X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja juz na pewne zielone plusiki przymykam oko./..Juz nie raz byly tu pseudo wykresy zmyslone..
    Kojarzy ktoras z Was ikusie??Prowadzial wykresy pamietniki..Kilka pseudo poronien pozniej niby ciaza na cyklu o bardzo niskich tempkach..A pozniej sie okazalo ,ze dziewczyna jakas nioe do konca zdrowolubna..Zmyslala wszystko..Teraz wrocila pod nowym nikiem
    https://ovufriend.pl/pamietnik/marzenia-szalonej-nastolatki,340.html

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/osoby-podszywajace-sie-trolle,3655,10.html?sd=1
    To jak ktos sie nudzi :)
    Link juz nie aktualny :-/
    a skadwiadomo bylo ze zmyslila? przyznala sie?

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a skadwiadomo bylo ze zmyslila? przyznala sie?

Pod nikiem ikusia prowadzila belly pamietnik i wykres..Sciagala zdjecia usg innych dziewczyn jako swoje..Mylila badania , i ogolnie sie mieszala w zeznaniach..Gdzies ja wyczaily dziewczyny i przysiadly..Jak dobrze pamietam gdzies sie ejszcze rpzewija jej pseudo pamietnik z tamtego czasu////
    I na tyle tępa byla ze zalozyla nowy ze swoimi zdjeciami , na ktorych jest.Na wczesneijszym niku tez miala swoje zdjecia..I z ikusi zrobil sie dziubasek..Lepsze ,ze dziewczyny znalazly na starym pamietniku ,ze miala rownoczesnie 2konta jako ikusia i dziubasek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:40

caffe, Bursztyn, Bliska 77, Simba, mysza1975, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,efd6989a846bad546be4b4801192e840.html
    tu ja troche jada dziewczyny

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Inna sprawa, że połączenia lotnicze do Brukseli są w podobnej cenie jak autobus. Godzinka pociągiem i dwie samolotem. Paszcza ja w marcu może przypłyne do Antwerpii ;)
    to fakt, moj maż ostatnio leciał z brukseli do Polski - czas 1,5 godzinki - cena prawei taka sama jak busem.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - ale wiadomosć, trzymam kciuki. Bądź dobrej mysli.

ewka80, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Reni? Reni odezwij się, co tam u Ciebie kochana?

ewka80, mysza1975, inessa, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no masz, masz, tesciowa wlasnie leci, laduje jakos po 12-tej, my na to lotnisko nie mamy daleko (bo ono Bruksela to jest tylko w teorii). Transportem publicznym tez niezle, jezdzi busik z lotniska do Antwerpii..

A autobusem PL-BE to masakra.. z przystankami po drodze (DE, NL) moj brat kiedys 20h z Gdanska jechal..
    OOO dobrze wiedziec :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusur, wszystkie jak leci zapraszam. Ciebie to juz przecie dawno zaprosilam, mialas przyjechac, brzuch wciagac i mnie udawac. Wiec jak sie jeszcze niepojawilas to dalej aktualne, tylko teraz to zamiast wciagac musialabys sobie brzuch wypychac ;)
    paszcza...ale ty higienistka jesteś...będziesz potem kibel przez miesiąc wyparzać, jak eks teściowa bursztyna...:) no chyba, że rozstawisz w ogrodzie toy toye? :)

kapturnica, paszczakin, Bursztyn, mysza1975, inessa, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa - bardzo się cieszę - nie wariuj i rób wszystko co masz robić - co ma być to i tak będzie...znajdź tylko dobrego lekarza - chyba pisałaś ostatnio o jakimś - żeby CIę monitorował i ustwaił leki na tą Twoją krew....:) powodzenia

samira - nie odkładał tego i korzystaj z rządowego in vitro, bo pół roku minie szybko i będzie po zawodach - a rozumiem, że prywatnie ciężko będzie to zrobić...to Wasza jakby ostatnia szansa, więc działaj już - tym bardziej, że masz rozwleczone cykle - to trafić na jajko nie będzie łątwo.....na co Ty czekasz? Czemu już nie składasz papierów o in vitro?

ewka80, samira, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, moremi, inessa, Mega, megan8, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no jak juz jeden dla Simby stoi, to trzeba go wykorzystac... podpalam go po kazdej wizycie, jak Bursztyn przykazala..
    mnie w to nie wciagaj, to byla moja eks-tesciowa
    A propos tesciowek- wczoraj maz moj rozmawial z matka swoja i cos wspomniala o kasie ktorej moze troszke sypnac, a potem powiedziala, ze skoro sa dwie sypialnie to bedzie mogal wkoncu na dluzej przyjechac....
    Zadrzalam ze strachu...i powiedzialam mezowi zeby nie bral od niej zadnej kasy!

kapturnica, Sabina, ewka80, Simba, mysza1975, Dorka1979, moremi, inessa, megan8, Mega, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza po Twoich ochach i achach zdecydowałam się na meble do kuchni z Ikea...mamy tam znajomą - trochę już nam sugerowała rozwiązania, bo ta kuchnia jest nietypowa i trudno z gotowych elementów coś wyskrobać...ale zrobiliśmy projekt i wysłalliśmy do niej....czekam na decyzję jej czy da sie to tak zrobic....
    też chcę mieć cegłę między szafkami i blat drewniany (ale zamawiam blat imitujący drewno - bo ten z drzewa brudzi się szybko, niszczy i otrzeba go olejować czy cos tam - ja nie mam cierpliwości). Tylko Ty masz chyba białe, a ja chcę mieć czekoladowe z miedzianym okapem.:) coś takiego trochę:
    http://www.pinterest.com/pin/415949715555336357/

Sabina, ewka80, inessa, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mnie w to nie wciagaj, to byla moja eks-tesciowa
    A propos tesciowek- wczoraj maz moj rozmawial z matka swoja i cos wspomniala o kasie ktorej moze troszke sypnac, a potem powiedziala, ze skoro sa dwie sypialnie to bedzie mogal wkoncu na dluzej przyjechac....
    Zadrzalam ze strachu...i powiedzialam mezowi zeby nie bral od niej zadnej kasy!
    jeszcze spluń trzy razy przez lewe ramię...;)

Bursztyn, ewka80, mysza1975, Dorka1979, inessa, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza...ale ty higienistka jesteś...będziesz potem kibel przez miesiąc wyparzać, jak eks teściowa bursztyna...:) no chyba, że rozstawisz w ogrodzie toy toye? :)
    moja ekstescowka kible i wanny wypalala zywym ogniem :)
    toy toy to pikus, ciekawe co Paszcza zrobi z wanna? moze jakas balie drewniana postawi w ogrodzie, tylko Simba moze dostac zapalenia pluc, odpukac i tfu tfu przez lewe ramie !

kapturnica, Simba, mysza1975, inessa, Mega, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, była jeszcze taka psychicznie chora, która była w ciąży i jazdy odstawiała w pamiętniku swoim. To nie ta sama też?

inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dorka jak ci sie udaje te działalność rozkręcać? I w jakich godzinach? ;)
    Jeśli mówisz o mojej firmie to zależy o której klientki chcą, przeważnie jest po południu jak one z pracy wrócą, no chyba że któraś nie pracuje to wcześniej

Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze spluń trzy razy przez lewe ramię...;)
    mam soli wode swiecona od egzorcysty wiec prog tym posypie oraz sypialnie i wszystkie inne pomieszczenia :) moze bedzie trzymalo tesciowke z daleka

ewka80, mysza1975, Dorka1979, inessa, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kapta, była jeszcze taka psychicznie chora, która była w ciąży i jazdy odstawiała w pamiętniku swoim. To nie ta sama też?
    tak, faktycznie, chyba Lenusia czy jaos tak, wspolczuje dziecku...bedzie mialo ciezkie zycie, laska bardzo zaburzona

caffe, samira, inessa, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza po Twoich ochach i achach zdecydowałam się na meble do kuchni z Ikea...mamy tam znajomą - trochę już nam sugerowała rozwiązania, bo ta kuchnia jest nietypowa i trudno z gotowych elementów coś wyskrobać...ale zrobiliśmy projekt i wysłalliśmy do niej....czekam na decyzję jej czy da sie to tak zrobic....
    też chcę mieć cegłę między szafkami i blat drewniany (ale zamawiam blat imitujący drewno - bo ten z drzewa brudzi się szybko, niszczy i otrzeba go olejować czy cos tam - ja nie mam cierpliwości). Tylko Ty masz chyba białe, a ja chcę mieć czekoladowe z miedzianym okapem.:) coś takiego trochę:
    http://www.pinterest.com/pin/415949715555336357/
    fajna, tylko dla mnie moze ciut za ciemna, ale ladna

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien doberek :)

Myslalam ze bede miec zakwasy , cos mnie bedzie bolec atu nic :)
    Zaraz pocwicze troche wvdomu i jakis obiad wstawie
    Zakwasy zaczną się jutro tzn ja przynajmniej tak miałam nie na nastepny dzień tylko kolejnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny :D :D :D
    a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
    i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
    Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage :)
    Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke :P
    Buziaki dla każdej z Was <3
    Inesko kochanie aż mi łezki poleciały. Zyczenia dla męża przekaż i po ciuchutku bardzo się cieszę

ewka80, mysza1975, inessa, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4369 4370 4371 4372 4373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ