35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Właśnie trafił mnie szlak! Czytalyscie? 37-letni wujek zgwałcił 8-miesięczna dziewczynkę! Stan dziecka jest poważny. Uciac takiemu chujowi chuja i wsadZić go do pierdla z tatuazem co zrobil. Mam nadzieję że chlopaki sie nim zajma i będzie go bardzo bolało! Bo na sprawiedliwość w sądzie nie ma co liczyć, może dostać max 12 lat
slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A poza ściąganiem gili co się robi w przypadku kataru? Jak sobie małą radzi w spaniu i jedzeniu? Robisz jakies inhalacje itd.? Pytam, bo też się boję kataru u małego, a czytałam, że maluchy kiepsko go znoszą.
caffe, Alis, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Halo
W sumie to nie mam o czym pisac, natomiast mam lekkiego wkurwa bo temp. znowu drastycznie spadla wiec dzis lub jutro pojawi sie @, jak zawsze. Tak wiec ten cykl poszedl sie je....c. A nastepny przepadnie najprawdopodobniej bo maz ma jechac do Kuwejtu.
Sabina, ta kobita z twojej opowiescimnie zainspirowala- pojde o krok dalej- zamroze sperme w pojemnikach na lod i jesli meza nie bedzie to rozniez bede sobie wkladac palcami
Simba, myslami jestem z Toba na usg.
Boziu, jakies skurcze?a nie palcem
mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja
caffe, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!
http://wiadomosci.onet.pl/olsztyn/warminsko-mazurskie-gwalt-na-osmiomiesiecznej-dziewczynce/6v2c2iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ona ma mało tego katarku, psikam wodą morską i otem ściągamy, nie jest go aż tak dużo żeby przeszkadzał jej przy spaniu i jedzeniu, dostaje jeszcze witaminę c smarujemy pod noskiem maścią majerankową i często kładziemy na brzuszku, mam nadzieję, że na tym sie skończy
Oby na katarku się skończyło
Współczuję tylu kłopotów
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:uważam ze nasze prawo prawie całe jest do zmiany, powinni go za fiuta powiesić na środku ulicy, to jest kolejny degenerat społeczny i nieważne jak daleko się posunął,nie powinien byl nawet o czymś takim pomyśleć, gdyby jednego drugiego skurwiela tak potraktowali, innym nagle by rozum przywróciło i gówno obchodzą mnie prawa człowieka i że to niehumanitarne
Ja tam jestem za kara smierci..Bozia3, Bliska 77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
Bliska 77, caffe, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki za info
Oby na katarku się skończyło
Współczuję tylu kłopotów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:29
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jest taki szybki sposob na pedofilii...I w miare tani-stryczek lub strzal w potylice./....
Ja tam jestem za kara smierci..kapturnica, MartaDidinio, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
caffe, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!
Dokladnie tez sadze ze to za malo kuzwa co sie z tymi ludzmi dzieje ja tego nie ogarniam czlowiek stara sie dwoi i troi a tu taka historia...mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
Czytałam gdzieś żeby robić takim maluchom inhalację, bo nie wszystko u nich można stosować żeby im ulżyć. Nie wiedziałam, że są inhalatory z maseczkami
Ale skoro są, to super
Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????
Dorka71 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale nudy w pracy, gdzie te ludziska, rano dwie osoby a teraz będę siedzieć do 16 tej.
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017