35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysliczny Bobo... Duzo Zdrowia dla Was!Żanet wrote:Dziewczynki Dzień Dobry,
Przedstawiam Wam Samuela
Już w domku, jak się ogarnę to napiszę więcej
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochanyiwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie dzieciaczki piękne, Adaś pełen luzik
Sami- fajne zdrobnienie, sliczniutki... jeszcze raz gratulacje Zanetkapturnica, Pusurek, Sabina, iwcia77, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ale mam wkurwa. Pojechaliśmy do Praktikera po farby. W zeszłym tyg były po 84,99. Dziś po 92,99 więc trafiło mnie po raz pierwszy. Za chwilę okazało się że nie ma tego co pierwotnie wybrałam. W Ikea, wybrałam materac a jak poszłam na dół do magazynu to się okazało że nie ma ani jednej sztuki i już nie będzie. Prawie się tam popłakałam. W końcu wzięliśmy 200 zeta droższy i z tego powodu też jestem wkurwiona. A najbardziej to dlatego że małż dostał o połowę mniejszą premię i musiałam zrezygnować z kupna szafy mojej starszej córce. I do tego nawet napić się nie można.
samira, Parka, caffe, Sabina, iwcia77, moremi, malgos741, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Inessa, wielkie gratulacje, mam wielką nadzieje, ze tym razem sie uda!
Żanet, Samuel jest boski! Napisz coś wiecej o nim, pliiiis
Pusurek, a Twoj Adas bardzo sie znowu zmienil, jakos tak wydoroslałMega, iwcia77, Pusurek, inessa, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pytałam o to noszenie w pionie bo wszyscy piszą żeby nie nie nie, dopiero gdy będzie sam siedział itd.
Mojego noszę od początku tak, oczywiście gdy trzeba bylo to główkę miał podtrzymywaną. Nie jest dużo noszony, bo jest ciężki, ale trochę się przeraziłam tym co w necie na ten temat wypisują. Teraz główkę już sam sztywno trzyma, ale miałam dylemat co z tym jego kręgosłupem.
Dzięki za infoDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dziewczynki Dzień Dobry,
Przedstawiam Wam Samuela
Już w domku, jak się ogarnę to napiszę więcej
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochanyTeż bym się zakochała... Ucałuj Samiego od nas
iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny mam pytanie ( w piątek wyjeżdząm i wróce w poniedziałek w nocy) mam zacząć od wtorku rehabilitacje i nie wiem co mam zrobić boje sie,zeby nie zaszkodzic????
To bedą prądy ale też specjalistyczne ćwiczenia.iwcia77, moremi, inessa, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Zeby nie bylo, ze sciemniam i reklame robie.
Pelny relaks z wibra.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eca3d36ee47.jpgA Adaś już się robi ciacho, bedzie na luzaka z luźnymi szelkami laski wyrywał!
Ja chcę taki bujaczek, tylko koniecznie z takim bobasem, płeć obojętna
Chryste, ale mnie wzięło, znowu sypnęło ciążami na forum i żal mi dupę ściska, że u mnie wiecznie tylko wielka dupaMega, BISCA, moremi, Pusurek, ewka80, Dorka1979, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny