35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Mnie tylko zastanawia... bo może ona faktycznie dziewica.
A może on nie może w niej dojść?
ale jak to nie poczuć spermy ściekającej po nogach? no jak?
i tu mi się Parka wspomniała. Pozdrawiam serdecznie
Dobranoc
Hahaha, to uczucie sciekajace spermy do kostek ...... Bezcenne!
macduska, ewka80, mysza1975, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
No w to uwiirze..Macduska taki ciemnogrod w tamtych czasach jeszcze pokutowal..Tak samo jak umycie sie zaraz po sexie octem..Ze tez zapobiega ciazy..W sumie z octem cos by sie zgadzalo bo plemniory nie lubia kaasnego srodowiska..Ale i tak skunsky podobno w 2minuty przy dobrych wiatrach potrafia juz dotrzec do macicy..
Tak naprawde aby nie zajsc w ciaze i meic tego 100%pewnosci trza szklanke wody zimnej pic zamiast sexumacduska, Parka, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Jestem Dziewuszki - u mnie bez zmian... Dziś mam termin na podstawie ostatniej miesiączki, natomiast przeanalizowałam, że na podstawie owulki (18dc) to wypada na 20 września...więc może wylezie w weekend i będzie leniwcem urodzonym w niedzielę??
Co do wylewania się po nogach "po" -to ja też ego nie lubię, ale dokładny prysznic zwykle załatwia jednak sprawę prawie całkiem...
A kobitka może zajść w ciążę w ten sposób - tylko zamiast palcem - mogła sobie strzykawką aplikować....nie wiadomo po jakich jest przejściach - może ma uraz, a gość nie ma delikatnego podejścia i nie umieją się przełamać - różne cuda się dzieją w związkach - tylko, że o tym nikt nie mówi...Niektóre w ogóle nie przepadają za seksem i najchętniej bzykałyby się raz na rok...ta mu przynajmniej dogadza jakoś...
Wczoraj jednym tchem przeczytałam "Położna - 3550 cudów narodzin" L. Kalyta - fajna, pogodna i wzruszająca książka....Ona np. odbierała poród od dziewicy - wszystko jest możliwe...i podczas swojej 20 letniej pracy - 3 razy miała przypadek orgazmu podczas porodu (jak sama stwierdziła - no to trochę za mało...). Polecam do przeczytania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:16
kapturnica, macduska, samira, Parka, inessa, ewka80, Mala79, Mega, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kończąc historię dodam, że kobieta wróciła do męża on ją łaskawie przyjął (dziewczynka już ze dwa lata miała) i mieli jeszcze jedną córkę. Babą pomiatał całe życie, drugą córkę uwielbiał a po pierwszej jeździł jak po łysej kobyle. Zmarł pół roku temu na ciężką chorobę - opiekowała się nim żona i ta niechciana córka. Ta druga wyjechała za granice. Zycie.
Ale tej mamy przyjaciółki nie mogę zrozumieć.macduska, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów
jeszcze skacze w zwyz, biegnie 60 przez plotki i pcha kula!
To mamy dzieci sportowe na forum!
kapturnica, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Zapowiada sie kolejny goracy dzien, Adas w krotkim rekawku wierzga nogami, ja ide golic bobra - toc do lekarza dzis z podwoziem.
Bozia, zlituj sie nad nami i juz chociaz miej jakis skurcz!
Milego dnia panienki!macduska, Bozia3, Parka, Sabina, caffe, ewka80, Mala79, malgos741, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:poważnie to lubicie?
ja nie cierpię tego .. i jak mamy gdzieś iść np na plaże czy na jakąś impre to ma zakaz ... bo mimo wkładek zawsze coś tam się uleje.. błeeeee..
Reni, to nie imprezujcie za czesto, bo w ciaze nigdy nie zajdzieszskoro On ma wtedy ZAKAZ
Reni, Bozia3, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak. OF mi anulował owulację, bo moje temperatury tak ostatnio szaleją, ze najpierw byly dziwne skoki, a teraz spadek (po objawach tez owu raczej jeszcze nie bylo). Ale dlaczego program napisal, ze anuluje owulację, bo temperatury nie potwierdzaja owulacji wyznaczanej przez TESTY OWULACYJNE!? ani nie robilam testow ani tym bardziej ich nie zaznaczalam na wykresie. Cos ten nasz OF mocno zmysla. Nie wiem czy tego nie zglosic adminowi?
Sabina, ewka80, macduska, mysza1975, moremi, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
moze cos sie mu pogmeralo
No tempka ci dosc mocno poleciala w dol..wczesniejszych 6 jakby patrzyl tez sa duzo wyzsze niz dzisiejsza Dlatego anulowalo ci owulacje..A skoro wlasne odczucia mowia ci ze nie bylo jeszcze ovu to chyba n ajwazniejsze...Parka to tylko program jakis system nie ma co nim za bardzo sie sugerowac....Bzykaj sie i tyle
Mega, iwcia77, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No tak. OF mi anulował owulację, bo moje temperatury tak ostatnio szaleją, ze najpierw byly dziwne skoki, a teraz spadek (po objawach tez owu raczej jeszcze nie bylo). Ale dlaczego program napisal, ze anuluje owulację, bo temperatury nie potwierdzaja owulacji wyznaczanej przez TESTY OWULACYJNE!? ani nie robilam testow ani tym bardziej ich nie zaznaczalam na wykresie. Cos ten nasz OF mocno zmyśla. Nie wiem czy tego nie zglosic adminowi?
ewka80, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość