X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ Ewa jeszcze nie siknela to zaprasZam na wykres Moremi :-) cudnosci <3

ewka80, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam i nic.....nawet cienia cienia nie ma
    dziwne...ciekawe skąd na tym poprzednim wzięła sie tak kreska?
    no nic, może to i dobrze bo troche wczesnie jeszcze jezeli chodzi o blizne

witam sie kawą

Sabina, ewka80, samira, moremi, Bliska 77, malgos741, caffe, Bursztyn, Pusurek, inessa, mysza1975, iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mc duska i gosia - w takim razie chce luteine!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:00

iwcia77, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zrobiłam i nic.....nawet cienia cienia nie ma
    dziwne...ciekawe skąd na tym poprzednim wzięła sie tak kreska?
    no nic, może to i dobrze bo troche wczesnie jeszcze jezeli chodzi o blizne

witam sie kawą
    Wiem ze jestes trochu zawiedziona pewnie..Ale mimo wszystko dla Twojego zdrowia to chyba jednak lepiej..A za pare miesiecy bez martwienia sie o szwy i blizne spokojnie zmajstrujecie rodzenstwo ;)

EwaT, Sabina, Mega, ewka80, Bliska 77, malgos741, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki! U mnie dziś deszczowo.

Moremi,
    widzę,że mieszkamy w podobnym regionie. U mnie również są serki z zagranicy. Podobne widzialam ostatnio w Biedronce,całkiem smaczne :)

Mega, moremi, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daynerys wrote:
    Cześć dziewczynki! U mnie dziś deszczowo.

Moremi,
    widzę,że mieszkamy w podobnym regionie. U mnie również są serki z zagranicy. Podobne widzialam ostatnio w Biedronce,całkiem smaczne :)
    Kurczę jakie te serki? Rzućcie jakimiś nazwami ;) smaka mi narobiłyście, no!

kapturnica, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello wstałam na chwilę, bo pies mi kazał. Atopia odpaliła mu znowu ucho. Boooosz. Znowu. Przyszedł bidulek do mnie a nie do pana, bo wie, że pańcia ma leki. Tak wiec przyszła sierotka i mnie budzi, że zle się czuje, ze leki, ze krople do uszu. No jak dziecko. Co zrobić wstałam podalam leki, zakroplilam uszka, buzi w nosek, przykrylam kołderką, poczekalam az zaśnie i idę po cichu się szykować do wyjścia na spacer. Nie ma, że urlop. Zieeeeeeeeew...

Mega, EwaT, kapturnica, ewka80, moremi, Sabina, Bliska 77, malgos741, caffe, Bursztyn, Pusurek, Simba, inessa, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Dorka1979, slash, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te serki są w kształcie małego batonika i smakują jak sernik na zimno. Bardzo smaczne

samira, moremi, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daynerys wrote:
    Te serki są w kształcie małego batonika i smakują jak sernik na zimno. Bardzo smaczne
    o własnie to to to mi chodziło tylko nie z Biedry:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:29

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa to może i lepiej ze nie bobo bo chyba jednak za wcześnie ,a tak się będzie miało czas wszystko w środku brzuszka porządnie zagoić :)

EwaT, ewka80, Mega, Sabina, Bliska 77, malgos741, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, ja też myślę, że czas przyjdzie na kolejne maluchy.

Serki mają napis "syrok" (cyrylicą) i nie wiem jak w Biedrze, ale w sklepach litewskich i podobnych też można dostać. Ja lubię klasyczne, bo są najmniej słodkie, ale są też z dodatkiem dżemu truskawkowego, cytrynowe i czekoladowe.
    Lecę do pracy. Pa :)

I do tych wredot, co mówią o moim super wykresie - naprawdę nie ma się czym podniecać. Mam nadzieję, że @ przyjdzie w sobotę, bo będę mogła nowy cykl zacząć. A tym się cieszę, bo widać, że w końcu po tym łyżeczkowaniu mój organizm zaczyna normalnie funkcjonować. A jak będziecie nakręcać się za bardzo, to będzie taki, że wykres usunę :p

Mega, EwaT, Sabina, ewka80, Bliska 77, samira, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ewa, ja też myślę, że czas przyjdzie na kolejne maluchy.

Serki mają napis "syrok" (cyrylicą) i nie wiem jak w Biedrze, ale w sklepach litewskich i podobnych też można dostać. Ja lubię klasyczne, bo są najmniej słodkie, ale są też z dodatkiem dżemu truskawkowego, cytrynowe i czekoladowe.
    Lecę do pracy. Pa :)

I do tych wredot, co mówią o moim super wykresie - naprawdę nie ma się czym podniecać. Mam nadzieję, że @ przyjdzie w sobotę, bo będę mogła nowy cykl zacząć. A tym się cieszę, bo widać, że w końcu po tym łyżeczkowaniu mój organizm zaczyna normalnie funkcjonować. A jak będziecie nakręcać się za bardzo, to będzie taki, że wykres usunę :p
    Diablica ;)

Sabina, ewka80, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty zła kobieta jesteś:-O

kapturnica, malgos741, ewka80, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ewa, przynajmniej organzm zdazy sie zregenerowac i dojsc do siebie ;)
    u nas pochmurno i chlodno, starsza corka na stanie z katarem i dwiema szostkami wychodzacymi jednoczesnie....
    mlego dnia dziewczynki :)

Sabina, EwaT, caffe, Bursztyn, ewka80, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką z rańca :-)
    Ewcia <3
    Słoneczko super świeci, mamy złotą jesień.

Sabina, ewka80, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mc duska i gosia - w takim razie chce luteine!
    Jadę zaraz do okulisty z młodym tp wykupię recepte, policzę ile mi trzeba i resztę jutro wyślę. Będziemy w kontakcie.
    Miłego dnia dziopy.

EwaT, Sabina, ewka80, Mega, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nic nie mółwcie o spaniu. Wczoraj wstałam o 3.00 po trzech godzinach snu, położyłam się o 00,30 a wstałam o 6.00. Na 7.20 do pracy. Masakra jakas. Ratuję się kawą właśnie.

Sabina, EwaT, ewka80, moremi, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zien dobry

u nas takie serki doworza Wegrzy i sa pycha
    http://helkatours.hu/magazine/13

Ewa, po co Ci ta luteina jak jednak nie jestes w ciazy? Przeciez ja sie bierze na podtrzymanie.. Tak bez ceklu i lekarza to chyba nie jest dobry pomysl to brac..

Moremi, nic nie usuwaj wredoto. Nudny, nudny wykres i wcale tam nie zagladamy..
    po to gdybym jednak pewnego pieknego dnia była

ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jest przykro że Ewa nie jest w ciąży :-( mówcie co chcecie, napalilam się że się im udało elegancko wpaść :-)

EwaT, ewka80, Bliska 77, Mega, samira, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

• daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma nadzieję,że można tak zwyczajnie zajść w ciążę,zwyczajnie wpaść.
    Bez żadnego myślenia.kalkulowania i wspomagania....
    Dlatego chyba większość z nas się jednak trochę rozczarowała faktem,że Ewa jednak nie jest w ciąży :(

EwaT, malgos741, ewka80, moremi, Sabina, Mega, samira, inessa, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Dorka1979, macduska, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
‹‹ 4382 4383 4384 4385 4386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ