35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zrobiłam i nic.....nawet cienia cienia nie ma
dziwne...ciekawe skąd na tym poprzednim wzięła sie tak kreska?
no nic, może to i dobrze bo troche wczesnie jeszcze jezeli chodzi o blizne
witam sie kawąSabina, ewka80, samira, moremi, Bliska 77, malgos741, caffe, Bursztyn, Pusurek, inessa, mysza1975, iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:zrobiłam i nic.....nawet cienia cienia nie ma
dziwne...ciekawe skąd na tym poprzednim wzięła sie tak kreska?
no nic, może to i dobrze bo troche wczesnie jeszcze jezeli chodzi o blizne
witam sie kawąEwaT, Sabina, Mega, ewka80, Bliska 77, malgos741, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
daynerys wrote:Cześć dziewczynki! U mnie dziś deszczowo.
Moremi,
widzę,że mieszkamy w podobnym regionie. U mnie również są serki z zagranicy. Podobne widzialam ostatnio w Biedronce,całkiem smacznesmaka mi narobiłyście, no!
kapturnica, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hello wstałam na chwilę, bo pies mi kazał. Atopia odpaliła mu znowu ucho. Boooosz. Znowu. Przyszedł bidulek do mnie a nie do pana, bo wie, że pańcia ma leki. Tak wiec przyszła sierotka i mnie budzi, że zle się czuje, ze leki, ze krople do uszu. No jak dziecko. Co zrobić wstałam podalam leki, zakroplilam uszka, buzi w nosek, przykrylam kołderką, poczekalam az zaśnie i idę po cichu się szykować do wyjścia na spacer. Nie ma, że urlop. Zieeeeeeeeew...
Mega, EwaT, kapturnica, ewka80, moremi, Sabina, Bliska 77, malgos741, caffe, Bursztyn, Pusurek, Simba, inessa, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Dorka1979, slash, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa, ja też myślę, że czas przyjdzie na kolejne maluchy.
Serki mają napis "syrok" (cyrylicą) i nie wiem jak w Biedrze, ale w sklepach litewskich i podobnych też można dostać. Ja lubię klasyczne, bo są najmniej słodkie, ale są też z dodatkiem dżemu truskawkowego, cytrynowe i czekoladowe.
Lecę do pracy. Pa
I do tych wredot, co mówią o moim super wykresie - naprawdę nie ma się czym podniecać. Mam nadzieję, że @ przyjdzie w sobotę, bo będę mogła nowy cykl zacząć. A tym się cieszę, bo widać, że w końcu po tym łyżeczkowaniu mój organizm zaczyna normalnie funkcjonować. A jak będziecie nakręcać się za bardzo, to będzie taki, że wykres usunę :pMega, EwaT, Sabina, ewka80, Bliska 77, samira, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ewa, ja też myślę, że czas przyjdzie na kolejne maluchy.
Serki mają napis "syrok" (cyrylicą) i nie wiem jak w Biedrze, ale w sklepach litewskich i podobnych też można dostać. Ja lubię klasyczne, bo są najmniej słodkie, ale są też z dodatkiem dżemu truskawkowego, cytrynowe i czekoladowe.
Lecę do pracy. Pa
I do tych wredot, co mówią o moim super wykresie - naprawdę nie ma się czym podniecać. Mam nadzieję, że @ przyjdzie w sobotę, bo będę mogła nowy cykl zacząć. A tym się cieszę, bo widać, że w końcu po tym łyżeczkowaniu mój organizm zaczyna normalnie funkcjonować. A jak będziecie nakręcać się za bardzo, to będzie taki, że wykres usunę :pSabina, ewka80, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I do tych wredot, co mówią o moim super wykresie - naprawdę nie ma się czym podniecać. Mam nadzieję, że @ przyjdzie w sobotę, bo będę mogła nowy cykl zacząć. A tym się cieszę, bo widać, że w końcu po tym łyżeczkowaniu mój organizm zaczyna normalnie funkcjonować. A jak będziecie nakręcać się za bardzo, to będzie taki, że wykres usunę :p
kapturnica, malgos741, ewka80, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Ewa, przynajmniej organzm zdazy sie zregenerowac i dojsc do siebie
u nas pochmurno i chlodno, starsza corka na stanie z katarem i dwiema szostkami wychodzacymi jednoczesnie....
mlego dnia dziewczynkiSabina, EwaT, caffe, Bursztyn, ewka80, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką z rańca
Ewcia
Słoneczko super świeci, mamy złotą jesień.Sabina, ewka80, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:mc duska i gosia - w takim razie chce luteine!
Miłego dnia dziopy.EwaT, Sabina, ewka80, Mega, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI nic nie mółwcie o spaniu. Wczoraj wstałam o 3.00 po trzech godzinach snu, położyłam się o 00,30 a wstałam o 6.00. Na 7.20 do pracy. Masakra jakas. Ratuję się kawą właśnie.
Sabina, EwaT, ewka80, moremi, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:zien dobry
u nas takie serki doworza Wegrzy i sa pycha
http://helkatours.hu/magazine/13
Ewa, po co Ci ta luteina jak jednak nie jestes w ciazy? Przeciez ja sie bierze na podtrzymanie.. Tak bez ceklu i lekarza to chyba nie jest dobry pomysl to brac..
Moremi, nic nie usuwaj wredoto. Nudny, nudny wykres i wcale tam nie zagladamy..ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każda z nas ma nadzieję,że można tak zwyczajnie zajść w ciążę,zwyczajnie wpaść.
Bez żadnego myślenia.kalkulowania i wspomagania....
Dlatego chyba większość z nas się jednak trochę rozczarowała faktem,że Ewa jednak nie jest w ciąży
EwaT, malgos741, ewka80, moremi, Sabina, Mega, samira, inessa, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Dorka1979, macduska, Parka, BISCA lubią tę wiadomość