35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oglądałam. Załamka.
Ta Carmen to jednak babka? Myślałam, ze transik.
ania.g wrote:Ale jaja,włączyłam TVN a tam program " kto poślubi mojego syna" a w nim moja koleżanka z zamierzchłej nastoletniej przeszłości Carmen. Zatkało mnie.iwcia77, moremi, malgos741, Dorka1979, Mega, ania.g, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A Moremi koło nas znalazłam krzak czarnego bzu, jeszcze jest niedojrzały, ale jak mam zrobić z niego sok, wiesz? Czy szukać w google?
Dotarłam cała i zdrowa. Podróż nudna, droga pusta, księżyc świecił jak jakiś reflektor, trochę mgły.
Ale za to co rodzice mi w lodówce zostawili
Większość z Was pewnie nie kojarzy, ale nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy (Białoruś i inne nacje z tej strony) produkują fantastyczne twarożki w czekoladzie. Wygląda to jak batoniki, ale trzyma się je w lodówce. Te wszystkie kinder kanapki i inne mlekopodobne twory nie umywają się do tego. Żeby było ciekawiej, to nie jest to jakoś koszmarnie słodkie, czekolady jest cieniutka warstwa, a twarożek w środku pycha.
To tak do tych co trawią dwunastnicę
DobranocMega, megan8, samira, Sabina, kapturnica, Simba, ania.g, Bozia3, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNo właśnie chciałam napisać że jestem głodna i nie mogę się najeść. Co chwilę chodzę do kuchni coś zjeść potem kładę się do łóżka i dalej mnie ssie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 00:09
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas się robi z kwiatów czarnego bzu. Owoców zwykle po takich zbiorach nie ma.
Dotarłam cała i zdrowa. Podróż nudna, droga pusta, księżyc świecił jak jakiś reflektor, trochę mgły.
Ale za to co rodzice mi w lodówce zostawili
Większość z Was pewnie nie kojarzy, ale nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy (Białoruś i inne nacje z tej strony) produkują fantastyczne twarożki w czekoladzie. Wygląda to jak batoniki, ale trzyma się je w lodówce. Te wszystkie kinder kanapki i inne mlekopodobne twory nie umywają się do tego. Żeby było ciekawiej, to nie jest to jakoś koszmarnie słodkie, czekolady jest cieniutka warstwa, a twarożek w środku pycha.
To tak do tych co trawią dwunastnicę
Dobranoc
apropo batonów tworożkowych ,jadłam coś takiego, nie pamiętam kiedy i gdzie ale było pyszneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 00:27
Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko?
Czekam z WamiSabina, Mega, moremi, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko?
Czekam z Wami
Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!
Dzien doberek oczywiscieMega, Sabina, moremi, kapturnica, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko?
Czekam z Wamikapturnica, ewka80, mysza1975, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Oj tam oj tam, jak pasożyt potrsebuje to trzeba.
Witam się z ranajak potrzebuje to nie ma bata
Sabina, ewka80, mysza1975, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!
Dzien doberek oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:28
Sabina, moremi, kapturnica, ewka80, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzien dobry.
EwaT - siklas?
Ineska jak samopoczucie?
Sabinko z dwunastnica wszystko ok?
Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktusWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:32
Sabina, moremi, kapturnica, ewka80, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobryMega wrote:Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus
Ewa sikałaś?
Ja tak. I tak jak twierdziłam cały czas - ciąży nie ma, nie czuję nic, zwłaszcza po cyckach i dlatego cieszę się, że jestem umówiona do lekarza. Czekam zatem na @. Niestety jestem przeziębiona (może to wpływać na temperaturę) i mam tylko nadzieję, że mi się przez to @ nie przesunie.
Mega, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!