35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam!
Alescie napiliły od rana
Mega już mnie puszcza, zaraz zamówie inofolik, a wieczorem tel do gin, żeby się umówić
Powodzenia dla córki na zawodach
Kapta może się okazać, że Wy rzadko ale skutecznie i bach, będzie dzidzia
Ania może ktoś Ci teściów odmienił albo zaczarowal?
Bozia????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:55
ania.g, ewka80, moremi, kapturnica, macduska, Parka, Mala79, Bliska 77, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do mojej opowieści, to brat mówił że ta kobitka dość specyficzna, bo też mu nie wierzylam jak mi opowiedział
różni ludzie mają rozne zboczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:58
ania.g, ewka80, macduska, Parka, Mala79, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rańca kawką szykuję się do dentysty bo mam na 9tą . No i słoneczko cały czas świeci.
ewka80, Sabina, macduska, Mala79, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina, trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Mega, trzymam kciuki za Twoją córcię.
Simba, trzymam kciuki za usg.
I miłego dniaSabina, ewka80, macduska, Parka, Mala79, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Halo
W sumie to nie mam o czym pisac, natomiast mam lekkiego wkurwa bo temp. znowu drastycznie spadla wiec dzis lub jutro pojawi sie @, jak zawsze. Tak wiec ten cykl poszedl sie je....c. A nastepny przepadnie najprawdopodobniej bo maz ma jechac do Kuwejtu.
Sabina, ta kobita z twojej opowiescimnie zainspirowala- pojde o krok dalej- zamroze sperme w pojemnikach na lod i jesli meza nie bedzie to rozniez bede sobie wkladac palcami
Simba, myslami jestem z Toba na usg.
Boziu, jakies skurcze?Sabina, macduska, Niuta, Reni, Parka, ewka80, Mala79, Bliska 77, malgos741, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Halo
W sumie to nie mam o czym pisac, natomiast mam lekkiego wkurwa bo temp. znowu drastycznie spadla wiec dzis lub jutro pojawi sie @, jak zawsze. Tak wiec ten cykl poszedl sie je....c. A nastepny przepadnie najprawdopodobniej bo maz ma jechac do Kuwejtu.
Sabina, ta kobita z twojej opowiescimnie zainspirowala- pojde o krok dalej- zamroze sperme w pojemnikach na lod i jesli meza nie bedzie to rozniez bede sobie wkladac palcami
Simba, myslami jestem z Toba na usg.
Boziu, jakies skurcze?Bursztyn, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bursztyn w sumie nie glupi ten Twoj pomysl..Moze i ja w kubeczkach po lodach co nie co pomroze po nastepnej wizycie malza??Tez se bede maczanke robic
maczanka- fajne slowo
no bo skoro zamrazaja jaja, zarodki, to sperme tez mozna chyba? Wloze do lodowki obok pizzy i w dni plodne, jesli meza brak- rozmroze i zrobie se inseminacjeSabina, Parka, ewka80, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahah!
maczanka- fajne slowo
no bo skoro zamrazaja jaja, zarodki, to sperme tez mozna chyba? Wloze do lodowki obok pizzy i w dni plodne, jesli meza brak- rozmroze i zrobie se inseminacje
Maczanka to takie danie ze schabu-po krakowskuSabina, macduska, Bursztyn, Parka, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahahah!
maczanka- fajne slowo
no bo skoro zamrazaja jaja, zarodki, to sperme tez mozna chyba? Wloze do lodowki obok pizzy i w dni plodne, jesli meza brak- rozmroze i zrobie se inseminacjekapturnica, ewka80, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ależ to rozwiązanie i dla mnie! Po co się pocic, kupię strzykaweczke i do dzieła
EEEE masz swiezego dostawce pod reka to co sie bedziesz w strzykawki bawicSabina, Parka, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:tyy a jak bedzie stala kolo pizzy to pozniej ci moze dzieciak ziolami zajezdzac
Umarłam ze śmiechu.
http://www.iv.pl/images/00743592898064091636.gifkapturnica, Sabina, Parka, ewka80, malgos741, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:tyy a jak bedzie stala kolo pizzy to pozniej ci moze dzieciak ziolami zajezdzac
Maczanka to takie danie ze schabu-po krakowsku
racjato postawie obok mrozonych truskawek i malin
Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale ze Twoj juz nic a nic robic nie ebdzie musial???...Nawet za przyjaciolke reke mu zrobisz
EEEE masz swiezego dostawce pod reka to co sie bedziesz w strzykawki bawicewka80, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No nie do końca, mąż jest tylko na weekend, co nie zawsze przekłada się na dni owulacyjne
To dobra, jestes usprawiedliwona zbieraj do kubka...Bursztyn kolo owocow polozy a ja pewnie kolo lodow..Moze jakim frugo przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:42
Sabina, Parka, malgos741, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny