X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    u nas piekna słoneczna pogoda znów bedzie gorąco!!!
    Ja dziś miałam telefon od genetyk i mamy wyniki badan prawidłowe,za tydzien bede jeszcze robić badanie genetyczne w kierunku zakrzepicy bo gentyk uważa,ze moim problemem jest własnie ona!!!
    Wynik bety bede miec dopiero w piatek :( i boje sie ich strasznie!
    a ja dzisiaj bym spała i spała !!!!
    Dobrego dnia Wam życze :D

Bozia3, ewka80, Łosiczka72, Sabina, macduska, Reni, malgos741, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba, Iwone, samira, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udało....

ewka80, inessa, Bliska 77, malgos741, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    moze cos sie mu pogmeralo ;) No tempka ci dosc mocno poleciala w dol..wczesniejszych 6 jakby patrzyl tez sa duzo wyzsze niz dzisiejsza Dlatego anulowalo ci owulacje..A skoro wlasne odczucia mowia ci ze nie bylo jeszcze ovu to chyba n ajwazniejsze...Parka to tylko program jakis system nie ma co nim za bardzo sie sugerowac....Bzykaj sie i tyle :D

Tak, no to ze mi anulowal to pretensji do niego nie mam :) tylko czemu mi napisal ze wczesniej wyznaczal na podsawie testow owulacyjnych ktorych nie robilam?

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Tak, no to ze mi anulowal to pretensji do niego nie mam :) tylko czemu mi napisal ze wczesniej wyznaczal na podsawie testow owulacyjnych ktorych nie robilam?
    To je monitor owulacji tego nie ogarniesz ;D

Parka lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no on tak podaje....jeśli robiłabyś testy, to wtedy temperatura potwierdziłaby je i wyznaczyłby Ci program owulkę...a tak to tempki szaleją i program nie może potwierdzić tego testami....według mnie wszystko gra...swoją drogą - czemu nie robisz testów?
    Testow nie robie bo mam pco, a przy nim testy moga wychodzic falszywie dodatnie. Juz kiedys mi wychodzily dodatnie przez tydzien dzien w dzien druga mocniejsza krecha. I co to mialo oznaczac? Wiec troche sie do nich zrazilam, ale moze masz racje, nauczylam sie wiecej rozpoznawac objawow owu u siebie to teraz moglabym probowac te objawy potwierdzac jeszcze testami.
    Jak myslisz, czy to ma sens?

moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, wiec juz nie idziemy razem w cyklu :) tylko w katarze :)

Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Parka nie mam pojęcia - bo nie znam się zupełnie na pco. Ale jeśli testy są niemiarodajne - to chyba nie ma sensu? Ja w takim przypadku postawiłabym na monitoringi u gina....

macduska, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja parka znow przy pcos mam wiecznie negatywne ;D praktycznie pare razy mi sie zdarzylo ze byly 2 mocne a i to po pregnylu ;D
    A tak na powaznie podobno najwazniejsze to robic te testy o jednakowej godzinie...W wielu poradach jest zeby robic w poludnie lub poznym popoludniem zawsze o tej samej godzinie...No i rowniez podobno zdarza sie ,ze robiac raz dziennie mozna mimo wszystko przegapic ten pik..Wiec pasowalo by conajmniej 2razy dziennie robic..I badz tu madrzy ;)

Parka, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja parka znow przy pcos mam wiecznie negatywne ;D praktycznie pare razy mi sie zdarzylo ze byly 2 mocne a i to po pregnylu ;D
    A tak na powaznie podobno najwazniejsze to robic te testy o jednakowej godzinie...W wielu poradach jest zeby robic w poludnie lub poznym popoludniem zawsze o tej samej godzinie...No i rowniez podobno zdarza sie ,ze robiac raz dziennie mozna mimo wszystko przegapic ten pik..Wiec pasowalo by conajmniej 2razy dziennie robic..I badz tu madrzy ;)
    albo po prostu od 10-20 dnia cyklu bzykać się co dwa dni....

Parka, Mala79, ewka80, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    albo po prostu od 10-20 dnia cyklu bzykać się co dwa dni....
    Ja mam taki plan..tylko ,ze u mnie to chlop mi sperdala najczesciej juz w 15tym :-/ i zrob tu dzieciaka :(

Bozia3, Parka, Sabina, macduska, Mala79, malgos741, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki :-)

Wczoraj juz dalam sobie spokoj z wchodzeniem na ovu bo jak wrocilam od lekarza to byla godzina 20:40 dopiero zanim sie ogarnelam i pomoglam sie przygotowac Mlodemu do szkoly to byla godzina 22ga a ja juz szczerze nie mialam sily ... za duzo wrazen na mnie splynelo po wczorajszej wizycie powiem szczerze ze szlak ... trafia na to wszystko znowu termin moj poszedl sie rypac kolejny raz doczepila sie do moich wynikow i niestety pozostaje mi poszukac hematologa juz nawet nie kazalam jej wystawiac skierowania bo i tak wszedzie to samo kolejki na pol roku a nawet wiecej do przodu wiec zdana jestem na opinie i mozliwosci portfela zeby cos w tym temacie zrobic ot tak sie zakonczyl moj wczorajszy dzien....

A dzisiaj juz w pracy siedze i byle dotrwac do 21wszej ale poki co mam jeszcze dzisiaj humor ktory chociaz na chwile odciaga mnie od mysli co mnie znowu czeka.... ech samo zycie ....

Milego dzionka Kobietki przede wszystkim udanego :-)

macduska, inessa, ewka80, malgos741, mysza1975, iwcia77, Parka, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Ty mas mieć operacje na kolano? Czy chodzi o coś innego? Bo jakoś nie pamiętam wszystkego :-P

Mala79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ovu w 8dc????dziwne...hsg może przyśpieszyć ovu?

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Inessa, wierzę że tym razem się uda, bądźcie dobrej myśli <3
    Bozia, no jak długo jeszcze :-)
    Bursztynku, nie denerwuj się :-)
    a ja nie mam zbytnio czasu, u nas sporo się dzieje, od tej wiatrówki starszej dwa miesiące temu cały czas coś, aktualnie wszystkie trzy jesteśmy przeziębione, nawet najmłodsza ma katar, jutro przychodzi położna i ją obejrzy, powiedziała żeby gile ściągać i jeszcze raz ściągać coby do kaszlu nie dopuścić, bo wiadomo droga do zapalenia oskrzeli bądź płuc krótka u takiego malucha
    mąż walczy z kolanem, póki co chodzi z sączkiem w kolanie i grozi mu usunięcie kaletki, takze wszystko "w normie" czytam Was na bieżąco
    wszystkiego dobrego dla każdej z Was

ewka80, malgos741, Mala79, caffe, Bozia3, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979, Simba, samira, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, a hematolog po co?

Mala79 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to będziesz miec leniwca,fajnie ale do wieczora jeszcze daleko. ;-)
    Ines dobrze że lekarz trzyma cię pod opieką, będzie dobrze no i trzymam paluszki na dobra bete, jakbym mogła to bym ci dała kkopniaczka na szczęście. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:36

Mala79, ewka80, Bliska 77, caffe, Bozia3, inessa, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mała Ty mas mieć operacje na kolano? Czy chodzi o coś innego? Bo jakoś nie pamiętam wszystkego :-P

Tak na kolano sorry bo ja tez czasami mam duzo mysli na minute i nie zawsze pisze z ladem i skladem bo najczesciej z doskoku...

iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mała, a hematolog po co?

Macduska odsylaja mnie do niego bo mi caly czas w krwi wychodzi ze APTT koagulacja jest ponad norme....

Parka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie trafił mnie szlak! Czytalyscie? 37-letni wujek zgwałcił 8-miesięczna dziewczynkę! Stan dziecka jest poważny. Uciac takiemu chujowi chuja i wsadZić go do pierdla z tatuazem co zrobil. Mam nadzieję że chlopaki sie nim zajma i będzie go bardzo bolało! Bo na sprawiedliwość w sądzie nie ma co liczyć, może dostać max 12 lat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:56

mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    Inessa, wierzę że tym razem się uda, bądźcie dobrej myśli <3
    Bozia, no jak długo jeszcze :-)
    Bursztynku, nie denerwuj się :-)
    a ja nie mam zbytnio czasu, u nas sporo się dzieje, od tej wiatrówki starszej dwa miesiące temu cały czas coś, aktualnie wszystkie trzy jesteśmy przeziębione, nawet najmłodsza ma katar, jutro przychodzi położna i ją obejrzy, powiedziała żeby gile ściągać i jeszcze raz ściągać coby do kaszlu nie dopuścić, bo wiadomo droga do zapalenia oskrzeli bądź płuc krótka u takiego malucha
    mąż walczy z kolanem, póki co chodzi z sączkiem w kolanie i grozi mu usunięcie kaletki, takze wszystko "w normie" czytam Was na bieżąco
    wszystkiego dobrego dla każdej z Was
    A poza ściąganiem gili co się robi w przypadku kataru? Jak sobie małą radzi w spaniu i jedzeniu? Robisz jakies inhalacje itd.? Pytam, bo też się boję kataru u małego, a czytałam, że maluchy kiepsko go znoszą.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4452 4453 4454 4455 4456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ