35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiesz sie Kochana Mala w bujaczku. Moje Mlode zaczelo raczkowac w ostrym tempie. Przemieszcza blyskawicznie, terroryzujac starego Yorka i z upodobaniem szarpiac kable...CZas dziecka w bujaczku uwazam za skonczony!Bliska 77 wrote:ale dzs nadzorowala z bujaka firanek moje prasowanie a potem wieszanie a ile radosci miala jak mamunia po drabinie zapierdalala ;0
caffe, Pusurek, moremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:caffe powiedz czy za szczepionke ta ktora sie bierze w 3m potrójną płacisz? ja dzis dostałam recepte-130zl
jedna dzisiejsza szczepionka nazywała się Prevenar, druga nie wiem, a trzecia rotarix.
EwaT, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:a moja corka jest chyba jakas gruboskorna, bujaczek z wibra nie dziala o!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 15:25
MartaDidinio, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:fajnie sie spisal Twoj synus, prawdziwy twardziel no i kawal chlopa juz, moja wazy 5100 i mierzy 57cm
Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.
Bliska 77, Mega, mysza1975, iwcia77, inessa, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Witam Dziewczyny!
Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Witam Dziewczyny!
Z biegu serdecznie gratuluje Zanet szczesliwego i szybkiego rozwiazania! Ewie T. ponownego zajscia, jak dla mnie to 100% cukru w cukrze czyli ciaza... Widzialam fotke. Jest rozowy pasek? Jest... Reszcie DZiewczyn kibicuje, trzymam kciuki i generalnie bije brawo... Moj Maly dalej nie spi. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o spiacych w nocy niemowletach... To jakas teoria spisku, zeby mnie wykonczyc.MartaDidinio, Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pięlęgniarka jak go zobaczyła, to powiedziała znowu: ooo chłopie
Patrzyła na tę siatkę centylową i mały jest w kategorii tych większych dzieci, ale ogólnie wszystko czyli wzrost i waga są względem siebie proporcjonalne.
-
Bursztyn wrote:a nie jest troche trudno sie do niej dostac? trzeba wlazic na stol?
A i tak ja się za często w kuchni nie pokazuję. Zazwyczaj z rana daję jeść kotom, robię sobie kawę i pakuje kanapki przygotowane przez męża
Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...Pusurek wrote:Marta, moj tez nie sypia, ja juz przestalam czytac o niemowlakach spiacych po 10 godzin w nocy, bo to nie moze byc prawda!
Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, paszczakin, Sabina, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie u mnie sks się rozkręca
jutro idę nastawiac kręgosłup, mam nadzieję że wrócę na własnych nogach i o własnych siłach
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusur ćwiczyłam dziś 3 raz, za pierwszym było około 6-7 minut, potem 15 i dziś tez 15
ale sie nie poddaje
Pusurek, iwcia77, MartaDidinio, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
:-*
jestem jestem ale nie udzielam sie, bo nie mam nic do powiedzenia. Mam urlop więc staram się odpocząć od wszystkiego. Nie oglądam tv, nie dzwonię do ludzi z pracy, mniej siedzę na forum. Taki resecik. Zaczęły mi się plamienia więc ch..j bombkę strzelił. W przyszłym cyklu pewnie iui ale.. mój mąż objął nowe stanowisko i nie wiem czy będzie mógł wyskoczyć, żeby oddać chłopaków. No nic zobaczymy
A jak u Ciebie samopoczucie? Nadal dół?
p.s. witam się
slash wrote:A co z Reni? Reni odezwij się, co tam u Ciebie kochana?Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, ewka80, Sabina, megan8, Parka, slash, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Jezusie w Niebiesie! A juz myslalam ze jaka kare mam za moje grzeszne zycie! I w pokorze ja znosze, aczkolwiek pare razy mi w nocy nerwy puscily i juz sobie wyobrazalam jak by moj synek sie komponowal na tarasie za oknem...
Moze zalozymy grupe wsparcia dla matek maltretowanych przez swoje dzieci?
Mega, iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Inessa nie powiem, że to dobra wiadomość, bo wszyscy wiemy, że płodna jesteś.
Ja trzymam kciuki i modlę się za szczęśliwy finał. Mam nadzieję, że tym razem lekarz dobierze Ci dobre leki.
mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741, inessa, ewka80, Bursztyn, Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny