SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie trafił mnie szlak! Czytalyscie? 37-letni wujek zgwałcił 8-miesięczna dziewczynkę! Stan dziecka jest poważny. Uciac takiemu chujowi chuja i wsadZić go do pierdla z tatuazem co zrobil. Mam nadzieję że chlopaki sie nim zajma i będzie go bardzo bolało! Bo na sprawiedliwość w sądzie nie ma co liczyć, może dostać max 12 lat

slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja :(

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A poza ściąganiem gili co się robi w przypadku kataru? Jak sobie małą radzi w spaniu i jedzeniu? Robisz jakies inhalacje itd.? Pytam, bo też się boję kataru u małego, a czytałam, że maluchy kiepsko go znoszą.
    ona ma mało tego katarku, psikam wodą morską i otem ściągamy, nie jest go aż tak dużo żeby przeszkadzał jej przy spaniu i jedzeniu, dostaje jeszcze witaminę c smarujemy pod noskiem maścią majerankową i często kładziemy na brzuszku, mam nadzieję, że na tym sie skończy

caffe, Alis, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Halo

W sumie to nie mam o czym pisac, natomiast mam lekkiego wkurwa bo temp. znowu drastycznie spadla wiec dzis lub jutro pojawi sie @, jak zawsze. Tak wiec ten cykl poszedl sie je....c. A nastepny przepadnie najprawdopodobniej bo maz ma jechac do Kuwejtu.
    Sabina, ta kobita z twojej opowiescimnie zainspirowala- pojde o krok dalej- zamroze sperme w pojemnikach na lod i jesli meza nie bedzie to rozniez bede sobie wkladac palcami ;)
    Simba, myslami jestem z Toba na usg.
    Boziu, jakies skurcze?
    jak zamrozisz to lepiej łyżeczka ;) a nie palcem

mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!

mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, samira, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    slyszalam..na szczescie to inne czynnosci sexualne czyli nie mial z nia stosunku....Inaczej rozdarlby ja :(
    uważam ze nasze prawo prawie całe jest do zmiany, powinni go za fiuta powiesić na środku ulicy, to jest kolejny degenerat społeczny i nieważne jak daleko się posunął,nie powinien byl nawet o czymś takim pomyśleć, gdyby jednego drugiego skurwiela tak potraktowali, innym nagle by rozum przywróciło i gówno obchodzą mnie prawa człowieka i że to niehumanitarne

caffe, Mega, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie Kapta to świerza sprawa, przed chwila o tym pisali. Zgwałcił ja, trafiła do szpitala w stanie ciężkim. Jak dla mnie śmierć dla takiego zboczenca to za mało!
    no mowia o tym wlasnie na tvn 24 juz na 3miesiace dostaje areszt.Dostal zarzut innych czynnosci sexualnych--to tez gwalt ..Tyle ,ze nie doszlo do penetracji czlonkiem...

http://wiadomosci.onet.pl/olsztyn/warminsko-mazurskie-gwalt-na-osmiomiesiecznej-dziewczynce/6v2c2

iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ona ma mało tego katarku, psikam wodą morską i otem ściągamy, nie jest go aż tak dużo żeby przeszkadzał jej przy spaniu i jedzeniu, dostaje jeszcze witaminę c smarujemy pod noskiem maścią majerankową i często kładziemy na brzuszku, mam nadzieję, że na tym sie skończy
    Dzięki za info :) Oby na katarku się skończyło :) Współczuję tylu kłopotów <3

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    uważam ze nasze prawo prawie całe jest do zmiany, powinni go za fiuta powiesić na środku ulicy, to jest kolejny degenerat społeczny i nieważne jak daleko się posunął,nie powinien byl nawet o czymś takim pomyśleć, gdyby jednego drugiego skurwiela tak potraktowali, innym nagle by rozum przywróciło i gówno obchodzą mnie prawa człowieka i że to niehumanitarne
    jest taki szybki sposob na pedofilii...I w miare tani-stryczek lub strzal w potylice./....
    Ja tam jestem za kara smierci..

Bozia3, Bliska 77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....

Bliska 77, caffe, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki za info :) Oby na katarku się skończyło :) Współczuję tylu kłopotów <3
    dzięki, wiesz że nieszczęścia zawsze chodzą parami, tyle ze takie nieszczęścia to żadne nieszczęścia ;-)oby nie było innych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:29

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jest taki szybki sposob na pedofilii...I w miare tani-stryczek lub strzal w potylice./....
    Ja tam jestem za kara smierci..
    dokładnie ja też tylko taki sposób jest zbyt lekki dla nich, mam nadzieję, że w pierdlu potraktują go odpowiednio ....

kapturnica, MartaDidinio, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
    dzięki za informacje, my mamy inhalator dla starszej ze względu na jej astmę ale ma też końcówkę dla niemowląt czyli w kształcie smoczka, zobaczymy jak ten katarek będzie się "zachowywał" mam nadzieję, że zrozumie że jest niemile widziany i grzecznie sobie pójdzie ;-)

caffe, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Dokladnie tez sadze ze to za malo kuzwa co sie z tymi ludzmi dzieje ja tego nie ogarniam czlowiek stara sie dwoi i troi a tu taka historia...

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mega, wiec juz nie idziemy razem w cyklu :) tylko w katarze :)
    mnie jeszcze kaszelek doszedł ;)

Parka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa i dzięki za trzymanie kciuków za core, czekam na telefon od niej teraz :D

mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki :) Czytałam gdzieś żeby robić takim maluchom inhalację, bo nie wszystko u nich można stosować żeby im ulżyć. Nie wiedziałam, że są inhalatory z maseczkami :) Ale skoro są, to super :)

Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????
    Mi tam nic nie przyspieszyło, jedynie później o 2 dni dostałam @

Dorka71 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nudy w pracy, gdzie te ludziska, rano dwie osoby a teraz będę siedzieć do 16 tej.

kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kupiłam ten inhalator ze smoczkiem dla niemowląt. Dzięki dziewczyny :)

Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Parka, Dorka1979, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 4453 4454 4455 4456 4457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ