X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro podam przepis na wloskie Limoncello ( likier )- przepis od pewnej wloskiej staruszki- moj Alojz 2 razy zrobil- pycha :)

kapturnica, Mega, moremi, Dorka1979, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moja mama "przemraża" w zamrażalniku.
    tak jak my :)

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam. Załamka.

Ta Carmen to jednak babka? Myślałam, ze transik.
    ania.g wrote:
    Ale jaja,włączyłam TVN a tam program " kto poślubi mojego syna" a w nim moja koleżanka z zamierzchłej nastoletniej przeszłości Carmen. Zatkało mnie.

iwcia77, moremi, malgos741, Dorka1979, Mega, ania.g, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A Moremi koło nas znalazłam krzak czarnego bzu, jeszcze jest niedojrzały, ale jak mam zrobić z niego sok, wiesz? Czy szukać w google? ;)
    U nas się robi z kwiatów czarnego bzu. Owoców zwykle po takich zbiorach nie ma.
    Dotarłam cała i zdrowa. Podróż nudna, droga pusta, księżyc świecił jak jakiś reflektor, trochę mgły.
    Ale za to co rodzice mi w lodówce zostawili :)
    Większość z Was pewnie nie kojarzy, ale nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy (Białoruś i inne nacje z tej strony) produkują fantastyczne twarożki w czekoladzie. Wygląda to jak batoniki, ale trzyma się je w lodówce. Te wszystkie kinder kanapki i inne mlekopodobne twory nie umywają się do tego. Żeby było ciekawiej, to nie jest to jakoś koszmarnie słodkie, czekolady jest cieniutka warstwa, a twarożek w środku pycha.
    To tak do tych co trawią dwunastnicę ;)
    Dobranoc :)

Mega, megan8, samira, Sabina, kapturnica, Simba, ania.g, Bozia3, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chciałam napisać że jestem głodna i nie mogę się najeść. Co chwilę chodzę do kuchni coś zjeść potem kładę się do łóżka i dalej mnie ssie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 00:09

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze to niezdrowo tak sie objadać na noc? ;)

Dorka1979, ewka80, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U nas się robi z kwiatów czarnego bzu. Owoców zwykle po takich zbiorach nie ma.
    Dotarłam cała i zdrowa. Podróż nudna, droga pusta, księżyc świecił jak jakiś reflektor, trochę mgły.
    Ale za to co rodzice mi w lodówce zostawili :)
    Większość z Was pewnie nie kojarzy, ale nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy (Białoruś i inne nacje z tej strony) produkują fantastyczne twarożki w czekoladzie. Wygląda to jak batoniki, ale trzyma się je w lodówce. Te wszystkie kinder kanapki i inne mlekopodobne twory nie umywają się do tego. Żeby było ciekawiej, to nie jest to jakoś koszmarnie słodkie, czekolady jest cieniutka warstwa, a twarożek w środku pycha.
    To tak do tych co trawią dwunastnicę ;)
    Dobranoc :)

apropo batonów tworożkowych ,jadłam coś takiego, nie pamiętam kiedy i gdzie ale było pyszne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 00:27

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogu dzięki że przeczytałam Moremi dopiero teraz ;-)
    Dzień dobry!
    Ewa ja czekam <3

kapturnica, Dorka1979, ewka80, Mega, moremi, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry , wczoraj nie doczytałam bo padam, ale skoro Sabina czeka to ja też ☺

Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko? ;)
    Czekam z Wami :)

Sabina, Mega, moremi, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A wiecie ze to niezdrowo tak sie objadać na noc? ;)
    Oj tam oj tam, jak pasożyt potrsebuje to trzeba.
    Witam się z rana

ewka80, Mega, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko? ;)

Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!

Dzien doberek oczywiscie

Mega, Sabina, moremi, kapturnica, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek Ewa T,czekamt z niecierpliwością :)

Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj mam tak samo ;)

kapturnica, ewka80, mysza1975, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Oj tam oj tam, jak pasożyt potrsebuje to trzeba.
    Witam się z rana
    Nooo pasożyt wszystko zmienia ;) jak potrzebuje to nie ma bata ;)

Sabina, ewka80, mysza1975, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!

Dzien doberek oczywiscie
    U mnie pada pytanie: czemu dzisiaj nie mam wolne? Ooooo ja mam dzisiaj wolne! Super, zaraz wyganiam towarzystwo i idę poromansowac z kołderka i podusia. Jutro za to pobudka 5:20 :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:28

Sabina, moremi, kapturnica, ewka80, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzien dobry.
    EwaT - siklas?
    Ineska jak samopoczucie?
    Sabinko z dwunastnica wszystko ok?;)
    Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:32

Sabina, moremi, kapturnica, ewka80, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie słoneczko, choć temperatura na zewnątrz nie zachwyca :(

mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega żyję ;-) po śniadaniu :-)
    Szkoda tylko że nic mi się nie chce :-/

Mega, ewka80, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mega wrote:
    Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus ;)
    A nie, ja mam u siebie też inne sukulenty, dwa awokado, kasztanowiec i storczyki. Żyją. Jeszcze. Obawiam się, że nowa koteczka się z nimi szybko rozprawi ;)
    Ewa sikałaś?
    Ja tak. I tak jak twierdziłam cały czas - ciąży nie ma, nie czuję nic, zwłaszcza po cyckach i dlatego cieszę się, że jestem umówiona do lekarza. Czekam zatem na @. Niestety jestem przeziębiona (może to wpływać na temperaturę) i mam tylko nadzieję, że mi się przez to @ nie przesunie.

Mega, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4381 4382 4383 4384 4385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ