X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Testow nie robie bo mam pco, a przy nim testy moga wychodzic falszywie dodatnie. Juz kiedys mi wychodzily dodatnie przez tydzien dzien w dzien druga mocniejsza krecha. I co to mialo oznaczac? Wiec troche sie do nich zrazilam, ale moze masz racje, nauczylam sie wiecej rozpoznawac objawow owu u siebie to teraz moglabym probowac te objawy potwierdzac jeszcze testami.
    Jak myslisz, czy to ma sens?
    mi przy pco wychodzily normalnie, tylko tak jak Kapta mowi- trzeba robic o stalej porze, nie rano- bo wtedy stezenie hormonu jest najnizsze, nie siurac przez 4 godz, chociaz i 3 wystarcza i ograniczyc przez ten czas picie plynow. Jakos zawsze dziala, nawet przy pcos

kapturnica, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dziewczyny ponawiam pytanie szczególnie do tych, które są po HSG...przyśpieszyło wam ovu w tym samym cyklu????
    mi nie, wszystko tak jak bylo

Dorka71 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, zdrowia dla WAs <3
    Inessa, trzymam kciuki zeby sie udalo <3
    Bozia, moja kumpela tutaj, ktora rowniez ma termin porodu dzisiaj- nadal w dwupaku
    I mialam jeszcze cos napisac, ale nie moge sobie przypomniec co...

inessa, Bliska 77, kapturnica, mysza1975, Mega, Sabina, iwcia77, Parka, Bozia3, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jak zamrozisz to lepiej łyżeczka ;) a nie palcem
    no przeciez nie bede sobie wsadzac mrozonki, nienawidze zimna ;)

kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedzi:) czyli pewnie nie było ovu...hmmm, no zobaczymy, jeszcze tak wcześnie skoku temp nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem głupia,głupia i jeszcze raz głupia wrwrwrw zła jestem na siebie!!!
    ze wzgledu na to,ze bete mam dopiero w piatek zrobiłam sobie w srdoku dnia test ciazowy i w dodatku godzinke po wypiciu prawie dwóch kubków picia niestety to był mega impuls no i poszły nerwy !!!!!!! bo wyszła kreska oczywiscie ale nie jest jakos super widoczna i wystraszyłam sie,ze beta maleje :( kurcze tak sie nastraszyć. Musiałam sie wygadać bo tylko nerwy poszly !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 14:38

Alis, EwaT, iwcia77, Parka, malgos741, Bliska 77, samira, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to teraz nie pozostaje ci nic innego jak przetrzymac ze3godziny siuski nie pic nic i poprawic test..I wyjda grube krechy 8)

inessa, Aasiula, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha to bedzie miec cos z mamuski..Tez rozdarta wiecznie z nie zamknieta gęba ;)
    Tylko rymy do karolina sa hamskie..U mnie w klasie na kumpele wołali karolina smarki wcina ;D

Iwcia ja tez ma na ivo-Ivo toczy sie krzywo ;D
    Z tym ,ze nie wiem jak u Was ale w moich styronach to sie czepiali bardziej nazwisk niz imion :)
    A my do Karoliny szwagierki mówiliśmy Karolina dupę wypina

kapturnica, mysza1975, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry
    Teść schował psy, nie wiem co mu się stało ale to pewnie chwilowy objaw dobroci ;)
    Kawka, prysznic i lecę po odbiór orzeczenia. A wieczorem zebranie w szkole. Już podliczyłam że co najmniej 100 zostawię...
    Może przestraszył się że znowu ze schodów spadniesz

mysza1975, ewka80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny jestem głupia,głupia i jeszcze raz głupia wrwrwrw zła jestem na siebie!!!
    ze wzgledu na to,ze bete mam dopiero w piatek zrobiłam sobie w srdoku dnia test ciazowy i w dodatku godzinke po wypiciu prawie dwóch kubków picia niestety to był mega impuls no i poszły nerwy !!!!!!! bo wyszła kreska oczywiscie ale nie jest jakos super widoczna i wystraszyłam sie,ze beta maleje :( kurcze tak sie nastraszyć. Musiałam sie wygadać bo tylko nerwy poszly !!!

Oj tam Inessa nie jestes glupia tylko masz nadzieje a nerwy to normalna sprawa kazda z nas sie denerwuje ... Uszka do gory zalacz pozytywne myslenie wiem ze takie moje gadanie nic konkretnego nie daje ale za to reakcja jest Twoj post nie pozostaje bez odpowiedzi bo w grupie sila.... :-)

inessa, mysza1975, Mega, ewka80, macduska, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyslcie takie imie zeby nie mozna bylo zrobic przezywania-mission impossible =D

inessa, Mala79, mysza1975, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzień dobry :)

4 minuty temu zaczęłam pracę. Podobno. Bo dopiero idę pod prysznic. Naukowcy mówią, że dzieci powinny zaczynać zajęcia o 10, a dorośli pracę podobnie. Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko się zaczyna o 7-8.
    Też jestem za tą godzoną

inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica juz nic nie robie bo za dużo stresu!!!!
    poczekam do piatku!!

Ja za tą godziną pracy,szkoły jak nabardziej za jestem :)
    dzieci najlepiej myslą tak od ok godziny własnie 10 tak do 13 :)
    mówie tu głównie o przedszkolach bo mam tu doswiadczenie nie wiem jak inne :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 14:57

Mala79, mysza1975, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabina, trzymam kciuki za Twoją wizytę.
    Mega, trzymam kciuki za Twoją córcię.
    Simba, trzymam kciuki za usg.

I miłego dnia :)
    To ile Ty masz tych kciuków

inessa, Mala79, mysza1975, moremi, Parka, macduska lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:50

inessa, Mala79, mysza1975, Mega, ewka80, iwcia77, Parka, macduska, malgos741, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wymyslcie takie imie zeby nie mozna bylo zrobic przezywania-mission impossible =D
    he ? imie Onufry hihihehe no raczej ciezko bedzie Onufrzatko raczej nikt by tak nie powiedzial

inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Witajcie dziewczyny
    A mi dzisiaj strasznie temperatura skoczyła
    Wczoraj 36,5 a dzisiaj 37,2
    Mam nadzieje ze to dobry znak

Aasiula to trzymam kciuki :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    he ? imie Onufry hihihehe no raczej ciezko bedzie Onufrzatko raczej nikt by tak nie powiedzial
    zabilas m i ćwieka =D

mysza1975, Mega, Mala79, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:50

mysza1975, Mala79, iwcia77, ewka80, Parka, macduska lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

My dziś po ktg, lekarka, która na nie zerknęła, mówi, że mały ma lekką tachykardię (z tego co wyczytałam pod wykresem to tętno 156-160, no chyba, że to nie to i wynik jest jeszcze wyższy). Powiedziała, że to się może zdarzyć, ale ja już zdążyłam przelecieć cały internet i trochę sie martwię. Dobrze, że wizyta u prowadzącej ginekolog juz jutro. Zobaczymy co ona powie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 15:50

EwaT, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Simba, malgos741, Bozia3, samira, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4454 4455 4456 4457 4458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ