35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja w przedszkolu mialam adoratora Zbyszka i wolal za mna " Iwona, Zbyszka narzyczona"
teraz sie smieje ale wtedy bardzo sie wstydzilam
on byl strasznie zaborczy i nie pozwalal innym chlopcom bawic sie ze mna
ania.g wrote:A mnie kolega w podstawówce przezywał anka skakanka bo mu się rymowało...
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, ania.g, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no u nas to teraz panuje jelitówka, tzn. nie u mnie w domu tylko w okolicy, brat, jego żona i inni z rodziny i nie rodzinykapturnica wrote:Normalnie jak lancuszek heheheh No u mnie na razie mlody jest podciagajacy i ma smarkate lata..Tylko czekam kiedy mnie dosiegnie smarek

kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cała noc przespana

Dzien dooobryyyyyyyyyyyyy.
U nas ciąg dalszy lata - dzisiaj ma byc 25 stopni
nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, EwaT, Parka, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
czasami mam dokładnie takie same myśli - po co, skoro i tak nie ma efektu? Ale to chwilowe, przejdzie ci szybko i ruszysz do bojuSabina wrote:Ja nie , nie mam z kim, poza tym dopiero dziś dostałam @. Zresztą po co? I tak mi się nie uda, równie dobrze mogę się sama zacząć starać, efekt bedzie ten sam.
Zaznaczam, że jestem trzeźwa

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj kobitki z ranca przy kawce
..Sabcia uszy do gory @ol przejdzie i zlapiesz znow sily do dzialania...
Pociesz sie ,ze przynajmniej nie musisz jak ja kiblowac na ławce co chwile
No chyba ,ze u mnie wchodzi opcja z puszczaniem sie ejszcze na rpawo i lewo..Wtedy podobno najszybciej sie zachodzi w ciaze 
..Takze jak Mega napisala do boju , do boju!!! do boju 1,2,3!!!
Mega, ewka80, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ha to bedzie miec cos z mamuski..Tez rozdarta wiecznie z nie zamknieta gębaDorka1979 wrote:Karoliny to rozdarte dziewczyny i do tego ciągle gadają gadają i tylko gadają

Tylko rymy do karolina sa hamskie..U mnie w klasie na kumpele wołali karolina smarki wcina
Iwcia ja tez ma na ivo-Ivo toczy sie krzywo
Z tym ,ze nie wiem jak u Was ale w moich styronach to sie czepiali bardziej nazwisk niz imion
Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Dobry
Teść schował psy, nie wiem co mu się stało ale to pewnie chwilowy objaw dobroci
Kawka, prysznic i lecę po odbiór orzeczenia. A wieczorem zebranie w szkole. Już podliczyłam że co najmniej 100 zostawię...
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów
ewka80, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzień doberek witzam się kawką,mąż do pracy aja dzisiaj chyba umyję okna i skosze trawe na ogrodzie bo u nas 25 stopni będzie ciepło trzeba korzystać
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
ewka -
Witam się nadal nie w ciąży ale za to z katarem
Chociaż nie,przepraszam. Przecież w ciąży to ja co miesiąc jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:49
nick nieaktualny, moremi, ewka80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dzień dobry

4 minuty temu zaczęłam pracę. Podobno. Bo dopiero idę pod prysznic. Naukowcy mówią, że dzieci powinny zaczynać zajęcia o 10, a dorośli pracę podobnie. Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko się zaczyna o 7-8.
Mi się też z piwem kojarzy. Ivo, Ivo, skocz po piwo.Dorka1979 wrote:Ivo kup mi piwo
Ivo nie siedź krzywo
Nic tylko dzieciaka Baton trzeba nazwać
kapturnica, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No właśnie. Bozia mogłaby już przestać ściemniać i się wykrecać tylko w końcu pójść i urodzić.ania.g wrote:Bozia, masz dziś termin ? Jak się czujesz?
ania.g, ewka80, malgos741, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards