X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza - z wyglądu wybralibyśmy ten:
    http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/kolory-meksyku-okap-miedziany.html
    lub ten:
    http://smeg.com.pl/smeg-okapy-przyscienne/701-smeg-kse89ra2-okap-przyscienny-coloniale-8017709163822.html
    muszę mieć 90 cm, bo łączymy płytę indukcyjną z palnikiem osobnym gazowym na woka...
    ale te ceny nas zabijają, więc ostatecznie wybierzemy tańszy chyba - ten:
    http://gomal.pl/agd-do-zabudowy/okapy-kuchenne/nardi-nca-5901-r-okap-przyscienny.-styl-retro..html

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz zaznaczyc se kropke dla jaj to troche inna broszka..Niz udawac ,ze sie zaszlo w ciaze..Sciagac zdj usg z neta i prowadzic pseudo ciaze...
    ale to ludziom bije przecież na potęgę - kiedyś tu oglądałyśmy lalki takie jak prawdziwe - niektóre baby wkładają je do wózka i udają, że mają dzieci...wariatów nie brakuje i ludzi, którzy się nie godzą z własnym losem....

mysza1975, kapturnica, Bursztyn, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, cichutkie gratulacje, szampana otworzę za 9 miesięcy!

I gdzie jest Ewa?

ewka80, Sabina, ania.g, inessa, Mega, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Inessa, cichutkie gratulacje, szampana otworzę za 9 miesięcy!

I gdzie jest Ewa?
    myślę, że czeka na wynik bety...

samira, kapturnica, ewka80, Sabina, mysza1975, ania.g, inessa, Mega, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W oczekiwaniu na wieści od Ewy przypomniało mi się ze jakiś czas temu pytała co jest dobre na wypadające po porodzie włosy. Wczoraj zgadałam się ze swoją siostrą na ten temat i jej przestały wypadać jak zaczęła jeść pełnoziarniste płatki jęczmienne ( błyskawiczne). Można dosypywać do jogurtu np. Po zjedzeniu jednego opakowania tych płatków ( nie wiem ile się jej zeszło) poprawiła się też skóra. Bardzo pękała jej na palcach u rąk.

inessa, ewka80, Bursztyn, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Parka, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:43

inessa, caffe, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jakbym mialal wybietac z tych 3 to bym wybrala ten co Wy, pierwszy zupelnie nie moj klimat.. One w ogole wygladaja bardziej na mosiadz niz miedz, ale to moze wina fotek
    mi miedziany w rozsadnej cenie sie taki podoba
    http://www.euro.com.pl/okapy/franke-classic-lord-fcl-924-co.bhtml
    ale do cegiel w kolorze cegiel by nie pasowal, te Twoje bardziej.
    też go oglądałam, ale za wielka kolumbryna - ta kuchnia nie jest duża i taki grzmot by ją przytłoczył....:)
    no w każdym razie bawię się tym świetnie i zazdroszczę Bursztynowi, że będzie też wszystko urządzać w swoim nowym domu :)

inessa, Bursztyn, mysza1975, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mysza1975, inessa, ewka80, caffe, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ewka80, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Znajoma założyła sobie spiralę żeby więcej dzieci nie mieć a mąż powiedział że jej tą spiralę wypierdoli bo się nie zgadzał na to i urodziła córkę ze spiralą w główce. oczywiście spiralę usunęli a dziewczyna jest już dorosłą kobietą
    Teraz są zupełnie inne spirale, ale nie dają 100% pewności.

moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też go oglądałam, ale za wielka kolumbryna - ta kuchnia nie jest duża i taki grzmot by ją przytłoczył....:)
    no w każdym razie bawię się tym świetnie i zazdroszczę Bursztynowi, że będzie też wszystko urządzać w swoim nowym domu :)
    tak sie wlasnie przygladam tym okapom (tez wybralabym ten co Ty) oraz innym gadzetom typu pralki, lodowki, zmywarki, meble kuchenne, kafelki (lub flizy ;) ) wanny, kabiny prysznicowe itp to widzac ceny dochodze do wniosku ze jednak tesciowa u nas bedzie musiala zamieszkac ;) tfu tfu i przez lewe ramie !! ! ;)

Bozia3, mysza1975, inessa, Mega, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W oczekiwaniu na wieści od Ewy przypomniało mi się ze jakiś czas temu pytała co jest dobre na wypadające po porodzie włosy. Wczoraj zgadałam się ze swoją siostrą na ten temat i jej przestały wypadać jak zaczęła jeść pełnoziarniste płatki jęczmienne ( błyskawiczne). Można dosypywać do jogurtu np. Po zjedzeniu jednego opakowania tych płatków ( nie wiem ile się jej zeszło) poprawiła się też skóra. Bardzo pękała jej na palcach u rąk.
    lece kupic!

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak sie wlasnie przygladam tym okapom (tez wybralabym ten co Ty) oraz innym gadzetom typu pralki, lodowki, zmywarki, meble kuchenne, kafelki (lub flizy ;) ) wanny, kabiny prysznicowe itp to widzac ceny dochodze do wniosku ze jednak tesciowa u nas bedzie musiala zamieszkac ;) tfu tfu i przez lewe ramie !! ! ;)
    tak to prawda - wykońćzenie jest bardzo drogie - myślę, że takie mieszaknie 3 pokojowe - jeśli jest w stanie surowym, to ze wszystkim jakieś 50-60 tys. zł nie wiem czy styknie....
    niech teściowa zapłaci trochę, a potem urodzisz Natanka i druga sypialnia będzie dla dziecka...:)

mysza1975, Bursztyn, inessa, moremi, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak to prawda - wykońćzenie jest bardzo drogie - myślę, że takie mieszaknie 3 pokojowe - jeśli jest w stanie surowym, to ze wszystkim jakieś 50-60 tys. zł nie wiem czy styknie....
    niech teściowa zapłaci trochę, a potem urodzisz Natanka i druga sypialnia będzie dla dziecka...:)
    no trudno, bedziemy dlubac powoli...licze na brata mojego meza, jest architektem, wiec jesli trzeba bedzie burzyc mury (a tutaj trzeba miec pozwolenia i takie tam oraz projekt) to nie bedziemy musieli placic za projekt
    hahaha! tylko jesli ona przyjedzie to ja go nawet nie zrobie ;)

inessa, Mega, moremi, Bliska 77, Bozia3, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko leci mi z rąk. Najpierw w garnku zamiast ryżu wylądowała mąka, a potem ryż na podłodze.

Budyń, budyń, budyń...

paszczakin, ania.g, Mega, Sabina, moremi, EwaT, Pusurek, malgos741, iwcia77, Bozia3, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to raz, raz, bursztyn, do roboty.. ktoras tu pisala, ze miala taka fajna kolezanke, co jej powiedziala, ze jak sie chce dzieci miec, to trzeba dzialac ;)
    taki plan- kupujecie dom, tesciowka sypne kasa, robicie Natanka, zaczynacie remont (wtedy nie bedziesz sie musiala udzielac fizycznie tylko wybierac i zarzadzac) i od razu drugi pokoj staje sie dzieciecym. I sorry tesciowka, w lozeczku sie nie zmiescisz..

(mowi to ta sprytna, ktora od dzis ma tesciowa przez 13 dni u siebie ;) )
    I to jest dobry plan :)

ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur 15 minut wytrzymałam :(

ewka80, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to raz, raz, bursztyn, do roboty.. ktoras tu pisala, ze miala taka fajna kolezanke, co jej powiedziala, ze jak sie chce dzieci miec, to trzeba dzialac ;)
    taki plan- kupujecie dom, tesciowka sypne kasa, robicie Natanka, zaczynacie remont (wtedy nie bedziesz sie musiala udzielac fizycznie tylko wybierac i zarzadzac) i od razu drugi pokoj staje sie dzieciecym. I sorry tesciowka, w lozeczku sie nie zmiescisz..

(mowi to ta sprytna, ktora od dzis ma tesciowa przez 13 dni u siebie ;) )
    no to przeciez robie co moge :)
    plan dobry, tylko tesciowka chcialaby przyjachac juz zaraz, a jej obecnosc jest bardzo antykoncepcyjna, podobnie jak koszula nocna ktora mi kiedys podarowala... 33icon_yyk.gif

inessa, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku a ta koszula to z jakiegos metalu z zamkiem,ze antykoncepcyjna jest??? :P

Dziewczyny dziekuje Wam za wielkie wsparcie potrzebuje go bardzo narazie biore leki ale bete zrobie dopiero po niedzieli -teraz jeszcze nawet terminu @ nie przeszłam ( a robie test przed @ bo własnie wrazie udanego cyklu mam odrazu brac luteine)

A dziś moja tesciowa przyniosła cała torbe grzybów sama rydze :D

Ewa????????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 13:52

Sabina, Mega, Bursztyn, ania.g, ewka80, mysza1975, caffe, moremi, EwaT, malgos741, Bliska 77, iwcia77, megan8, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa , (nieoficjalnie) GRATULUJE !!!!!!!!! Jaka piekna historia :)
    Oczywiscie zazdroszcze ;)
    wszystko bedzie ok, dbaj o siebie i czerp jak najwiecej radosci z tej "nowiny"

Jezu, jak to pociesza ! youpi, youpi youpi

Mega, ewka80, mysza1975, moremi, inessa, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 4371 4372 4373 4374 4375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ