35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja w przedszkolu mialam adoratora Zbyszka i wolal za mna " Iwona, Zbyszka narzyczona"
teraz sie smieje ale wtedy bardzo sie wstydzilam
on byl strasznie zaborczy i nie pozwalal innym chlopcom bawic sie ze mna
ania.g wrote:A mnie kolega w podstawówce przezywał anka skakanka bo mu się rymowało...Dorka1979, Mega, kapturnica, ania.g, moremi, Sabina, macduska, samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Normalnie jak lancuszek heheheh No u mnie na razie mlody jest podciagajacy i ma smarkate lata..Tylko czekam kiedy mnie dosiegnie smarek
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja nie , nie mam z kim, poza tym dopiero dziś dostałam @. Zresztą po co? I tak mi się nie uda, równie dobrze mogę się sama zacząć starać, efekt bedzie ten sam.
Zaznaczam, że jestem trzeźwa
Dorka1979, Sabina, malgos741, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj kobitki z ranca przy kawce
..Sabcia uszy do gory @ol przejdzie i zlapiesz znow sily do dzialania...
Pociesz sie ,ze przynajmniej nie musisz jak ja kiblowac na ławce co chwileNo chyba ,ze u mnie wchodzi opcja z puszczaniem sie ejszcze na rpawo i lewo..Wtedy podobno najszybciej sie zachodzi w ciaze
..Takze jak Mega napisala do boju , do boju!!! do boju 1,2,3!!!Mega, ewka80, Sabina, malgos741, macduska, Parka, Mala79, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Karoliny to rozdarte dziewczyny i do tego ciągle gadają gadają i tylko gadają
Tylko rymy do karolina sa hamskie..U mnie w klasie na kumpele wołali karolina smarki wcina
Iwcia ja tez ma na ivo-Ivo toczy sie krzywo
Z tym ,ze nie wiem jak u Was ale w moich styronach to sie czepiali bardziej nazwisk niz imionMega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry
Teść schował psy, nie wiem co mu się stało ale to pewnie chwilowy objaw dobroci
Kawka, prysznic i lecę po odbiór orzeczenia. A wieczorem zebranie w szkole. Już podliczyłam że co najmniej 100 zostawię...kapturnica, moremi, Sabina, macduska, samira, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów
ewka80, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, samira, Parka, Pusurek, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się nadal nie w ciąży ale za to z katarem
Chociaż nie,przepraszam. Przecież w ciąży to ja co miesiąc jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:49
Sabina, moremi, ewka80, macduska, samira, Parka, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dzień dobry
4 minuty temu zaczęłam pracę. Podobno. Bo dopiero idę pod prysznic. Naukowcy mówią, że dzieci powinny zaczynać zajęcia o 10, a dorośli pracę podobnie. Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko się zaczyna o 7-8.
Dorka1979 wrote:Ivo kup mi piwo
Ivo nie siedź krzywo
Nic tylko dzieciaka Baton trzeba nazwaćkapturnica, macduska, EwaT, samira, Mala79, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Bozia, masz dziś termin ? Jak się czujesz?
ania.g, ewka80, malgos741, kapturnica, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards