X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska będzie dobrze, myśl pozytywnie <3

ewka80, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam,że ja na swoją,,teściową" nie mogę narzekać. Mieszka od nas kilka bloków dalej i nigdy nie wpada nie zapowiedziana. Gorzej znoszę pobyt u nas mojej rodzicielki,która mieszka daleko.
    Wiec naprawdę różnie bywa z tymi tesciowymi

Mega, mysza1975, moremi, inessa, ewka80, iwcia77, Bozia3, kapturnica, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku a ta koszula to z jakiegos metalu z zamkiem,ze antykoncepcyjna jest??? :P
    hahaha! nie, wystarczy ze jest o 3 rozmiary za duza, flanelowa i w ohydny fioletowy wzor (paskudnie wygladam w fiolecie, i ona dobrze o tym wie, bo nawet moj maz jej powiedzial zeby mi nc nie kupowala w tym kolorze)

moremi, inessa, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Dorcia ,nie strasz mi caffe !!!
    dziękuję :)

megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ?!?!?!

Bursztyn nie moze jesc a ja pracowac
    Prosze tutaj na ten tychmiast meldowac bo mnie zroboty wywala

moremi, Sabina, inessa, mysza1975, Bursztyn, ewka80, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chujnia z grzybnia
    do labor. poszłam ok 10tej wczesniej nie mogłam bo miałam z małym rehab. juz mi nie zrobia dzis bo za pozno, pierdzidołek jebany, a jezeli jutro zrobia to wynik pojutrze...wiec kupiłam test do sikania i bede powtarzac o swicie..

moremi, Sabina, inessa, paszczakin, Pusurek, malgos741, mysza1975, Bursztyn, ewka80, caffe, ania.g, Bliska 77, Niuta, Mega, iwcia77, Bozia3, samira, megan8, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z roboty cały czas zaglądam czy Ewa się nie odezwała.
    I nie zgadzam się z Wami, bo to moja kuchnia jest najpiękniejsza. Tyle tylko, że jak pisałam wcześniej, to ja ch.jowa pani domu jestem ;amicusdesign.pl/pl/mieszkanie_bialystok_36_m2.aspx

Sabina, inessa, paszczakin, mysza1975, ewka80, Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie u mnie sks się rozkręca :-( jutro idę nastawiac kręgosłup, mam nadzieję że wrócę na własnych nogach i o własnych siłach ;-)

mysza1975, ewka80, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur 15 minut wytrzymałam :(
    A to Twoj pierwszy raz? Dziewica? ;)To sie nie martw. Zacisnij zeby i pojutrze sprobuj jeszcze raz. A potem kolejny. Zobaczysz, ze szybko dojdziesz do polowy, a potem nie zauwazysz, kiedy po calosci bedziesz miala niedosyt! :)

Sabina, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, czekamy zatem do jutra! :)

inessa, paszczakin, EwaT, mysza1975, ewka80, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko współczuje kregosłupa ale prosze o jedno nie idz do byle kregaza niech on bedzie z wykształceniem rehabilitacji i naprawde dobry. Pisze to ja która choruje i jestem po operacji kregosłupa. Raz poszłam do kregaza i wiecej nie pójde bo źle mi poustawiał i dostałam silnego stanu zapalnego,ze oddychac nie mogłam troche mi to naprawiono ale dolegliwosci zostały - a chciałam zaoszczedzic kase.

Sabina, moremi, mysza1975, ewka80, caffe, Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tam gdzies Caffe? Adas znowu spi w bujaczku! :)

Bozia, w ogole sie nie zastanawiaj, tylko lec bujaczek z wibra kupic, bo dziala! ;) :P

paszczakin, inessa, moremi, mysza1975, caffe, Bliska 77, Mega, iwcia77, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no trudno, bedziemy dlubac powoli...licze na brata mojego meza, jest architektem, wiec jesli trzeba bedzie burzyc mury (a tutaj trzeba miec pozwolenia i takie tam oraz projekt) to nie bedziemy musieli placic za projekt
    hahaha! tylko jesli ona przyjedzie to ja go nawet nie zrobie ;)
    Mysmy sciagali materialy z Pl, ceny materialow budowlanych i wykonczeniowki w No sa chyba najdrozsze w Europie :/ To nam bardzo obnizylo koszty remontu, no i wybor w Pl 20 razy wiekszy niz w No, gdzie kafle do lazienki sa tylko biale na sciany, a czarne na podloge. ;)
    Aczkolwiek nie wiem, jak z transportem na wyspe, pewnie to tez nie jest tania sprawa.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa to nic, co się odwlecze... tylko pewnie nieco się denerwujesz :-) ale piwko możesz dziś strzelić ;-) potowarzysze Ci wieczorem, już nawet sobie kupiłam radlerka B-)

mysza1975, EwaT, ewka80, iwcia77, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso idę do neurologa :-)

inessa, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w robocie i podgladam a tu takie nowina :-)
    Ines może zapoczatkujesz wysyp zielonosci, tylko weszłaś i zaczekać sie odzywać i zielona króla. Och jak ja się cieszę.

inessa, Sabina, ewka80, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa dobrze, że się odezwałaś, bo tu ciężarne są i w niektórych przypadkach mogłoby dojść do przedwczesnego porodu.

inessa, moremi, EwaT, Sabina, ewka80, Bursztyn, ania.g, Bliska 77, Mega, malgos741, iwcia77, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    najpiekniejsza jest moja, ale Twoja tez fajna.. tylko czy ty masz piekarnik nad stolem? dobrze widze?
    To mikrofala. Piekarnik jest na dole, szufladowy. A w kącie obok zlewu zmywarka nablatowa i obok lodówki pralka. Bałam się tego białego, ale teraz cieszę się, że zaryzykowałam :)

inessa, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie ( w piątek wyjeżdząm i wróce w poniedziałek w nocy) mam zacząć od wtorku rehabilitacje i nie wiem co mam zrobić boje sie,zeby nie zaszkodzic????
    To bedą prądy ale też specjalistyczne ćwiczenia.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie ( w piątek wyjeżdząm i wróce w poniedziałek w nocy) mam zacząć od wtorku rehabilitacje i nie wiem co mam zrobić boje sie,zeby nie zaszkodzic????
    To bedą prądy ale też specjalistyczne ćwiczenia.
    ja bym nie ryzykowała Inesko

ewka80, inessa, Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4372 4373 4374 4375 4376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ