :)
    Gratuluje Ci serdecznie i trzymam kciuki za to zeby byla zdrowa i donoszona <3

moremi, Mega, Sabina, Bliska 77, ewka80, Simba, mysza1975, inessa, megan8, gosia7122, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej buduje napięcie ;)

ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziekuje kochane mam strasznego stresa a jeszcze dojazdy na szkolenie adopcyjne ale to najmniejszy problem ja mam bardzo duze stresy z tą firmą i nie wiem co teraz mam z tym zrobić ???
    co masz zrobic? to co robisz :) to jest przelom w Twoim zyciu, nie zostawiaj teraz szkolen i rozkrecania firmy

Mega, Sabina, moremi, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    zawsze jest po co. A poza tym mozesz jeszcze skorzystac z ivf, wiec glowa do gory i marsz do lekarza po wszystkie skierowania

Sabina, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Oooo, wiem do czego mialam nawiazac!
    Kapturnica! Toz to rozwiazanie jest proste- Ty przyjezdzaj! Przy okazji nas tu odwiedzisz, zapraszam na wies podbrukselska!

Ehh paszcza chetnie..Ale tylko rekreacyjnie.Mysle ,ze w koeljnym roku wybiore sie..W Belgii jeszcze nie bylam..O tyle to bardziej skomplikowane ,ze moj mieszka z 3innymi pracownikami..I tzreba bedzie wynajmowac pokojw hotelu.
    A emigracji juz nie chce Ja juz nie chce wyjezdzac i mieszkac poza Pl...A pare krajow juz przerobilam....
    Chyba musi zostac tak jak jest

Mega, Bursztyn, ewka80, Sabina, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, kto nie ryzykuje, ten nie ma. Dzwoń, umów się, najwyżej odesla Cię. A może zaproponują inne rozwiązanie?
    Ja właśnie zadzwoniłam do swojego lekarza i umowilam się na poniedziałek. Przypomnialam mu, że mieliśmy zacząć stymulacje. Oczywiście monitoring też mi zrobi.

Mega, kapturnica, Bursztyn, samira, ewka80, Sabina, mysza1975, inessa, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3 wiesz, ze jestem z Wami

Mega, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Nie wierze ze jestem w krainie Deszczowcow, nadal slonce, wiec lapie ile sie da bo wiem ze ta sielanka dlugo nie potrwa

Andrzej, odezwij sie bo mi zdrowie zrujnujesz, wczoraj przez Ciebie pilam, dzis nie moge jesc, a i tak chuda jestem, chcesz zebym sie posypala calkiem??

kapturnica, Mega, moremi, ewka80, Sabina, Simba, Bliska 77, mysza1975, inessa, megan8, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę jutro do swojego starego gina. Zobaczymy co powie. Muszę sobie listę pytać przygotować na kartce bo w tym wieku to skleroza już jest galopująca ;)
    A już dostaje info z pracy ze robi sie na jutro podbramkowe sytuacja - jedna na urlopie, druga sie rozchorowała i nie wie czy jutro przyjdzie. Wrrrr....

moremi, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4367 4368 4369 4370 4371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ