35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Oooo, wiem do czego mialam nawiazac!
Kapturnica! Toz to rozwiazanie jest proste- Ty przyjezdzaj! Przy okazji nas tu odwiedzisz, zapraszam na wies podbrukselska!
paszczakin, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Muszę trochę ogarnąć chalupke... no i zapuścić Chodakowska jak obiecałam Pusurkowi
moremi, Pusurek, ewka80, mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Inna sprawa, że połączenia lotnicze do Brukseli są w podobnej cenie jak autobus. Godzinka pociągiem i dwie samolotem. Paszcza ja w marcu może przypłyne do Antwerpii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:19
moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja kapturnica nie mowie o emigracji, tylko o wywczasach
I zaproszenie tez serio, mamy jeszcze pokoj goscinny, ktory ma byc dzieciecy, wiec sie spiesz, bo potem to juz tylko polowki w salonie, a to nie sprzyja rozmnazaniu
Ale dzieks za zaproszenie...Jak tylko tam bede nie omieszkam wczesniej zgadac sie na kaweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A mlodego to gdzie upchac?
Ale dzieks za zaproszenie...Jak tylko tam bede nie omieszkam wczesniej zgadac sie na akweiwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to zalezy skad moremi.. wawka ma dobrze, a mi ku*wa mac anulowali jedyne polaczenie bru-gd, chociaz moze sie jeszcze zreflektuja, coby swita donka mogla latac.. albo ja sie z nim bede zabierac
tak czy inaczej- zapraszam na poloweczke (hehe, jakkolwiek by sie tego nie czytalo)iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to zalezy skad moremi.. wawka ma dobrze, a mi ku*wa mac anulowali jedyne polaczenie bru-gd, chociaz moze sie jeszcze zreflektuja, coby swita donka mogla latac.. albo ja sie z nim bede zabierac
tak czy inaczej- zapraszam na poloweczke (hehe, jakkolwiek by sie tego nie czytalo)iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no pacz pani, przeczytala dobrze, a sie czepia
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Muszę trochę ogarnąć chalupke... no i zapuścić Chodakowska jak obiecałam Pusurkowi
tego programu sie nie oglada, ten program sie cwiczy - jak mowi guru.
To o ktorej cwiczymy?Mega, mysza1975, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale nie zeby ogladac?
tego programu sie nie oglada, ten program sie cwiczy - jak mowi guru.
To o ktorej cwiczymy?Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz na pewne zielone plusiki przymykam oko./..Juz nie raz byly tu pseudo wykresy zmyslone..
Kojarzy ktoras z Was ikusie??Prowadzial wykresy pamietniki..Kilka pseudo poronien pozniej niby ciaza na cyklu o bardzo niskich tempkach..A pozniej sie okazalo ,ze dziewczyna jakas nioe do konca zdrowolubna..Zmyslala wszystko..Teraz wrocila pod nowym nikiem
https://ovufriend.pl/pamietnik/marzenia-szalonej-nastolatki,340.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/osoby-podszywajace-sie-trolle,3655,10.html?sd=1
To jak ktos sie nudzi
Link juz nie aktualnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:33
mysza1975, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No to lu! Za pol godziny proponuje Skalpel, bedziemy sie laczyc w pocie i bolach.
Pusurek lubi tę wiadomość