35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam,że ja na swoją,,teściową" nie mogę narzekać. Mieszka od nas kilka bloków dalej i nigdy nie wpada nie zapowiedziana. Gorzej znoszę pobyt u nas mojej rodzicielki,która mieszka daleko.
Wiec naprawdę różnie bywa z tymi tesciowymiMega, mysza1975, moremi, inessa, ewka80, iwcia77, Bozia3, kapturnica, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku a ta koszula to z jakiegos metalu z zamkiem,ze antykoncepcyjna jest???
moremi, inessa, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
u mnie chujnia z grzybnia
do labor. poszłam ok 10tej wczesniej nie mogłam bo miałam z małym rehab. juz mi nie zrobia dzis bo za pozno, pierdzidołek jebany, a jezeli jutro zrobia to wynik pojutrze...wiec kupiłam test do sikania i bede powtarzac o swicie..moremi, Sabina, inessa, paszczakin, Pusurek, malgos741, mysza1975, Bursztyn, ewka80, caffe, ania.g, Bliska 77, Niuta, Mega, iwcia77, Bozia3, samira, megan8, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja z roboty cały czas zaglądam czy Ewa się nie odezwała.
I nie zgadzam się z Wami, bo to moja kuchnia jest najpiękniejsza. Tyle tylko, że jak pisałam wcześniej, to ja ch.jowa pani domu jestem ;amicusdesign.pl/pl/mieszkanie_bialystok_36_m2.aspxSabina, inessa, paszczakin, mysza1975, ewka80, Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusur 15 minut wytrzymałam
Sabina, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinko współczuje kregosłupa ale prosze o jedno nie idz do byle kregaza niech on bedzie z wykształceniem rehabilitacji i naprawde dobry. Pisze to ja która choruje i jestem po operacji kregosłupa. Raz poszłam do kregaza i wiecej nie pójde bo źle mi poustawiał i dostałam silnego stanu zapalnego,ze oddychac nie mogłam troche mi to naprawiono ale dolegliwosci zostały - a chciałam zaoszczedzic kase.
Sabina, moremi, mysza1975, ewka80, caffe, Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no trudno, bedziemy dlubac powoli...licze na brata mojego meza, jest architektem, wiec jesli trzeba bedzie burzyc mury (a tutaj trzeba miec pozwolenia i takie tam oraz projekt) to nie bedziemy musieli placic za projekt
hahaha! tylko jesli ona przyjedzie to ja go nawet nie zrobieTo nam bardzo obnizylo koszty remontu, no i wybor w Pl 20 razy wiekszy niz w No, gdzie kafle do lazienki sa tylko biale na sciany, a czarne na podloge.
Aczkolwiek nie wiem, jak z transportem na wyspe, pewnie to tez nie jest tania sprawa.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w robocie i podgladam a tu takie nowina
Ines może zapoczatkujesz wysyp zielonosci, tylko weszłaś i zaczekać sie odzywać i zielona króla. Och jak ja się cieszę.inessa, Sabina, ewka80, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:najpiekniejsza jest moja, ale Twoja tez fajna.. tylko czy ty masz piekarnik nad stolem? dobrze widze?
inessa, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny mam pytanie ( w piątek wyjeżdząm i wróce w poniedziałek w nocy) mam zacząć od wtorku rehabilitacje i nie wiem co mam zrobić boje sie,zeby nie zaszkodzic????
To bedą prądy ale też specjalistyczne ćwiczenia.ewka80, inessa, Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość