X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie tylko zastanawia... bo może ona faktycznie dziewica.
    A może on nie może w niej dojść?

ale jak to nie poczuć spermy ściekającej po nogach? no jak?
    i tu mi się Parka wspomniała. Pozdrawiam serdecznie :)

Dobranoc :)

Hahaha, to uczucie sciekajace spermy do kostek ...... Bezcenne! :)

macduska, ewka80, mysza1975, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w to uwiirze..Macduska taki ciemnogrod w tamtych czasach jeszcze pokutowal..Tak samo jak umycie sie zaraz po sexie octem..Ze tez zapobiega ciazy..W sumie z octem cos by sie zgadzalo bo plemniory nie lubia kaasnego srodowiska..Ale i tak skunsky podobno w 2minuty przy dobrych wiatrach potrafia juz dotrzec do macicy..
    Tak naprawde aby nie zajsc w ciaze i meic tego 100%pewnosci trza szklanke wody zimnej pic zamiast sexu ;)

macduska, Parka, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Dziewuszki - u mnie bez zmian... Dziś mam termin na podstawie ostatniej miesiączki, natomiast przeanalizowałam, że na podstawie owulki (18dc) to wypada na 20 września...więc może wylezie w weekend i będzie leniwcem urodzonym w niedzielę??

Co do wylewania się po nogach "po" -to ja też ego nie lubię, ale dokładny prysznic zwykle załatwia jednak sprawę prawie całkiem...:)

A kobitka może zajść w ciążę w ten sposób - tylko zamiast palcem - mogła sobie strzykawką aplikować....nie wiadomo po jakich jest przejściach - może ma uraz, a gość nie ma delikatnego podejścia i nie umieją się przełamać - różne cuda się dzieją w związkach - tylko, że o tym nikt nie mówi...:) Niektóre w ogóle nie przepadają za seksem i najchętniej bzykałyby się raz na rok...ta mu przynajmniej dogadza jakoś...:)

Wczoraj jednym tchem przeczytałam "Położna - 3550 cudów narodzin" L. Kalyta - fajna, pogodna i wzruszająca książka....Ona np. odbierała poród od dziewicy - wszystko jest możliwe...i podczas swojej 20 letniej pracy - 3 razy miała przypadek orgazmu podczas porodu (jak sama stwierdziła - no to trochę za mało...;) ). Polecam do przeczytania...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:16

kapturnica, macduska, samira, Parka, inessa, ewka80, Mala79, Mega, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem co prostytutka naciągnęła Borisa Bekera na wysokie alimenty....po seksie oralnym nie wypluła tylko w toalecie sobie do piczkinsa zaaplikowała...cwaniara ;)

Parka, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:40

Parka, ewka80, Mala79, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Bozia3, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z tego co wiem co prostytutka naciągnęła Borisa Bekera na wysokie alimenty....po seksie oralnym nie wypluła tylko w toalecie sobie do piczkinsa zaaplikowała...cwaniara ;)
    Ale slina podobno zabija plemniory

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kończąc historię dodam, że kobieta wróciła do męża on ją łaskawie przyjął (dziewczynka już ze dwa lata miała) i mieli jeszcze jedną córkę. Babą pomiatał całe życie, drugą córkę uwielbiał a po pierwszej jeździł jak po łysej kobyle. Zmarł pół roku temu na ciężką chorobę - opiekowała się nim żona i ta niechciana córka. Ta druga wyjechała za granice. Zycie.

Ale tej mamy przyjaciółki nie mogę zrozumieć.
    No wiesz....niektorzy ludzie naprawde biora sobie do serca slowa przysiegi na dobre i na zle :-/

macduska, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A moja córka idzie dzisiaj na zawody sportowe i bedzie skakać w dal i biegać na 600 metrów :D
    Moja dzisiaj tez! :) jeszcze skacze w zwyz, biegnie 60 przez plotki i pcha kula! :) To mamy dzieci sportowe na forum! :)

kapturnica, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabina, trzymam kciuki za Twoją wizytę.
    Mega, trzymam kciuki za Twoją córcię.
    Simba, trzymam kciuki za usg.
    )

I ja! I ja! Tez trzymam &&&

Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Zapowiada sie kolejny goracy dzien, Adas w krotkim rekawku wierzga nogami, ja ide golic bobra - toc do lekarza dzis z podwoziem. ;)
    Bozia, zlituj sie nad nami i juz chociaz miej jakis skurcz! :P

Milego dnia panienki!

macduska, Bozia3, Parka, Sabina, caffe, ewka80, Mala79, malgos741, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poważnie to lubicie?
    ja nie cierpię tego .. i jak mamy gdzieś iść np na plaże czy na jakąś impre to ma zakaz ... bo mimo wkładek zawsze coś tam się uleje.. błeeeee..

Reni, to nie imprezujcie za czesto, bo w ciaze nigdy nie zajdziesz :) skoro On ma wtedy ZAKAZ

Reni, Bozia3, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie no chyba in vitro było o ile pamiętam.

Ano ...
    Ale do in vitro sie i tak podchodzi raczej po nieudanych staraniach?

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka w komercyjnym ich to nie interere , liczy sie kasa...
    Ale na bank dziewica juz po in vitro nie mogla byc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:33

Parka, Sabina, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/40162912867111981823.jpg

chyba w ciąży sa nie??? ;-)

kapturnica, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci z Cipką:)

mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. OF mi anulował owulację, bo moje temperatury tak ostatnio szaleją, ze najpierw byly dziwne skoki, a teraz spadek (po objawach tez owu raczej jeszcze nie bylo). Ale dlaczego program napisal, ze anuluje owulację, bo temperatury nie potwierdzaja owulacji wyznaczanej przez TESTY OWULACYJNE!? ani nie robilam testow ani tym bardziej ich nie zaznaczalam na wykresie. Cos ten nasz OF mocno zmysla. Nie wiem czy tego nie zglosic adminowi?

Sabina, ewka80, macduska, mysza1975, moremi, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze cos sie mu pogmeralo ;) No tempka ci dosc mocno poleciala w dol..wczesniejszych 6 jakby patrzyl tez sa duzo wyzsze niz dzisiejsza Dlatego anulowalo ci owulacje..A skoro wlasne odczucia mowia ci ze nie bylo jeszcze ovu to chyba n ajwazniejsze...Parka to tylko program jakis system nie ma co nim za bardzo sie sugerowac....Bzykaj sie i tyle :D

Mega, iwcia77, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No tak. OF mi anulował owulację, bo moje temperatury tak ostatnio szaleją, ze najpierw byly dziwne skoki, a teraz spadek (po objawach tez owu raczej jeszcze nie bylo). Ale dlaczego program napisal, ze anuluje owulację, bo temperatury nie potwierdzaja owulacji wyznaczanej przez TESTY OWULACYJNE!? ani nie robilam testow ani tym bardziej ich nie zaznaczalam na wykresie. Cos ten nasz OF mocno zmyśla. Nie wiem czy tego nie zglosic adminowi?
    no on tak podaje....jeśli robiłabyś testy, to wtedy temperatura potwierdziłaby je i wyznaczyłby Ci program owulkę...a tak to tempki szaleją i program nie może potwierdzić tego testami....według mnie wszystko gra...swoją drogą - czemu nie robisz testów?

ewka80, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4451 4452 4453 4454 4455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ