35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidinio wrote:ja ogladam rozwoj dziecka na mamazone. Tam wrecz lekarze zalecaja, ze jezeli dziecko samo trzyma glowe w pionie to juz mu nie nalezy tej glowki podtrzymywac, zeby cwiczyl miesnie karku
-
no moj znajomy " biznessmenn z Gdanska " bierze udzial w Top szef i tez mi polka opadla z wrazeniaania.g wrote:Ale jaja,włączyłam TVN a tam program " kto poślubi mojego syna" a w nim moja koleżanka z zamierzchłej nastoletniej przeszłości Carmen. Zatkało mnie.
ania.g, Sabina, samira, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Tak samo z aronią jest najlepsza po pierwszych przymrozkach
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapturnica ja pisze z doswiadczenia u mnie w domu,moja mam tak robi,mojej mamy siostry i moja babcia tez tak robiła,sąsiadka ma kilka krzewów aronii i też zawsze czeka na przymrozki.
A Ty jak ja przyrzadzasz? robisz soki,dżemy?
Może cos ciekawego sie dowiem i sama zrobieiwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:N0 tu sie nie do konca zgodze bo u mnie akurat juz aronia spadla z krzewow , i zawsze juz na samym poczatku wrzesnia jest przejrzala.... Wiec jak niby do przymrozkow maja dotrwac???
inessa, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kapturnica ja pisze z doswiadczenia u mnie w domu,moja mam tak robi,mojej mamy siostry i moja babcia tez tak robiła,sąsiadka ma kilka krzewów aronii i też zawsze czeka na przymrozki.
A Ty jak ja przyrzadzasz? robisz soki,dżemy?
Może cos ciekawego sie dowiem i sama zrobie
No u mnie robimy przede wszystkim aroniowke..No i soki bo sa dobre..Dlatego sie zdziwilam tymi przymrozkami..Mieszkam akurat blisko gor i zimno u nas w miare wczesnie sie robi ale aronia nigdy do tego czasu nie wisi na krzewach...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Moja mama "przemraża" w zamrażalniku.
heheheeh
inessa, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:A mogłabym poprosic o przepis jezeli mozesz na aroniówke na naszej stronie z przepisami
inessa, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny