SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    marta - jak będziesz chciała sprzedać bujaczek - to daj znać,,,bo ja jeszcze nie mam - a nie muszę mieć nowego...

pusur - jak mówiłam, że bujaczek rulez..to mi nie wierzyłaś...a widzisz a widzisz - nie mówiłam? ;)
    Juz Ci wierze. ;) Ale na wlasne oczy musialam efekt zobaczyc...

iwcia77, Mega, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    to jest ten, ktory widac na moim avatarze. Maly w nim siedzi....
    Bujaczek na wypasie. Bozia, kupuj od Marty, ona ma same wypasione rzeczy! ;)

iwcia77, MartaDidinio, kapturnica, Dorka1979, Bliska 77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zachwalacie te bujaczki, ze sama sie skusilam i odkupilam od znajomej...ale nie wiem jakie ma funkcje...buja i ma jakies melodyjki ...ale czy wibruje to nie wiem :)

Pusurek, Mega, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a ja prasuje i prasuje i konca nie widac ...:( jutro znowu jakas tura ciuszkow dla Ivo przyjdzie , w piatek nastepna paka i apjac abarotna pranie, prasowanie, segregowanie :), Alojz sie buntuje, bo zamiast prasowac jego koszule to ja caly czas prasuje bodziaki, pajacyki a on nie ma w czym chodzic :) :D

megan8, Pusurek, Mega, moremi, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te rzeczy w amoku z powodu braku snu kupuje ...Kaza kliknac to klikam.. zaplacic-place...
    Pusurek wrote:
    Bujaczek na wypasie. Bozia, kupuj od Marty, ona ma same wypasione rzeczy! ;)

iwcia77, Pusurek, Elfik, Mega, caffe, Simba, moremi, Dorka1979, Bliska 77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a wiecie co,ja już z emocjami nie wyrabiam ,mam wrażenie że nie mam się już po co starać o bobo :(

Samirko, przede wszystkim poczekaj jeszcze z testem, na poczatku sierpnia endo jeszcze bylo slabe bo owulację mialas dopiero miesiac pozniej. Naprawde zrob test za tydzien. A swoja droga, jak jestes placzliwa, to moze hormonki szaleją? ;)

samira, ewka80, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak zachwalacie te bujaczki, ze sama sie skusilam i odkupilam od znajomej...ale nie wiem jakie ma funkcje...buja i ma jakies melodyjki ...ale czy wibruje to nie wiem :)
    Wibra jest niezbedna. Adas bez wibry nie zasypia, tylko sie wkurza bujaniem. Caffe mowi, ze maly jej nie spi w bujaczku - ale on nie ma wibry. Nie ma wibry - nie ma snu. ;)

samira, iwcia77, kapturnica, Mega, caffe, Sabina, moremi, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja te rzeczy w amoku z powodu braku snu kupuje ...Kaza kliknac to klikam.. zaplacic-place...
    Ja tez tak lubie! :D A nie daj Boze, jak mi mowia, ze sa promocje albo bezplatna dostawa. Ale tylko dzis! ;) Wtedy kupuje jak leci. ;)

iwcia77, kapturnica, MartaDidinio, caffe, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki. Znaczy Adas ma. ;)
    http://www.brightstarts.pl/index.php?p2786,hustawka-hybrydowa-sahara-ingenuity-60100

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.foppapedretti.it/it/technology/prodotti-per-l-infanzia/soffietto

o! a taka wanienke dostane od kolezanki :D , ona jest skladana :) fajna sprawa jak ktos ma mala lazienke :)

wogole to foppapedretti, oprocz chicco, prenatal to jakas lux marka tu w italii i wszyscy sie jaraja...

moremi, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no bez wibry nie ma jazdy... aaaaaa że Wy gadacie o dzieciach... chiba nie o takie wibre Wam chodzi ;-)
    Pusurek wrote:
    Wibra jest niezbedna. Adas bez wibry nie zasypia, tylko sie wkurza bujaniem. Caffe mowi, ze maly jej nie spi w bujaczku - ale on nie ma wibry. Nie ma wibry - nie ma snu. ;)

kapturnica, iwcia77, Pusurek, inessa, Mega, caffe, moremi, malgos741, Dorka1979, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://www.foppapedretti.it/it/technology/prodotti-per-l-infanzia/soffietto

o! a taka wanienke dostane od kolezanki :D , ona jest skladana :) fajna sprawa jak ktos ma mala lazienke :)

wogole to foppapedretti, oprocz chicco, prenatal to jakas lux marka tu w italii i wszyscy sie jaraja...
    Wanienka fajowa. :)Ja mam wanienke z IKEA ( jakzeby inaczej ) i jest ok ;) A z markami to tak to jest, w kazdym kraju sie czyms innym jaraja. ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajebioza !
    Pusurek wrote:
    Ja mam taki. Znaczy Adas ma. ;)
    http://www.brightstarts.pl/index.php?p2786,hustawka-hybrydowa-sahara-ingenuity-60100

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no bez wibry nie ma jazdy... aaaaaa że Wy gadacie o dzieciach... chiba nie o takie wibre Wam chodzi ;-)
    Wiesz, z powietrza sie ta wibra nie wziela. ;) Ktos zauwazyl, ze moze dawac przyjemnosc wszelaka. ;)
    A w tym Adasiowym bujaczku to modul z wibra jest malutki, odczepiany. Wiec jak mnie tylko chlop wnerwi, to bedzie zalowal, ze kupil bujaczek dziecku. ;)

samira, iwcia77, Mega, caffe, BISCA, moremi, Reni, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Dzień Dobry,
    Przedstawiam Wam Samuela :)
    Już w domku, jak się ogarnę to napiszę więcej :)
    Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochany :)

iwcia77, Pusurek, paszczakin, inessa, MartaDidinio, samira, Mega, ania.g, kapturnica, Sabina, caffe, Parka, BISCA, Simba, EwaT, kkisia, moremi, malgos741, ewka80, Viv78, Reni, Dorka1979, Bozia3, megan8, Bursztyn, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciocia tez sie zakochala :D buziaki :-*
    Żanet wrote:
    Dziewczynki Dzień Dobry,
    Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochany :)

Żanet, Mega, kapturnica, Sabina, ewka80, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dziewczynki Dzień Dobry,
    Slodziak Samcio. :)
    A jak do niego mowicie?

ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, ha jaki chillout :D a Adas strasznie podobny do Ciebie :)
    Pusurek wrote:
    Zeby nie bylo, ze sciemniam i reklame robie. ;)
    Pelny relaks z wibra. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:51

Pusurek, Żanet, Mega, kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Slodziak Samcio. :)
    A jak do niego mowicie?

Sami ;)

iwcia77, Pusurek, inessa, kapturnica, Sabina, moremi, ewka80, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ha, ha jaki chillout :D a Adas strasznie podobny do Ciebie :)
    Jak to mowia, luzne szelki, co widac na zalaczonym obrazku. ;)
    Podobny bardziej do tatusia, ale widac, ze sie zmienia. :)

iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4376 4377 4378 4379 4380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ