SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Wczoraj bylismy w banku i u prawnika, wiec oficjalnie ruszyla machina kupna domu (domku, bo malizna).
    Jak mały to się mogę z Tobą zamienić ;)

iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w przedszkolu mialam adoratora Zbyszka i wolal za mna " Iwona, Zbyszka narzyczona" :D teraz sie smieje ale wtedy bardzo sie wstydzilam :D on byl strasznie zaborczy i nie pozwalal innym chlopcom bawic sie ze mna :(
    ania.g wrote:
    A mnie kolega w podstawówce przezywał anka skakanka bo mu się rymowało...

Dorka1979, Mega, kapturnica, ania.g, moremi, Sabina, macduska, samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzialyscie ranking lekarzy na ovu ? fajna ta opcja, mozna wprowadzic do bazy wlasnego doktorka i wystawic mu opinie :D

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Normalnie jak lancuszek heheheh No u mnie na razie mlody jest podciagajacy i ma smarkate lata..Tylko czekam kiedy mnie dosiegnie smarek 8)
    Nie no u nas to teraz panuje jelitówka, tzn. nie u mnie w domu tylko w okolicy, brat, jego żona i inni z rodziny i nie rodziny

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Słuchaj, a tak poza tym to wszystko inne u nich w porządku? Przespali lekcje biologii czy co? ;) niezłe...
    Może akurat w tym czasie byli na wagarach i ominęła ich ta istotna informacja

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no dawaj :D zobaczymy :)
    Ivo kup mi piwo
    Ivo nie siedź krzywo

kapturnica, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała noc przespana :)
    Dzien dooobryyyyyyyyyyyyy.
    U nas ciąg dalszy lata - dzisiaj ma byc 25 stopni :)

Dorka1979, Mega, moremi, Sabina, malgos741, Bursztyn, macduska, EwaT, Parka, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja nie , nie mam z kim, poza tym dopiero dziś dostałam @. Zresztą po co? I tak mi się nie uda, równie dobrze mogę się sama zacząć starać, efekt bedzie ten sam.
    Zaznaczam, że jestem trzeźwa :)
    czasami mam dokładnie takie same myśli - po co, skoro i tak nie ma efektu? Ale to chwilowe, przejdzie ci szybko i ruszysz do boju <3

Dorka1979, Sabina, malgos741, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

Dorka1979, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu nie jestem pierwsza. Cześć laseczki, pewnie pod wieczór znowu będę nadrabiać zaległości. Milego dnia

Mega, moremi, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj kobitki z ranca przy kawce :)..Sabcia uszy do gory @ol przejdzie i zlapiesz znow sily do dzialania...
    Pociesz sie ,ze przynajmniej nie musisz jak ja kiblowac na ławce co chwile :-/ No chyba ,ze u mnie wchodzi opcja z puszczaniem sie ejszcze na rpawo i lewo..Wtedy podobno najszybciej sie zachodzi w ciaze ;)
    ..Takze jak Mega napisala do boju , do boju!!! do boju 1,2,3!!!

Mega, ewka80, Sabina, malgos741, macduska, Parka, Mala79, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Karoliny to rozdarte dziewczyny i do tego ciągle gadają gadają i tylko gadają
    Ha to bedzie miec cos z mamuski..Tez rozdarta wiecznie z nie zamknieta gęba ;)
    Tylko rymy do karolina sa hamskie..U mnie w klasie na kumpele wołali karolina smarki wcina ;D

Iwcia ja tez ma na ivo-Ivo toczy sie krzywo ;D
    Z tym ,ze nie wiem jak u Was ale w moich styronach to sie czepiali bardziej nazwisk niz imion :)

Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Teść schował psy, nie wiem co mu się stało ale to pewnie chwilowy objaw dobroci ;)
    Kawka, prysznic i lecę po odbiór orzeczenia. A wieczorem zebranie w szkole. Już podliczyłam że co najmniej 100 zostawię...

kapturnica, moremi, Sabina, macduska, samira, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów :D

ewka80, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, samira, Parka, Pusurek, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek witzam się kawką,mąż do pracy aja dzisiaj chyba umyję okna i skosze trawe na ogrodzie bo u nas 25 stopni będzie ciepło trzeba korzystać :)

moremi, Sabina, macduska, Parka, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów :D
    To trzymam kciuki :)

ewka80, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się nadal nie w ciąży ale za to z katarem
    Chociaż nie,przepraszam. Przecież w ciąży to ja co miesiąc jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:49

Sabina, moremi, ewka80, macduska, samira, Parka, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, masz dziś termin ? Jak się czujesz?

ewka80, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

4 minuty temu zaczęłam pracę. Podobno. Bo dopiero idę pod prysznic. Naukowcy mówią, że dzieci powinny zaczynać zajęcia o 10, a dorośli pracę podobnie. Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko się zaczyna o 7-8.
    Dorka1979 wrote:
    Ivo kup mi piwo
    Ivo nie siedź krzywo
    Mi się też z piwem kojarzy. Ivo, Ivo, skocz po piwo.
    Nic tylko dzieciaka Baton trzeba nazwać :D

kapturnica, macduska, EwaT, samira, Mala79, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bozia, masz dziś termin ? Jak się czujesz?
    No właśnie. Bozia mogłaby już przestać ściemniać i się wykrecać tylko w końcu pójść i urodzić.

ania.g, ewka80, malgos741, kapturnica, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
‹‹ 4448 4449 4450 4451 4452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ