35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:tak, faktycznie, chyba Lenusia czy jaos tak, wspolczuje dziecku...bedzie mialo ciezkie zycie, laska bardzo zaburzona
-
caffe wrote:Kapta, była jeszcze taka psychicznie chora, która była w ciąży i jazdy odstawiała w pamiętniku swoim. To nie ta sama też?
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:o ile to była prawda to co pisała, tego się nie dowiemy. Ale nie wiem czy z racji tego co wypisywała to ktoś tego gdzies nie zgłosił.
podobno ktos to zglosil, i cale szczesciecaffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:o ile to była prawda to co pisała, tego się nie dowiemy. Ale nie wiem czy z racji tego co wypisywała to ktoś tego gdzies nie zgłosił.
Nikt nikomu nie zabroni twrzyc wyimaginowanych historyjekiwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ta miala niby 3poronienia a miala baa zaledwie 18lat,....Ten dZiubasek,sa jej zdjecia w pamietniku to gowniara I chyba ma rozdwojenie jazni bo nikt o zdrowych zmyslach nie wypisywal takich rzeczy jak ona..Nie moge niogdzie znalesc starego pamietnika,..Chyba zlikwidowala
inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale nawet jak zglosisz adminowi to co zrobi??Nie zablokuje takiej sooby..Tak naprawde podstawa do bloka sa tylko wulgaryzmy lub ublizanie komus
Nikt nikomu nie zabroni twrzyc wyimaginowanych historyjek
Tak było Bursztyn? Dobrze pamiętam?Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale nawet jak zglosisz adminowi to co zrobi??Nie zablokuje takiej sooby..Tak naprawde podstawa do bloka sa tylko wulgaryzmy lub ublizanie komus
Nikt nikomu nie zabroni twrzyc wyimaginowanych historyjekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:33
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:nie o admina mi chodziło, tylko wypisywała takie rzeczy, ze ja nie wiem czy czasem ktoś na policję tego nie zgłosił.
Tak było Bursztyn? Dobrze pamiętam?kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mnie tylko zastanawia po ch**j?
jaki zysk z tego, ze Ci kilka osob na forum poklepie po pleckach/pocieszy po wyimaginowanych doswiadczeniach? jesli tak naprawde ich nie przezywa..
Wiesz ,z tego co pamietam co mi sie wydaje to sa to osoby o bardzo niskiej samoocenie, kore chca zwrocic na siebie czyjas uwage..Nawet tworzac tak chore rzeczy jak poronienia itd...Wiesz byc w centrum uwagi nawet przez chwile..Poczuc sie waznymBursztyn, Dorka1979, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mnie tylko zastanawia po ch**j?
jaki zysk z tego, ze Ci kilka osob na forum poklepie po pleckach/pocieszy po wyimaginowanych doswiadczeniach? jesli tak naprawde ich nie przezywa..
to sa osoby zaburzonekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie do konca tak, ona pisala czesto o samobojstwie i innych sprawach, i z tego co wiem admin interweniowal bo przestala, byly tez inne historie ale ze wzgledu na privacy pewnych osob nie bede o tym pisac
inessa, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego ja tak troche z przymruzeniem oka podchodze do wykresow..Jaki to problem zaznaczyc se test ciazowy na plus ? i zbierac gratulacje eheheh ;)A pozniej wrocic pod innym nikiem...
miałam zieloną kropę hahaha, dziewczyny może pamiętają
A potem na koniec okazało się, ze ten wykres zakończył się na zielono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:36
kapturnica, mysza1975, Bursztyn, inessa, Mega, megan8, moremi, malgos741, Bliska 77, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:no ja se tak zrobiła jakoś na początku cyklu
miałam zieloną kropę hahaha, dziewczyny może pamiętają
A potem na koniec okazało się, ze ten wykres zakończył się na zielono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:36
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość