35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny
a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
i proszę Was bardzo o pamięć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wcześnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska słaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minutach!!!!!! bardzo się boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
Adopcja na pewno też będzie cały czas brana pod uwage
Przepraszam,ze wepchałam się w kolejkę
Buziaki dla każdej z Was
Insssko trzymam mocno kciuki za Wasza fasoleczkę,niech się ciebie trzyma mocno w brzuszku i wyjdzie dopiero za 9 miesięcy
Bardzo się tą wiadomością wzruszyłam ,polały się łzyewka80, Mega, inessa, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Insssko trzymam mocno kciuki za Wasza fasoleczkę,niech się ciebie trzyma mocno w brzuszku i wyjdzie dopiero za 9 miesięcy
Bardzo się tą wiadomością wzruszyłam ,polały się łzy
mi teżinessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
ewka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ineska kurczę zrobiłabym wszystko zeby ci sie udało, zeby wreszcie było ok. Moooocno trzymam kciuki. Może z twoimi przejsciami wcześniejszymi od razunpowinnas lecieć do lekarza? Wiem, ze to wcześnie jeszcze ale może coś będzie w stanie już teraz ci przepisać. A stresy za okno! Normalnie łzy mi ciekną z radości... A w twoim przypadku o żadnej kolejce nie ma mowy
jesteś przed wszystkimi
Ale tydzień nam sie trafił!inessa, ewka80, moremi, ania.g, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziekuje kochane mam strasznego stresa a jeszcze dojazdy na szkolenie adopcyjne ale to najmniejszy problem ja mam bardzo duze stresy z tą firmą i nie wiem co teraz mam z tym zrobić ???
Zachowuj się normalnie i rób to co byś robiła gdybyś w ciązy nie była. Nie nakręcaj się dodatkowoinessa, Mega, ewka80, moremi, Bursztyn, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyatu wszystko o rządowym in vitro w InVimed,nawet są teraz darmowe spotkania w tej sprawie
http://www.invimed.pl/leczenie/metody-wspomaganego-rozrodu/refundacja-vitro/#JakwygldakwalifikacjadoProgramuRzdowego-0%22
tam wszystko opisane ale te punkty są najważniejsze inaczej wykluczają in vitro rzadawe
FSH powyżej 15 mU/mL (pobrane w 2-3 dniu cyklu),
AMH poniżej 0,5 ng/mL,
i coś mi się zdaje ze to pierwsze mnie wykluczaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:03
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny
a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage
Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke
Buziaki dla każdej z Waspo prostu, najnormalniej w swiecie weidzialam ze jestes w ciazy
Gratuluje Ci serdecznie i trzymam kciuki za to zeby byla zdrowa i donoszonamoremi, Mega, Sabina, Bliska 77, ewka80, Simba, mysza1975, inessa, megan8, gosia7122, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziekuje kochane mam strasznego stresa a jeszcze dojazdy na szkolenie adopcyjne ale to najmniejszy problem ja mam bardzo duze stresy z tą firmą i nie wiem co teraz mam z tym zrobić ???
to jest przelom w Twoim zyciu, nie zostawiaj teraz szkolen i rozkrecania firmy
Mega, Sabina, moremi, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a wiecie co,ja już z emocjami nie wyrabiam ,mam wrażenie że nie mam się już po co starać o bobo
Sabina, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Oooo, wiem do czego mialam nawiazac!
Kapturnica! Toz to rozwiazanie jest proste- Ty przyjezdzaj! Przy okazji nas tu odwiedzisz, zapraszam na wies podbrukselska!
Ehh paszcza chetnie..Ale tylko rekreacyjnie.Mysle ,ze w koeljnym roku wybiore sie..W Belgii jeszcze nie bylam..O tyle to bardziej skomplikowane ,ze moj mieszka z 3innymi pracownikami..I tzreba bedzie wynajmowac pokojw hotelu.
A emigracji juz nie chce Ja juz nie chce wyjezdzac i mieszkac poza Pl...A pare krajow juz przerobilam....
Chyba musi zostac tak jak jestMega, Bursztyn, ewka80, Sabina, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Samira, kto nie ryzykuje, ten nie ma. Dzwoń, umów się, najwyżej odesla Cię. A może zaproponują inne rozwiązanie?
Ja właśnie zadzwoniłam do swojego lekarza i umowilam się na poniedziałek. Przypomnialam mu, że mieliśmy zacząć stymulacje. Oczywiście monitoring też mi zrobi.Mega, kapturnica, Bursztyn, samira, ewka80, Sabina, mysza1975, inessa, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Nie wierze ze jestem w krainie Deszczowcow, nadal slonce, wiec lapie ile sie da bo wiem ze ta sielanka dlugo nie potrwa
Andrzej, odezwij sie bo mi zdrowie zrujnujesz, wczoraj przez Ciebie pilam, dzis nie moge jesc, a i tak chuda jestem, chcesz zebym sie posypala calkiem??kapturnica, Mega, moremi, ewka80, Sabina, Simba, Bliska 77, mysza1975, inessa, megan8, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja lecę jutro do swojego starego gina. Zobaczymy co powie. Muszę sobie listę pytać przygotować na kartce bo w tym wieku to skleroza już jest galopująca
A już dostaje info z pracy ze robi sie na jutro podbramkowe sytuacja - jedna na urlopie, druga sie rozchorowała i nie wie czy jutro przyjdzie. Wrrrr....moremi, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość