X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A to Twoj pierwszy raz? Dziewica? ;)To sie nie martw. Zacisnij zeby i pojutrze sprobuj jeszcze raz. A potem kolejny. Zobaczysz, ze szybko dojdziesz do polowy, a potem nie zauwazysz, kiedy po calosci bedziesz miala niedosyt! :)
    dobra, to ja tez sie przylacze do cwiczen, tylko mi wstyd bo pare miesiecy temu wytrzymalam 7 min.....

Pusurek, moremi, megan8, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie chujnia z grzybnia
    do labor. poszłam ok 10tej wczesniej nie mogłam bo miałam z małym rehab. juz mi nie zrobia dzis bo za pozno, pierdzidołek jebany, a jezeli jutro zrobia to wynik pojutrze...wiec kupiłam test do sikania i bede powtarzac o swicie..
    kuzwa, i znowu bede musiala rano wstac zeby przeczytac jaki wynik ;)
    wiec ani jesc, ani spac, zostaje picie..... ;)
    Andrzej, do czego ty mnie doprowadzasz....

P.S. tylko powiedz mi za jaki wynik mam trzymac te kciuki?

Sabina, inessa, ewka80, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, megan8, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mysmy sciagali materialy z Pl, ceny materialow budowlanych i wykonczeniowki w No sa chyba najdrozsze w Europie :/ To nam bardzo obnizylo koszty remontu, no i wybor w Pl 20 razy wiekszy niz w No, gdzie kafle do lazienki sa tylko biale na sciany, a czarne na podloge. ;)
    Aczkolwiek nie wiem, jak z transportem na wyspe, pewnie to tez nie jest tania sprawa.
    tutaj troche wiekszy wybor, ale ceny wyzsze, w PL najlepiej, ale moj znajomy sprowadza np. z Portugalii, piekne :)

Pusurek, moremi, iwcia77, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie ( w piątek wyjeżdząm i wróce w poniedziałek w nocy) mam zacząć od wtorku rehabilitacje i nie wiem co mam zrobić boje sie,zeby nie zaszkodzic????
    To bedą prądy ale też specjalistyczne ćwiczenia.
    powiesz rehabilitantowi, powinien wiedziec co w ciazy mozna, aleprady chyba nie do konca...

inessa, ewka80, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    najpiekniejsza jest moja, ale Twoja tez fajna.. tylko czy ty masz piekarnik nad stolem? dobrze widze?
    pogodze was: najpiekniejsza bedzie moja :)

inessa, paszczakin, moremi, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedź :)
    A kuchnie wszystkie macie śliczne :) zazdraszczam niestety mieszkam z tesciową i nie moge za bardzo sobie kuchni zmienic :P

Ewa to czekam jutro ??? a test moze jeszcze dzisiaj :D :P

ewka80, moremi, malgos741, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To mikrofala. Piekarnik jest na dole, szufladowy. A w kącie obok zlewu zmywarka nablatowa i obok lodówki pralka. Bałam się tego białego, ale teraz cieszę się, że zaryzykowałam :)
    a nie jest troche trudno sie do niej dostac? trzeba wlazic na stol?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko jak powiesz na rehabilitacji że jesteś w ciąży, to nikt nie zaryzykuje żeby Cię potraktować pradami ;-) tak myślę:-) ja bym rezygnowała z rehabilitacji :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 14:45

inessa, Bliska 77, ewka80, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jest tam gdzies Caffe? Adas znowu spi w bujaczku! :)

Bozia, w ogole sie nie zastanawiaj, tylko lec bujaczek z wibra kupic, bo dziala! ;) :P
    Nie no, poddaję się ;)

inessa, Bliska 77, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy na szczepieniach. Pierwszego zastrzyku mały prawie nie zauważył, przy drugim się rozpłakał, ale nie tak bardzo jak poprzednim razem.
    Jak wróćiliśmy po 10 to poszedł spać, ale obudził się ze 40 min temu i zaczął płakać, nie dał się nawet na sekundę położyć. Jakoś udało mi się go nakarmić i zasnął znowu. Zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że nie będzie jakiś dolegliwości poszczepiennych.

A tak w ogóle to wszystko dobrze. Mierzy 64 cm i waży 7020. Na brzuszku podnosi głowę super, a z pozycji leżącej nie chciał w gabinecie. Lekarz kazał przyjść za 3 tygodnie do kontroli. Jak nie podniesie przy nim główki, to będziemy musieli pójść do neurologa.

Sabina, inessa, Bliska 77, Pusurek, moremi, Mega, malgos741, mysza1975, iwcia77, gosia7122, megan8, ania.g, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kuzwa, i znowu bede musiala rano wstac zeby przeczytac jaki wynik ;)
    wiec ani jesc, ani spac, zostaje picie..... ;)
    Andrzej, do czego ty mnie doprowadzasz....

P.S. tylko powiedz mi za jaki wynik mam trzymac te kciuki?
    za pozytywny.....mimo wszystko

ania.g, inessa, Sabina, paszczakin, ewka80, moremi, Niuta, malgos741, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, gosia7122, Parka, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Byliśmy na szczepieniach. Pierwszego zastrzyku mały prawie nie zauważył, przy drugim się rozpłakał, ale nie tak bardzo jak poprzednim razem.
    Jak wróćiliśmy po 10 to poszedł spać, ale obudził się ze 40 min temu i zaczął płakać, nie dał się nawet na sekundę położyć. Jakoś udało mi się go nakarmić i zasnął znowu. Zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że nie będzie jakiś dolegliwości poszczepiennych.

A tak w ogóle to wszystko dobrze. Mierzy 64 cm i waży 7020. Na brzuszku podnosi głowę super, a z pozycji leżącej nie chciał w gabinecie. Lekarz kazał przyjść za 3 tygodnie do kontroli. Jak nie podniesie przy nim główki, to będziemy musieli pójść do neurologa.
    caffe powiedz czy za szczepionke ta ktora sie bierze w 3m potrójną płacisz? ja dzis dostałam recepte-130zl

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzieki za odpowiedź :)
    A kuchnie wszystkie macie śliczne :) zazdraszczam niestety mieszkam z tesciową i nie moge za bardzo sobie kuchni zmienic :P

Ewa to czekam jutro ??? a test moze jeszcze dzisiaj :D :P
    nie chce marnowac 12zł
    zrobie o bladym świcie tak jak należy

inessa, Sabina, ewka80, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessko - <3 bede sie modlila do sily wyzszej za wasze szczescie i raDOSC <3
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny :D :D :D
    a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
    i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
    Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage :)
    Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke :P
    Buziaki dla każdej z Was <3

inessa, Sabina, ewka80, malgos741, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie no, poddaję się ;)
    a moja corka jest chyba jakas gruboskorna, bujaczek z wibra nie dziala o!!!!!!

inessa, caffe, Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzs nadzorowala z bujaka firanek moje prasowanie a potem wieszanie a ile radosci miala jak mamunia po drabinie zapierdalala ;0

inessa, MartaDidinio, caffe, Pusurek, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

fajnie sie spisal Twoj synus, prawdziwy twardziel no i kawal chlopa juz, moja wazy 5100 i mierzy 57cm ;)

caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie chce marnowac 12zł
    zrobie o bladym świcie tak jak należy
    w takim razie czekamy z niecierpliwoscia

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, nie ryzykuj, dziewczyny dobrze radza

inessa, caffe, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny!
    Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.

inessa, caffe, Pusurek, moremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, ewka80, Sabina, gosia7122, Parka, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4373 4374 4375 4376 4377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ