35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:marta - jak będziesz chciała sprzedać bujaczek - to daj znać,,,bo ja jeszcze nie mam - a nie muszę mieć nowego...
pusur - jak mówiłam, że bujaczek rulez..to mi nie wierzyłaś...a widzisz a widzisz - nie mówiłam?Ale na wlasne oczy musialam efekt zobaczyc...
iwcia77, Mega, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:to jest ten, ktory widac na moim avatarze. Maly w nim siedzi....
iwcia77, MartaDidinio, kapturnica, Dorka1979, Bliska 77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
...a ja prasuje i prasuje i konca nie widac ...
jutro znowu jakas tura ciuszkow dla Ivo przyjdzie , w piatek nastepna paka i apjac abarotna pranie, prasowanie, segregowanie
, Alojz sie buntuje, bo zamiast prasowac jego koszule to ja caly czas prasuje bodziaki, pajacyki a on nie ma w czym chodzic
megan8, Pusurek, Mega, moremi, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa te rzeczy w amoku z powodu braku snu kupuje ...Kaza kliknac to klikam.. zaplacic-place...Pusurek wrote:Bujaczek na wypasie. Bozia, kupuj od Marty, ona ma same wypasione rzeczy!
iwcia77, Pusurek, Elfik, Mega, caffe, Simba, moremi, Dorka1979, Bliska 77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a wiecie co,ja już z emocjami nie wyrabiam ,mam wrażenie że nie mam się już po co starać o bobo
Samirko, przede wszystkim poczekaj jeszcze z testem, na poczatku sierpnia endo jeszcze bylo slabe bo owulację mialas dopiero miesiac pozniej. Naprawde zrob test za tydzien. A swoja droga, jak jestes placzliwa, to moze hormonki szaleją?samira, ewka80, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak zachwalacie te bujaczki, ze sama sie skusilam i odkupilam od znajomej...ale nie wiem jakie ma funkcje...buja i ma jakies melodyjki ...ale czy wibruje to nie wiem
samira, iwcia77, kapturnica, Mega, caffe, Sabina, moremi, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja te rzeczy w amoku z powodu braku snu kupuje ...Kaza kliknac to klikam.. zaplacic-place...
A nie daj Boze, jak mi mowia, ze sa promocje albo bezplatna dostawa. Ale tylko dzis!
Wtedy kupuje jak leci.
iwcia77, kapturnica, MartaDidinio, caffe, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://www.foppapedretti.it/it/technology/prodotti-per-l-infanzia/soffietto
o! a taka wanienke dostane od kolezanki, ona jest skladana
fajna sprawa jak ktos ma mala lazienke
wogole to foppapedretti, oprocz chicco, prenatal to jakas lux marka tu w italii i wszyscy sie jaraja...moremi, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no no bez wibry nie ma jazdy... aaaaaa że Wy gadacie o dzieciach... chiba nie o takie wibre Wam chodzi
Pusurek wrote:Wibra jest niezbedna. Adas bez wibry nie zasypia, tylko sie wkurza bujaniem. Caffe mowi, ze maly jej nie spi w bujaczku - ale on nie ma wibry. Nie ma wibry - nie ma snu.kapturnica, iwcia77, Pusurek, inessa, Mega, caffe, moremi, malgos741, Dorka1979, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:http://www.foppapedretti.it/it/technology/prodotti-per-l-infanzia/soffietto
o! a taka wanienke dostane od kolezanki, ona jest skladana
fajna sprawa jak ktos ma mala lazienke
wogole to foppapedretti, oprocz chicco, prenatal to jakas lux marka tu w italii i wszyscy sie jaraja...A z markami to tak to jest, w kazdym kraju sie czyms innym jaraja.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no no bez wibry nie ma jazdy... aaaaaa że Wy gadacie o dzieciach... chiba nie o takie wibre Wam chodzi
Ktos zauwazyl, ze moze dawac przyjemnosc wszelaka.
A w tym Adasiowym bujaczku to modul z wibra jest malutki, odczepiany. Wiec jak mnie tylko chlop wnerwi, to bedzie zalowal, ze kupil bujaczek dziecku.samira, iwcia77, Mega, caffe, BISCA, moremi, Reni, Dorka1979, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki Dzień Dobry,
Przedstawiam Wam Samuela
Już w domku, jak się ogarnę to napiszę więcej
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochany
iwcia77, Pusurek, paszczakin, inessa, MartaDidinio, samira, Mega, ania.g, kapturnica, Sabina, caffe, Parka, BISCA, Simba, EwaT, kkisia, moremi, malgos741, ewka80, Viv78, Reni, Dorka1979, Bozia3, megan8, Bursztyn, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ciocia tez sie zakochala
buziaki :-*
Żanet wrote:Dziewczynki Dzień Dobry,
Przedstawiam Wam Samuela
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochanyŻanet, Mega, kapturnica, Sabina, ewka80, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dziewczynki Dzień Dobry,
Przedstawiam Wam Samuela
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, dziękuję za gratulacje, jak się zakochałam od razu, jest przekochany
A jak do niego mowicie?
ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ha, ha jaki chillout
a Adas strasznie podobny do Ciebie
Pusurek wrote:Zeby nie bylo, ze sciemniam i reklame robie.
Pelny relaks z wibra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:51
Pusurek, Żanet, Mega, kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny