35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja juz na pewne zielone plusiki przymykam oko./..Juz nie raz byly tu pseudo wykresy zmyslone..
Kojarzy ktoras z Was ikusie??Prowadzial wykresy pamietniki..Kilka pseudo poronien pozniej niby ciaza na cyklu o bardzo niskich tempkach..A pozniej sie okazalo ,ze dziewczyna jakas nioe do konca zdrowolubna..Zmyslala wszystko..Teraz wrocila pod nowym nikiem
https://ovufriend.pl/pamietnik/marzenia-szalonej-nastolatki,340.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/osoby-podszywajace-sie-trolle,3655,10.html?sd=1
To jak ktos sie nudzi
Link juz nie aktualny
moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a skadwiadomo bylo ze zmyslila? przyznala sie?
Pod nikiem ikusia prowadzila belly pamietnik i wykres..Sciagala zdjecia usg innych dziewczyn jako swoje..Mylila badania , i ogolnie sie mieszala w zeznaniach..Gdzies ja wyczaily dziewczyny i przysiadly..Jak dobrze pamietam gdzies sie ejszcze rpzewija jej pseudo pamietnik z tamtego czasu////
I na tyle tępa byla ze zalozyla nowy ze swoimi zdjeciami , na ktorych jest.Na wczesneijszym niku tez miala swoje zdjecia..I z ikusi zrobil sie dziubasek..Lepsze ,ze dziewczyny znalazly na starym pamietniku ,ze miala rownoczesnie 2konta jako ikusia i dziubasek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:40
caffe, Bursztyn, Bliska 77, Simba, mysza1975, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Inna sprawa, że połączenia lotnicze do Brukseli są w podobnej cenie jak autobus. Godzinka pociągiem i dwie samolotem. Paszcza ja w marcu może przypłyne do Antwerpii
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no masz, masz, tesciowa wlasnie leci, laduje jakos po 12-tej, my na to lotnisko nie mamy daleko (bo ono Bruksela to jest tylko w teorii). Transportem publicznym tez niezle, jezdzi busik z lotniska do Antwerpii..
A autobusem PL-BE to masakra.. z przystankami po drodze (DE, NL) moj brat kiedys 20h z Gdanska jechal..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Pusur, wszystkie jak leci zapraszam. Ciebie to juz przecie dawno zaprosilam, mialas przyjechac, brzuch wciagac i mnie udawac. Wiec jak sie jeszcze niepojawilas to dalej aktualne, tylko teraz to zamiast wciagac musialabys sobie brzuch wypychac
no chyba, że rozstawisz w ogrodzie toy toye?
kapturnica, paszczakin, Bursztyn, mysza1975, inessa, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa - bardzo się cieszę - nie wariuj i rób wszystko co masz robić - co ma być to i tak będzie...znajdź tylko dobrego lekarza - chyba pisałaś ostatnio o jakimś - żeby CIę monitorował i ustwaił leki na tą Twoją krew....
powodzenia
samira - nie odkładał tego i korzystaj z rządowego in vitro, bo pół roku minie szybko i będzie po zawodach - a rozumiem, że prywatnie ciężko będzie to zrobić...to Wasza jakby ostatnia szansa, więc działaj już - tym bardziej, że masz rozwleczone cykle - to trafić na jajko nie będzie łątwo.....na co Ty czekasz? Czemu już nie składasz papierów o in vitro?ewka80, samira, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, moremi, inessa, Mega, megan8, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no jak juz jeden dla Simby stoi, to trzeba go wykorzystac... podpalam go po kazdej wizycie, jak Bursztyn przykazala..
A propos tesciowek- wczoraj maz moj rozmawial z matka swoja i cos wspomniala o kasie ktorej moze troszke sypnac, a potem powiedziala, ze skoro sa dwie sypialnie to bedzie mogal wkoncu na dluzej przyjechac....
Zadrzalam ze strachu...i powiedzialam mezowi zeby nie bral od niej zadnej kasy!kapturnica, Sabina, ewka80, Simba, mysza1975, Dorka1979, moremi, inessa, megan8, Mega, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszcza po Twoich ochach i achach zdecydowałam się na meble do kuchni z Ikea...mamy tam znajomą - trochę już nam sugerowała rozwiązania, bo ta kuchnia jest nietypowa i trudno z gotowych elementów coś wyskrobać...ale zrobiliśmy projekt i wysłalliśmy do niej....czekam na decyzję jej czy da sie to tak zrobic....
też chcę mieć cegłę między szafkami i blat drewniany (ale zamawiam blat imitujący drewno - bo ten z drzewa brudzi się szybko, niszczy i otrzeba go olejować czy cos tam - ja nie mam cierpliwości). Tylko Ty masz chyba białe, a ja chcę mieć czekoladowe z miedzianym okapem.coś takiego trochę:
http://www.pinterest.com/pin/415949715555336357/Sabina, ewka80, inessa, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mnie w to nie wciagaj, to byla moja eks-tesciowa
A propos tesciowek- wczoraj maz moj rozmawial z matka swoja i cos wspomniala o kasie ktorej moze troszke sypnac, a potem powiedziala, ze skoro sa dwie sypialnie to bedzie mogal wkoncu na dluzej przyjechac....
Zadrzalam ze strachu...i powiedzialam mezowi zeby nie bral od niej zadnej kasy!Bursztyn, ewka80, mysza1975, Dorka1979, inessa, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza...ale ty higienistka jesteś...będziesz potem kibel przez miesiąc wyparzać, jak eks teściowa bursztyna...
no chyba, że rozstawisz w ogrodzie toy toye?
toy toy to pikus, ciekawe co Paszcza zrobi z wanna? moze jakas balie drewniana postawi w ogrodzie, tylko Simba moze dostac zapalenia pluc, odpukac i tfu tfu przez lewe ramie !kapturnica, Simba, mysza1975, inessa, Mega, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dorka jak ci sie udaje te działalność rozkręcać? I w jakich godzinach?
Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeszcze spluń trzy razy przez lewe ramię...
moze bedzie trzymalo tesciowke z daleka
ewka80, mysza1975, Dorka1979, inessa, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kapta, była jeszcze taka psychicznie chora, która była w ciąży i jazdy odstawiała w pamiętniku swoim. To nie ta sama też?
caffe, samira, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza po Twoich ochach i achach zdecydowałam się na meble do kuchni z Ikea...mamy tam znajomą - trochę już nam sugerowała rozwiązania, bo ta kuchnia jest nietypowa i trudno z gotowych elementów coś wyskrobać...ale zrobiliśmy projekt i wysłalliśmy do niej....czekam na decyzję jej czy da sie to tak zrobic....
też chcę mieć cegłę między szafkami i blat drewniany (ale zamawiam blat imitujący drewno - bo ten z drzewa brudzi się szybko, niszczy i otrzeba go olejować czy cos tam - ja nie mam cierpliwości). Tylko Ty masz chyba białe, a ja chcę mieć czekoladowe z miedzianym okapem.coś takiego trochę:
http://www.pinterest.com/pin/415949715555336357/Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny
a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage
Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke
Buziaki dla każdej z Was
ewka80, mysza1975, inessa, Mega lubią tę wiadomość