35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka przesyłka dotarła jeszcze raz wielkie dzięki, wypróbuje to cudo, choć nie wiem czy w tym cyklu ma to jeszcze sens, żadnych objawów okoloowulacyjnych nie mam.
iwcia77, ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ineska jak mój mąż miał rehabilitację to cchodził na prądy i jeszcze ttakie różne rzeczy to zawsze przed zabiegowym była informacja dla kobiet w ciąży przeciwwskazań i raczej nię mmożna w tym stanie.
ewka80, inessa, Sabina, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no nie bo on jeździ do pracy za Wwę 40 km i zabiera jeszcze inne osoby więc tutaj może być problempaszczakin wrote:Ty no Reni, na pol godzinki to chyba da rade wyskoczyc? raz dwa pomozesz mu i sam proces 3 minutki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja poprosze stanowisko prezesa-prezeski? Olakatujemy sie... Cos w stylu "bo zupa byla za slona" to moze "pielucha za pelna" albo "cycek za pusty"? Kampania promocyjna -rzecz otwarta...Pusurek wrote:Nie boj nic, nie jestes sama.
Moze zalozymy grupe wsparcia dla matek maltretowanych przez swoje dzieci?
Mega, iwcia77, Pusurek, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Marta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!
Ale ja wiem czemu Szymek tak śpi, to po karmi w ilościach hurtowychMartaDidinio, iwcia77, caffe, inessa, Mega, Pusurek, megan8, samira, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabinka, ja mam kręgosłup jak stara baba. Tak się wyrażają o nim lekarze. Różnie daje popalić. W każdym razie uważaj z tym nastawianiem, niejednego "ekstra" kręgarza przerobiłam. A jak masz przepuklinę czyli dyskopatię to tego nie wolno wciskać pomiędzy kręgi a sporo kręgarzy niestety tak robi.
-
Sabina wrote:Moja też nie sypiala, ba miała takie noce że nie spała nic!
Ale ja wiem czemu Szymek tak śpi, to po karmi w ilościach hurtowychSabina, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nosilam...zalezy jak trzuma glowke... jesli sztywno to tylem do siebie nosilam . jedna reke pod pupe ,druga z przodu obejmowalamcaffe wrote:Dziewczyny, czy Wy Wasze maluchy to nosicie pionowo na rekach?
Sabina, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:ja nosilam...zalezy jak trzuma glowke... jesli sztywno to tylem do siebie nosilam . jedna reke pod pupe ,druga z przodu obejmowalam
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Ciesz sie Kochana Mala w bujaczku. Moje Mlode zaczelo raczkowac w ostrym tempie. Przemieszcza blyskawicznie, terroryzujac starego Yorka i z upodobaniem szarpiac kable...CZas dziecka w bujaczku uwazam za skonczony!
pusur - jak mówiłam, że bujaczek rulez..to mi nie wierzyłaś...a widzisz a widzisz - nie mówiłam?Mega, Pusurek, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu ja mam taki, w ktorym sie plozy chowaja i nozki mozna wystawic, taki do 3-go roku zycia, mysle ze moze chociaz troche w tym niby-krzeselku posiedzi...Bozia3 wrote:marta - jak będziesz chciała sprzedać bujaczek - to daj znać,,,bo ja jeszcze nie mam - a nie muszę mieć nowego...
pusur - jak mówiłam, że bujaczek rulez..to mi nie wierzyłaś...a widzisz a widzisz - nie mówiłam?Sabina, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jest ten, ktory widac na moim avatarze. Maly w nim siedzi....Bozia3 wrote:marta - jak będziesz chciała sprzedać bujaczek - to daj znać,,,bo ja jeszcze nie mam - a nie muszę mieć nowego...
pusur - jak mówiłam, że bujaczek rulez..to mi nie wierzyłaś...a widzisz a widzisz - nie mówiłam?Sabina, Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:To ja poprosze stanowisko prezesa-prezeski? Olakatujemy sie... Cos w stylu "bo zupa byla za slona" to moze "pielucha za pelna" albo "cycek za pusty"? Kampania promocyjna -rzecz otwarta...
MartaDidinio, Mega, caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny