35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Dzień dobry, ja tez z kawa.
Ewka80, a cytologia Ci wykryla tę zmianę? Czy lekarz przy badaniu? No i swoje przeszlas......
No i zwracam sie do EwyT, bo my tu wszystkie czekamy na wiesci ...Parka lubi tę wiadomość
ewka -
Melduje sie rowniez. Za 3 min mam spotkanie i zagladam z ciekawosci czy Ewa cos zameldowala
Nie wspomne ze wczoraj zasnelam n'a tablecie probujac nadrobic wszystkie posty
Dzialo sie !!!!
Milego dzionka !!!!Parka, iwcia77, malgos741, Bliska 77, ewka80, inessa, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam się
kapta co wy z tym słońcem? Znowu ja? U nas dziś piękny dzień się zapowiada
Wczoraj opkupiłam trochę moje maleństwa - poszalałam z ciuszkami dla Stasia , oj jak mi sie podobaaja dzieciece zakupy i dla Hani kupiłam piękne wrzoscce
Szkoła rodzenia pierwsze zajęcia zaliczone. Było bardzo ciekawie, w całej 8 osobowej grupie wszystkie czekamy na synusiowmalgos741, Bliska 77, samira, kapturnica, ewka80, ania.g, BISCA, inessa, Mega, mysza1975, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Również chciałam się przywitać. Ależ wene wczoraj mialyscie!
Ewa co z tym testem? Wszystkie trwały w niepewności
Zapomniałam dodać,że u mnie również od rana jest piękne sloneczkoParka, ewka80, inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ale wczoraj naprodukowalyscie. No i weź zostaw forum na jeden dzień raptem to już nie ogarniesz. No wolny dzień będę nadrabiać. Ale póki co to co z ewa? No nie mówcie ze testuje?
Parka, samira, kapturnica, ewka80, iwcia77, Bliska 77, inessa, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dybry
Ewa zlituj się nad nami czekającymi na wieści
A ja zrobiłam test i oczywiście zonk i mam nadzieję ze ten mój długaśny cykl w końcu się skończy wrrrr
kapturnica, Parka, ewka80, Bliska 77, moremi, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Samirko, ale czy to nie za wcześnie? O Twojej owulacji mówiłyśmy w ostatni weekend chyba?
zrobię jeszcze test za tydzień a mam wizytę niestety u starej ginki czyli na NFZ niech zobaczy co tam znów nie gra (23.09),jak byłam na początku sierpnia to kazała czekać bo nawet endo nie wyglądało na @ ehhh ostatnia była 26.06
a jeszcze nowy gin mówił żeby AMH zrobić ,niestety z braku miedzi muszę z tym czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 10:14
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny
a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage
Przepraszam,ze wepchałam sie w kolejke
Buziaki dla każdej z Wasania.g, Sabina, ewka80, samira, moremi, Mega, mandragora, caffe, paszczakin, Bursztyn, Bliska 77, Pusurek, slash, Simba, mysza1975, Dorka1979, megan8, Niuta, gosia7122, malgos741, iwcia77, Reni, Parka, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje kochane mam strasznego stresa a jeszcze dojazdy na szkolenie adopcyjne ale to najmniejszy problem ja mam bardzo duze stresy z tą firmą i nie wiem co teraz mam z tym zrobić ???
samira, Mega, caffe, Bliska 77, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość