X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie trafił mnie szlak! Czytalyscie? 37-letni wujek zgwałcił 8-miesięczna dziewczynkę! Stan dziecka jest poważny. Uciac takiemu chujowi chuja i wsadZić go do pierdla z tatuazem co zrobil. Mam nadzieję że chlopaki sie nim zajma i będzie go bardzo bolało! Bo na sprawiedliwość w sądzie nie ma co liczyć, może dostać max 12 lat

slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja :(

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A poza ściąganiem gili co się robi w przypadku kataru? Jak sobie małą radzi w spaniu i jedzeniu? Robisz jakies inhalacje itd.? Pytam, bo też się boję kataru u małego, a czytałam, że maluchy kiepsko go znoszą.
    ona ma mało tego katarku, psikam wodą morską i otem ściągamy, nie jest go aż tak dużo żeby przeszkadzał jej przy spaniu i jedzeniu, dostaje jeszcze witaminę c smarujemy pod noskiem maścią majerankową i często kładziemy na brzuszku, mam nadzieję, że na tym sie skończy

caffe, Alis, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Halo

W sumie to nie mam o czym pisac, natomiast mam lekkiego wkurwa bo temp. znowu drastycznie spadla wiec dzis lub jutro pojawi sie @, jak zawsze. Tak wiec ten cykl poszedl sie je....c. A nastepny przepadnie najprawdopodobniej bo maz ma jechac do Kuwejtu.
    Sabina, ta kobita z twojej opowiescimnie zainspirowala- pojde o krok dalej- zamroze sperme w pojemnikach na lod i jesli meza nie bedzie to rozniez bede sobie wkladac palcami ;)
    Simba, myslami jestem z Toba na usg.
    Boziu, jakies skurcze?
    jak zamrozisz to lepiej łyżeczka ;) a nie palcem

mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!

mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, samira, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja :(
    uważam ze nasze prawo prawie całe jest do zmiany, powinni go za fiuta powiesić na środku ulicy, to jest kolejny degenerat społeczny i nieważne jak daleko się posunął,nie powinien byl nawet o czymś takim pomyśleć, gdyby jednego drugiego skurwiela tak potraktowali, innym nagle by rozum przywróciło i gówno obchodzą mnie prawa człowieka i że to niehumanitarne

caffe, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!
    no mowia o tym wlasnie na tvn 24 juz na 3miesiace dostaje areszt.Dostal zarzut innych czynnosci sexualnych--to tez gwalt ..Tyle ,ze nie doszlo do penetracji czlonkiem...

http://wiadomosci.onet.pl/olsztyn/warminsko-mazurskie-gwalt-na-osmiomiesiecznej-dziewczynce/6v2c2

iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ona ma mało tego katarku, psikam wodą morską i otem ściągamy, nie jest go aż tak dużo żeby przeszkadzał jej przy spaniu i jedzeniu, dostaje jeszcze witaminę c smarujemy pod noskiem maścią majerankową i często kładziemy na brzuszku, mam nadzieję, że na tym sie skończy
    Dzięki za info :) Oby na katarku się skończyło :) Współczuję tylu kłopotów <3

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    uważam ze nasze prawo prawie całe jest do zmiany, powinni go za fiuta powiesić na środku ulicy, to jest kolejny degenerat społeczny i nieważne jak daleko się posunął,nie powinien byl nawet o czymś takim pomyśleć, gdyby jednego drugiego skurwiela tak potraktowali, innym nagle by rozum przywróciło i gówno obchodzą mnie prawa człowieka i że to niehumanitarne
    jest taki szybki sposob na pedofilii...I w miare tani-stryczek lub strzal w potylice./....
    Ja tam jestem za kara smierci..

Bozia3, Bliska 77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....

Bliska 77, caffe, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki za info :) Oby na katarku się skończyło :) Współczuję tylu kłopotów <3
    dzięki, wiesz że nieszczęścia zawsze chodzą parami, tyle ze takie nieszczęścia to żadne nieszczęścia ;-)oby nie było innych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:29

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jest taki szybki sposob na pedofilii...I w miare tani-stryczek lub strzal w potylice./....
    Ja tam jestem za kara smierci..
    dokładnie ja też tylko taki sposób jest zbyt lekki dla nich, mam nadzieję, że w pierdlu potraktują go odpowiednio ....

kapturnica, MartaDidinio, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
    dzięki za informacje, my mamy inhalator dla starszej ze względu na jej astmę ale ma też końcówkę dla niemowląt czyli w kształcie smoczka, zobaczymy jak ten katarek będzie się "zachowywał" mam nadzieję, że zrozumie że jest niemile widziany i grzecznie sobie pójdzie ;-)

caffe, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Dokladnie tez sadze ze to za malo kuzwa co sie z tymi ludzmi dzieje ja tego nie ogarniam czlowiek stara sie dwoi i troi a tu taka historia...

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mega, wiec juz nie idziemy razem w cyklu :) tylko w katarze :)
    mnie jeszcze kaszelek doszedł ;)

Parka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa i dzięki za trzymanie kciuków za core, czekam na telefon od niej teraz :D

mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki :) Czytałam gdzieś żeby robić takim maluchom inhalację, bo nie wszystko u nich można stosować żeby im ulżyć. Nie wiedziałam, że są inhalatory z maseczkami :) Ale skoro są, to super :)

Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????
    Mi tam nic nie przyspieszyło, jedynie później o 2 dni dostałam @

Dorka71 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nudy w pracy, gdzie te ludziska, rano dwie osoby a teraz będę siedzieć do 16 tej.

kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kupiłam ten inhalator ze smoczkiem dla niemowląt. Dzięki dziewczyny :)

Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 4453 4454 4455 4456 4457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ