X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa mi pozytyw wyszedl po 3 godz. dopiero i to smuga cienia...

caffe, Bliska 77, mysza1975, EwaT, iwcia77, ewka80, Sabina, megan8, Parka, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesz sie Kochana Mala w bujaczku. Moje Mlode zaczelo raczkowac w ostrym tempie. Przemieszcza blyskawicznie, terroryzujac starego Yorka i z upodobaniem szarpiac kable...CZas dziecka w bujaczku uwazam za skonczony!
    Bliska 77 wrote:
    ale dzs nadzorowala z bujaka firanek moje prasowanie a potem wieszanie a ile radosci miala jak mamunia po drabinie zapierdalala ;0

caffe, Pusurek, moremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    caffe powiedz czy za szczepionke ta ktora sie bierze w 3m potrójną płacisz? ja dzis dostałam recepte-130zl
    Pewnie coś pokręcę, ale my dzisiaj mieliśmy: dwie kłute (jedna to ta 5w1) na DTP i Hib oraz polio IPV, a także na rotawirusy. Dzisiaj zapłaciłam 772 zł.
    jedna dzisiejsza szczepionka nazywała się Prevenar, druga nie wiem, a trzecia rotarix.

EwaT, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dobra, to ja tez sie przylacze do cwiczen, tylko mi wstyd bo pare miesiecy temu wytrzymalam 7 min.....
    Brawo Bursztyn!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a moja corka jest chyba jakas gruboskorna, bujaczek z wibra nie dziala o!!!!!!
    Mój też nie zasypia, a leży tam tylko dlatego, ze ma karuzelę u góry i muza leci. Jak do niego nie gadam, to za długo sam tam nie poleży. Ja nie mam wibry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 15:25

MartaDidinio, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    fajnie sie spisal Twoj synus, prawdziwy twardziel no i kawal chlopa juz, moja wazy 5100 i mierzy 57cm ;)
    Pięlęgniarka jak go zobaczyła, to powiedziała znowu: ooo chłopie :) Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.

Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, inessa, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Witam Dziewczyny!
    Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.
    Marta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!

MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Witam Dziewczyny!
    Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.
    nie martw sie nie jestes sama ;0

MartaDidinio, Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ale Twoja to taki "klocuszek", sporo już waży :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pięlęgniarka jak go zobaczyła, to powiedziała znowu: ooo chłopie :) Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.
    no to super i to jest najwazniejsze ;)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Marta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!
    Ja też nie czytam :P

Pusurek lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a nie jest troche trudno sie do niej dostac? trzeba wlazic na stol?
    Ten stół to kawałek blatu i nie jest szeroki. Spokojnie sięgam :)
    A i tak ja się za często w kuchni nie pokazuję. Zazwyczaj z rana daję jeść kotom, robię sobie kawę i pakuje kanapki przygotowane przez męża ;)

Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...
    Pusurek wrote:

Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, paszczakin, Sabina, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie u mnie sks się rozkręca :-( jutro idę nastawiac kręgosłup, mam nadzieję że wrócę na własnych nogach i o własnych siłach ;-)
    Sabinka, ja mam kręgosłup jak stara baba. Tak się wyrażają o nim lekarze. Różnie daje popalić. W każdym razie uważaj z tym nastawianiem, niejednego "ekstra" kręgarza przerobiłam. A jak masz przepuklinę czyli dyskopatię to tego nie wolno wciskać pomiędzy kręgi a sporo kręgarzy niestety tak robi.

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur ćwiczyłam dziś 3 raz, za pierwszym było około 6-7 minut, potem 15 i dziś tez 15 :P ale sie nie poddaje ;)

Pusurek, iwcia77, MartaDidinio, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to mnie brzuch pobolewuje jak na okres non stop no i gorąco ...poty występują, głód doskwiera żarłabym jak prosie

Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, inessa, ewka80, caffe, Sabina, samira, Parka, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-*
    jestem jestem ale nie udzielam sie, bo nie mam nic do powiedzenia. Mam urlop więc staram się odpocząć od wszystkiego. Nie oglądam tv, nie dzwonię do ludzi z pracy, mniej siedzę na forum. Taki resecik. Zaczęły mi się plamienia więc ch..j bombkę strzelił. W przyszłym cyklu pewnie iui ale.. mój mąż objął nowe stanowisko i nie wiem czy będzie mógł wyskoczyć, żeby oddać chłopaków. No nic zobaczymy
    A jak u Ciebie samopoczucie? Nadal dół?

p.s. witam się
    slash wrote:
    A co z Reni? Reni odezwij się, co tam u Ciebie kochana?

Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, ewka80, Sabina, megan8, Parka, slash, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Jezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...
    Nie boj nic, nie jestes sama. ;) Moze zalozymy grupe wsparcia dla matek maltretowanych przez swoje dzieci? ;)

Mega, iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa nie powiem, że to dobra wiadomość, bo wszyscy wiemy, że płodna jesteś. :-)

Ja trzymam kciuki i modlę się za szczęśliwy finał. Mam nadzieję, że tym razem lekarz dobierze Ci dobre leki.

mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741, inessa, ewka80, Bursztyn, Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur ćwiczyłam dziś 3 raz, za pierwszym było około 6-7 minut, potem 15 i dziś tez 15 :P ale sie nie poddaje ;)
    Zuch! :)

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 4374 4375 4376 4377 4378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ