35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiesz sie Kochana Mala w bujaczku. Moje Mlode zaczelo raczkowac w ostrym tempie. Przemieszcza blyskawicznie, terroryzujac starego Yorka i z upodobaniem szarpiac kable...CZas dziecka w bujaczku uwazam za skonczony!Bliska 77 wrote:ale dzs nadzorowala z bujaka firanek moje prasowanie a potem wieszanie a ile radosci miala jak mamunia po drabinie zapierdalala ;0
caffe, nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pewnie coś pokręcę, ale my dzisiaj mieliśmy: dwie kłute (jedna to ta 5w1) na DTP i Hib oraz polio IPV, a także na rotawirusy. Dzisiaj zapłaciłam 772 zł.EwaT wrote:caffe powiedz czy za szczepionke ta ktora sie bierze w 3m potrójną płacisz? ja dzis dostałam recepte-130zl
jedna dzisiejsza szczepionka nazywała się Prevenar, druga nie wiem, a trzecia rotarix.
EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój też nie zasypia, a leży tam tylko dlatego, ze ma karuzelę u góry i muza leci. Jak do niego nie gadam, to za długo sam tam nie poleży. Ja nie mam wibry.Bliska 77 wrote:a moja corka jest chyba jakas gruboskorna, bujaczek z wibra nie dziala o!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 15:25
nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pięlęgniarka jak go zobaczyła, to powiedziała znowu: ooo chłopieBliska 77 wrote:fajnie sie spisal Twoj synus, prawdziwy twardziel no i kawal chlopa juz, moja wazy 5100 i mierzy 57cm

Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.
Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!MartaDidinio wrote:Witam Dziewczyny!
Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.
nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nie martw sie nie jestes sama ;0MartaDidinio wrote:Witam Dziewczyny!
Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no to super i to jest najwazniejszecaffe wrote:Pięlęgniarka jak go zobaczyła, to powiedziała znowu: ooo chłopie
Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.
-
Ten stół to kawałek blatu i nie jest szeroki. Spokojnie sięgamBursztyn wrote:a nie jest troche trudno sie do niej dostac? trzeba wlazic na stol?

A i tak ja się za często w kuchni nie pokazuję. Zazwyczaj z rana daję jeść kotom, robię sobie kawę i pakuje kanapki przygotowane przez męża
Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...Pusurek wrote:Marta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!
nick nieaktualny, Mega, mysza1975, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sabinka, ja mam kręgosłup jak stara baba. Tak się wyrażają o nim lekarze. Różnie daje popalić. W każdym razie uważaj z tym nastawianiem, niejednego "ekstra" kręgarza przerobiłam. A jak masz przepuklinę czyli dyskopatię to tego nie wolno wciskać pomiędzy kręgi a sporo kręgarzy niestety tak robi.Sabina wrote:Wiecie u mnie sks się rozkręca
jutro idę nastawiac kręgosłup, mam nadzieję że wrócę na własnych nogach i o własnych siłach 
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Pusur ćwiczyłam dziś 3 raz, za pierwszym było około 6-7 minut, potem 15 i dziś tez 15
ale sie nie poddaje
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
w ogóle to mnie brzuch pobolewuje jak na okres non stop no i gorąco ...poty występują, głód doskwiera żarłabym jak prosie
Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, ewka80, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
:-*
jestem jestem ale nie udzielam sie, bo nie mam nic do powiedzenia. Mam urlop więc staram się odpocząć od wszystkiego. Nie oglądam tv, nie dzwonię do ludzi z pracy, mniej siedzę na forum. Taki resecik. Zaczęły mi się plamienia więc ch..j bombkę strzelił. W przyszłym cyklu pewnie iui ale.. mój mąż objął nowe stanowisko i nie wiem czy będzie mógł wyskoczyć, żeby oddać chłopaków. No nic zobaczymy
A jak u Ciebie samopoczucie? Nadal dół?
p.s. witam się
slash wrote:A co z Reni? Reni odezwij się, co tam u Ciebie kochana?
nick nieaktualny, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, ewka80, nick nieaktualny, megan8, Parka, slash, Simba, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie boj nic, nie jestes sama.MartaDidinio wrote:Jezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...
Moze zalozymy grupe wsparcia dla matek maltretowanych przez swoje dzieci?
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Inessa nie powiem, że to dobra wiadomość, bo wszyscy wiemy, że płodna jesteś.

Ja trzymam kciuki i modlę się za szczęśliwy finał. Mam nadzieję, że tym razem lekarz dobierze Ci dobre leki.
mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, ewka80, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny