35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, obiecuję napiszę, dzisiaj padam już na pysk, mały nie spał w nocy, ogarniamy karmienie... krocze doskwiera i takie tak... ledwo żyję
caffe, Sabina, iwcia77, Parka, moremi, Pusurek, inessa, ewka80, samira, Dorka1979, macduska, Bozia3, megan8, Bursztyn, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote::-*
jestem jestem ale nie udzielam sie, bo nie mam nic do powiedzenia. Mam urlop więc staram się odpocząć od wszystkiego. Nie oglądam tv, nie dzwonię do ludzi z pracy, mniej siedzę na forum. Taki resecik. Zaczęły mi się plamienia więc ch..j bombkę strzelił. W przyszłym cyklu pewnie iui ale.. mój mąż objął nowe stanowisko i nie wiem czy będzie mógł wyskoczyć, żeby oddać chłopaków. No nic zobaczymy
A jak u Ciebie samopoczucie? Nadal dół?
p.s. witam sięSabina, iwcia77, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem. Jà dzisiaj sama bo moj ukochany n'a nocke ma. Wiec lampka czerwonego i lekturka postow
Jutro HSG ... Boje sie bolu ale ciesze sie bo przynajmniej bede wiedziala n'a czym stoje.
A w sobote ( n'a pocieszenie) lecimy n'a 5 dni do Rzymu. Uwielbiam podrozowac
kapturnica, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, inessa, ewka80, samira, MartaDidinio, Mega, Dorka1979, Bliska 77, macduska, Bozia3, megan8, Parka, mysza1975, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:powiesz rehabilitantowi, powinien wiedziec co w ciazy mozna, aleprady chyba nie do konca...
moremi, MartaDidinio, iwcia77, inessa, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ogladam rozwoj dziecka na mamazone. Tam wrecz lekarze zalecaja, ze jezeli dziecko samo trzyma glowe w pionie to juz mu nie nalezy tej glowki podtrzymywac, zeby cwiczyl miesnie karkucaffe wrote:Pytałam o to noszenie w pionie bo wszyscy piszą żeby nie nie nie, dopiero gdy będzie sam siedział itd.
Mojego noszę od początku tak, oczywiście gdy trzeba bylo to główkę miał podtrzymywaną. Nie jest dużo noszony, bo jest ciężki, ale trochę się przeraziłam tym co w necie na ten temat wypisują. Teraz główkę już sam sztywno trzyma, ale miałam dylemat co z tym jego kręgosłupem.
Dzięki za infoPusurek, iwcia77, moremi, caffe, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bisca najwazniejsze ,ze badanie da ci odpowiedz czy wszystko drozne...A moze przy okazji troche przedmucha przewodziki
No skrycie oczywiscie n'a to licze ale n'a zdrowy rozsadek to nic z tego nie bedzie bo po pierwsze zostala mi tylko jedna "rura" a po drugie lekarka, ktora robila mi laparoskopie widziala ze ta druga nie bardzo. Ale wiem ze i tak bede sie nakrecac bo jestem taka ze nawet poczatek porzadnej miesiaczki uwazam za objawy wczsenej ciazy hihihiiwcia77, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No skrycie oczywiscie n'a to licze ale n'a zdrowy rozsadek to nic z tego nie bedzie bo po pierwsze zostala mi tylko jedna "rura" a po drugie lekarka, ktora robila mi laparoskopie widziala ze ta druga nie bardzo. Ale wiem ze i tak bede sie nakrecac bo jestem taka ze nawet poczatek porzadnej miesiaczki uwazam za objawy wczsenej ciazy hihihi
ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam wieczorkiem. Jà dzisiaj sama bo moj ukochany n'a nocke ma. Wiec lampka czerwonego i lekturka postow
Jutro HSG ... Boje sie bolu ale ciesze sie bo przynajmniej bede wiedziala n'a czym stoje.
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no to powodzenia na badaniu i milego pobytu w RzymieBISCA wrote:Witam wieczorkiem. Jà dzisiaj sama bo moj ukochany n'a nocke ma. Wiec lampka czerwonego i lekturka postow
BISCA, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bisca nie ma co się bać tego badania trwa dosłownie z 5 min i nie jest takie straszne jak opisują.
Dzieki Malgos, podnosisz mnie n'a duchu
Tak czy inaczej, to tylko chwila cierpienia , zniose ...iwcia77, moremi, Sabina, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie , jà mam tylko jeden jajowod w ogole. I prawdopodobnie niedrozny . Wlasnie jutro to potwierdze i wtedy IVF. ...
Jesli t'y masz dwa, w tym jeden niedrozny to powinno byc ok.
Wlasnie doczytalam ,ze udzielalas sie na watku ciazy ektopowej..Przykro mi...Nie wiedzialam...
Tak jeden mam niedrozny , pamiatka po laparotomii sprzed 14lat Porobily sie dosc silne zrosty miedzy jajnikiem i jajowodem co doprowadzilo do niedroznosci...Ehhh do Lublina mam tylko 200km z hakiem..Pan PikusSabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie chce mi sie szperac w necie ...ale co to jest ciaza ektopowa?kapturnica wrote:Wlasnie doczytalam ,ze udzielalas sie na watku ciazy ektopowej..Przykro mi...Nie wiedzialam...
Tak jeden mam niedrozny , pamiatka po laparotomii sprzed 14lat Porobily sie dosc silne zrosty miedzy jajnikiem i jajowodem co doprowadzilo do niedroznosci...Ehhh do Lublina mam tylko 200km z hakiem..Pan Pikus -
Bisca, ivf też nie jest straszny, co widać po naszych forumowych koleżankach
Niemniej jednak życzę, by hsg było tym przełomem. Będziesz wiedziała na czym stoisz.
Ok, nadrobiłam, ale teraz pakuję się i wyjeżdżam. Bądźcie miłe i nie produkujcie za dużo przez następne dwie godziny
Jak ja nie lubię rozstawać się z mężem. A jeszcze bardziej za kotami będę tęsknić. To znaczy będziemy się widywać przez kolejne dwa tygodnie "z doskoku", ale to nie to samo... Chociaż może przy stymulacji to nam się przydadzą takie delikatne przerwy
Iwcia, ciąża ektopowa to pozamaciczna. Chybiona to pusty pęcherzyk.
A my mamy kolegę o imieniu Ivo i jest fantastycznyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:49
Simba, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Wlasnie doczytalam ,ze udzielalas sie na watku ciazy ektopowej..Przykro mi...Nie wiedzialam...
Tak jeden mam niedrozny , pamiatka po laparotomii sprzed 14lat Porobily sie dosc silne zrosty miedzy jajnikiem i jajowodem co doprowadzilo do niedroznosci...Ehhh do Lublina mam tylko 200km z hakiem..Pan Pikus
Dzieki za cieple slowa
Z tego co wiem , udraznianie pozrastanych jajowodow nie jest zbyt skuteczne. Niektorzy lekarze radza pozbyc sie tego niedroznego wlasnie zeby uniknac ryzyka ektopowej i stymulowac prace tego zdroweg ( ponoc sa przypadki, w ktorych pozostaly zdrowy jajowod przechwyca jajeczko z przeciwnego jajnika ... Ale to tylko taka mala sugestia.moremi, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość