X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, faktycznie, chyba Lenusia czy jaos tak, wspolczuje dziecku...bedzie mialo ciezkie zycie, laska bardzo zaburzona
    o ile to była prawda to co pisała, tego się nie dowiemy. Ale nie wiem czy z racji tego co wypisywała to ktoś tego gdzies nie zgłosił.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kapta, była jeszcze taka psychicznie chora, która była w ciąży i jazdy odstawiała w pamiętniku swoim. To nie ta sama też?
    Ta miala niby 3poronienia a miala baa zaledwie 18lat,....Ten dZiubasek,sa jej zdjecia w pamietniku to gowniara I chyba ma rozdwojenie jazni bo nikt o zdrowych zmyslach nie wypisywal takich rzeczy jak ona..Nie moge niogdzie znalesc starego pamietnika,..Chyba zlikwidowala

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    o ile to była prawda to co pisała, tego się nie dowiemy. Ale nie wiem czy z racji tego co wypisywała to ktoś tego gdzies nie zgłosił.
    sam fakt ze pisala takie rzeczy swiadczy o niezrownowazeniu
    podobno ktos to zglosil, i cale szczescie

caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko po cichutku gratuluje :)
    Oby tym razem bylo wszystko ok

mysza1975, ewka80, samira, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ale nawet jak zglosisz adminowi to co zrobi??Nie zablokuje takiej sooby..Tak naprawde podstawa do bloka sa tylko wulgaryzmy lub ublizanie komus
    Nikt nikomu nie zabroni twrzyc wyimaginowanych historyjek :-/

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ta miala niby 3poronienia a miala baa zaledwie 18lat,....Ten dZiubasek,sa jej zdjecia w pamietniku to gowniara I chyba ma rozdwojenie jazni bo nikt o zdrowych zmyslach nie wypisywal takich rzeczy jak ona..Nie moge niogdzie znalesc starego pamietnika,..Chyba zlikwidowala
    przeczytałam pamiętnik tego dziubaska. Szkoda komentować, żenada.

inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale nawet jak zglosisz adminowi to co zrobi??Nie zablokuje takiej sooby..Tak naprawde podstawa do bloka sa tylko wulgaryzmy lub ublizanie komus
    nie o admina mi chodziło, tylko wypisywała takie rzeczy, ze ja nie wiem czy czasem ktoś na policję tego nie zgłosił.

Tak było Bursztyn? Dobrze pamiętam?

Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    przeczytałam pamiętnik tego dziubaska. Szkoda komentować, żenada.
    No ten malo rozbudowany-bo zdazyly ja wyczaic dziewczyny..Ale pamietnik ikusi..łoo tam bylo co poczytac ;)

caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie do konca tak, ona pisala czesto o samobojstwie i innych sprawach, i z tego co wiem admin interweniowal bo przestala, byly tez z nia inne historie ale ze wzgledu na privacy pewnych osob nie bede o tym pisac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:33

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja tak troche z przymruzeniem oka podchodze do wykresow..Jaki to problem zaznaczyc se test ciazowy na plus ? i zbierac gratulacje eheheh ;)A pozniej wrocic pod innym nikiem...

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nie o admina mi chodziło, tylko wypisywała takie rzeczy, ze ja nie wiem czy czasem ktoś na policję tego nie zgłosił.

tak, zgadza sie, ale poszlo przez admina

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mnie tylko zastanawia po ch**j?
    jaki zysk z tego, ze Ci kilka osob na forum poklepie po pleckach/pocieszy po wyimaginowanych doswiadczeniach? jesli tak naprawde ich nie przezywa..

Wiesz ,z tego co pamietam co mi sie wydaje to sa to osoby o bardzo niskiej samoocenie, kore chca zwrocic na siebie czyjas uwage..Nawet tworzac tak chore rzeczy jak poronienia itd...Wiesz byc w centrum uwagi nawet przez chwile..Poczuc sie waznym

Bursztyn, Dorka1979, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mnie tylko zastanawia po ch**j?
    jaki zysk z tego, ze Ci kilka osob na forum poklepie po pleckach/pocieszy po wyimaginowanych doswiadczeniach? jesli tak naprawde ich nie przezywa..
    no wlasnie taki zysk
    to sa osoby zaburzone

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie do konca tak, ona pisala czesto o samobojstwie i innych sprawach, i z tego co wiem admin interweniowal bo przestala, byly tez inne historie ale ze wzgledu na privacy pewnych osob nie bede o tym pisac
    Inessa chyba miała z nią kantakt prywatny, coś tu wspominała. Ta lenusia do Inessy też tu pisała...

inessa, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

To chyba musialo byc zanim dotarlam na ovu

caffe lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, zgadza sie, ale poszlo przez admina
    tego nie wiedziałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:35

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jprdole swoja droga trzeba miec zryta kopule by tak tworzyc..Niestety choroby psychiczne to nie za wesola sprawa :-/

Dorka1979, ania.g, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dlatego ja tak troche z przymruzeniem oka podchodze do wykresow..Jaki to problem zaznaczyc se test ciazowy na plus ? i zbierac gratulacje eheheh ;)A pozniej wrocic pod innym nikiem...
    no ja se dla jaj tak zrobiłam jakoś na początku cyklu :P miałam zieloną kropę hahaha, dziewczyny może pamiętają :) A potem na koniec okazało się, ze ten wykres zakończył się na zielono :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:36

kapturnica, mysza1975, Bursztyn, inessa, Mega, megan8, moremi, malgos741, Bliska 77, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no ja se tak zrobiła jakoś na początku cyklu :P miałam zieloną kropę hahaha, dziewczyny może pamiętają :) A potem na koniec okazało się, ze ten wykres zakończył się na zielono :)
    Wiesz zaznaczyc se kropke dla jaj to troche inna broszka..Niz udawac ,ze sie zaszlo w ciaze..Sciagac zdj usg z neta i prowadzic pseudo ciaze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:36

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz zaznaczyc se kropke dla jaj to troche inna broszka..Niz udawac ,ze sie zaszlo w ciaze..Sciagac zdj usg z neta i prowadzic pseudo ciaze...
    nie, no jasne że tak

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 4370 4371 4372 4373 4374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ