35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Testow nie robie bo mam pco, a przy nim testy moga wychodzic falszywie dodatnie. Juz kiedys mi wychodzily dodatnie przez tydzien dzien w dzien druga mocniejsza krecha. I co to mialo oznaczac? Wiec troche sie do nich zrazilam, ale moze masz racje, nauczylam sie wiecej rozpoznawac objawow owu u siebie to teraz moglabym probowac te objawy potwierdzac jeszcze testami.
Jak myslisz, czy to ma sens?kapturnica, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aga, zdrowia dla WAs
Inessa, trzymam kciuki zeby sie udalo
Bozia, moja kumpela tutaj, ktora rowniez ma termin porodu dzisiaj- nadal w dwupaku
I mialam jeszcze cos napisac, ale nie moge sobie przypomniec co...inessa, Bliska 77, kapturnica, mysza1975, Mega, Sabina, iwcia77, Parka, Bozia3, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem głupia,głupia i jeszcze raz głupia wrwrwrw zła jestem na siebie!!!
ze wzgledu na to,ze bete mam dopiero w piatek zrobiłam sobie w srdoku dnia test ciazowy i w dodatku godzinke po wypiciu prawie dwóch kubków picia niestety to był mega impuls no i poszły nerwy !!!!!!! bo wyszła kreska oczywiscie ale nie jest jakos super widoczna i wystraszyłam sie,ze beta malejekurcze tak sie nastraszyć. Musiałam sie wygadać bo tylko nerwy poszly !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 14:38
Alis, EwaT, iwcia77, Parka, malgos741, Bliska 77, samira, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha to bedzie miec cos z mamuski..Tez rozdarta wiecznie z nie zamknieta gęba
Tylko rymy do karolina sa hamskie..U mnie w klasie na kumpele wołali karolina smarki wcina
Iwcia ja tez ma na ivo-Ivo toczy sie krzywo
Z tym ,ze nie wiem jak u Was ale w moich styronach to sie czepiali bardziej nazwisk niz imionkapturnica, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry
Teść schował psy, nie wiem co mu się stało ale to pewnie chwilowy objaw dobroci
Kawka, prysznic i lecę po odbiór orzeczenia. A wieczorem zebranie w szkole. Już podliczyłam że co najmniej 100 zostawię...mysza1975, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny jestem głupia,głupia i jeszcze raz głupia wrwrwrw zła jestem na siebie!!!
ze wzgledu na to,ze bete mam dopiero w piatek zrobiłam sobie w srdoku dnia test ciazowy i w dodatku godzinke po wypiciu prawie dwóch kubków picia niestety to był mega impuls no i poszły nerwy !!!!!!! bo wyszła kreska oczywiscie ale nie jest jakos super widoczna i wystraszyłam sie,ze beta malejekurcze tak sie nastraszyć. Musiałam sie wygadać bo tylko nerwy poszly !!!
Oj tam Inessa nie jestes glupia tylko masz nadzieje a nerwy to normalna sprawa kazda z nas sie denerwuje ... Uszka do gory zalacz pozytywne myslenie wiem ze takie moje gadanie nic konkretnego nie daje ale za to reakcja jest Twoj post nie pozostaje bez odpowiedzi bo w grupie sila....inessa, mysza1975, Mega, ewka80, macduska, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dzień dobry
4 minuty temu zaczęłam pracę. Podobno. Bo dopiero idę pod prysznic. Naukowcy mówią, że dzieci powinny zaczynać zajęcia o 10, a dorośli pracę podobnie. Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko się zaczyna o 7-8.
inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapturnica juz nic nie robie bo za dużo stresu!!!!
poczekam do piatku!!
Ja za tą godziną pracy,szkoły jak nabardziej za jestem
dzieci najlepiej myslą tak od ok godziny własnie 10 tak do 13
mówie tu głównie o przedszkolach bo mam tu doswiadczenie nie wiem jak inneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 14:57
Mala79, mysza1975, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
My dziś po ktg, lekarka, która na nie zerknęła, mówi, że mały ma lekką tachykardię (z tego co wyczytałam pod wykresem to tętno 156-160, no chyba, że to nie to i wynik jest jeszcze wyższy). Powiedziała, że to się może zdarzyć, ale ja już zdążyłam przelecieć cały internet i trochę sie martwię. Dobrze, że wizyta u prowadzącej ginekolog juz jutro. Zobaczymy co ona powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 15:50
EwaT, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Simba, malgos741, Bozia3, samira, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość