35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszcza - z wyglądu wybralibyśmy ten:
http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/kolory-meksyku-okap-miedziany.html
lub ten:
http://smeg.com.pl/smeg-okapy-przyscienne/701-smeg-kse89ra2-okap-przyscienny-coloniale-8017709163822.html
muszę mieć 90 cm, bo łączymy płytę indukcyjną z palnikiem osobnym gazowym na woka...
ale te ceny nas zabijają, więc ostatecznie wybierzemy tańszy chyba - ten:
http://gomal.pl/agd-do-zabudowy/okapy-kuchenne/nardi-nca-5901-r-okap-przyscienny.-styl-retro..htmlmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz zaznaczyc se kropke dla jaj to troche inna broszka..Niz udawac ,ze sie zaszlo w ciaze..Sciagac zdj usg z neta i prowadzic pseudo ciaze...
mysza1975, kapturnica, Bursztyn, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W oczekiwaniu na wieści od Ewy przypomniało mi się ze jakiś czas temu pytała co jest dobre na wypadające po porodzie włosy. Wczoraj zgadałam się ze swoją siostrą na ten temat i jej przestały wypadać jak zaczęła jeść pełnoziarniste płatki jęczmienne ( błyskawiczne). Można dosypywać do jogurtu np. Po zjedzeniu jednego opakowania tych płatków ( nie wiem ile się jej zeszło) poprawiła się też skóra. Bardzo pękała jej na palcach u rąk.
inessa, ewka80, Bursztyn, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Parka, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:jakbym mialal wybietac z tych 3 to bym wybrala ten co Wy, pierwszy zupelnie nie moj klimat.. One w ogole wygladaja bardziej na mosiadz niz miedz, ale to moze wina fotek
mi miedziany w rozsadnej cenie sie taki podoba
http://www.euro.com.pl/okapy/franke-classic-lord-fcl-924-co.bhtml
ale do cegiel w kolorze cegiel by nie pasowal, te Twoje bardziej.
no w każdym razie bawię się tym świetnie i zazdroszczę Bursztynowi, że będzie też wszystko urządzać w swoim nowym domuinessa, Bursztyn, mysza1975, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Znajoma założyła sobie spiralę żeby więcej dzieci nie mieć a mąż powiedział że jej tą spiralę wypierdoli bo się nie zgadzał na to i urodziła córkę ze spiralą w główce. oczywiście spiralę usunęli a dziewczyna jest już dorosłą kobietą
moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:też go oglądałam, ale za wielka kolumbryna - ta kuchnia nie jest duża i taki grzmot by ją przytłoczył....
no w każdym razie bawię się tym świetnie i zazdroszczę Bursztynowi, że będzie też wszystko urządzać w swoim nowym domu) wanny, kabiny prysznicowe itp to widzac ceny dochodze do wniosku ze jednak tesciowa u nas bedzie musiala zamieszkac
tfu tfu i przez lewe ramie !! !
Bozia3, mysza1975, inessa, Mega, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:W oczekiwaniu na wieści od Ewy przypomniało mi się ze jakiś czas temu pytała co jest dobre na wypadające po porodzie włosy. Wczoraj zgadałam się ze swoją siostrą na ten temat i jej przestały wypadać jak zaczęła jeść pełnoziarniste płatki jęczmienne ( błyskawiczne). Można dosypywać do jogurtu np. Po zjedzeniu jednego opakowania tych płatków ( nie wiem ile się jej zeszło) poprawiła się też skóra. Bardzo pękała jej na palcach u rąk.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak sie wlasnie przygladam tym okapom (tez wybralabym ten co Ty) oraz innym gadzetom typu pralki, lodowki, zmywarki, meble kuchenne, kafelki (lub flizy
) wanny, kabiny prysznicowe itp to widzac ceny dochodze do wniosku ze jednak tesciowa u nas bedzie musiala zamieszkac
tfu tfu i przez lewe ramie !! !
niech teściowa zapłaci trochę, a potem urodzisz Natanka i druga sypialnia będzie dla dziecka...mysza1975, Bursztyn, inessa, moremi, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak to prawda - wykońćzenie jest bardzo drogie - myślę, że takie mieszaknie 3 pokojowe - jeśli jest w stanie surowym, to ze wszystkim jakieś 50-60 tys. zł nie wiem czy styknie....
niech teściowa zapłaci trochę, a potem urodzisz Natanka i druga sypialnia będzie dla dziecka...
hahaha! tylko jesli ona przyjedzie to ja go nawet nie zrobieinessa, Mega, moremi, Bliska 77, Bozia3, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Wszystko leci mi z rąk. Najpierw w garnku zamiast ryżu wylądowała mąka, a potem ryż na podłodze.
Budyń, budyń, budyń...paszczakin, ania.g, Mega, Sabina, moremi, EwaT, Pusurek, malgos741, iwcia77, Bozia3, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to raz, raz, bursztyn, do roboty.. ktoras tu pisala, ze miala taka fajna kolezanke, co jej powiedziala, ze jak sie chce dzieci miec, to trzeba dzialac
taki plan- kupujecie dom, tesciowka sypne kasa, robicie Natanka, zaczynacie remont (wtedy nie bedziesz sie musiala udzielac fizycznie tylko wybierac i zarzadzac) i od razu drugi pokoj staje sie dzieciecym. I sorry tesciowka, w lozeczku sie nie zmiescisz..
(mowi to ta sprytna, ktora od dzis ma tesciowa przez 13 dni u siebie)
ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to raz, raz, bursztyn, do roboty.. ktoras tu pisala, ze miala taka fajna kolezanke, co jej powiedziala, ze jak sie chce dzieci miec, to trzeba dzialac
taki plan- kupujecie dom, tesciowka sypne kasa, robicie Natanka, zaczynacie remont (wtedy nie bedziesz sie musiala udzielac fizycznie tylko wybierac i zarzadzac) i od razu drugi pokoj staje sie dzieciecym. I sorry tesciowka, w lozeczku sie nie zmiescisz..
(mowi to ta sprytna, ktora od dzis ma tesciowa przez 13 dni u siebie)
plan dobry, tylko tesciowka chcialaby przyjachac juz zaraz, a jej obecnosc jest bardzo antykoncepcyjna, podobnie jak koszula nocna ktora mi kiedys podarowala...inessa, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku a ta koszula to z jakiegos metalu z zamkiem,ze antykoncepcyjna jest???
Dziewczyny dziekuje Wam za wielkie wsparcie potrzebuje go bardzo narazie biore leki ale bete zrobie dopiero po niedzieli -teraz jeszcze nawet terminu @ nie przeszłam ( a robie test przed @ bo własnie wrazie udanego cyklu mam odrazu brac luteine)
A dziś moja tesciowa przyniosła cała torbe grzybów sama rydze
Ewa????????Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 13:52
Sabina, Mega, Bursztyn, ania.g, ewka80, mysza1975, caffe, moremi, EwaT, malgos741, Bliska 77, iwcia77, megan8, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Inessa , (nieoficjalnie) GRATULUJE !!!!!!!!! Jaka piekna historia
Oczywiscie zazdroszcze
wszystko bedzie ok, dbaj o siebie i czerp jak najwiecej radosci z tej "nowiny"
Jezu, jak to pociesza ! youpi, youpi youpi
Mega, ewka80, mysza1975, moremi, inessa, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość