35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Właśnie trafił mnie szlak! Czytalyscie? 37-letni wujek zgwałcił 8-miesięczna dziewczynkę! Stan dziecka jest poważny. Uciac takiemu chujowi chuja i wsadZić go do pierdla z tatuazem co zrobil. Mam nadzieję że chlopaki sie nim zajma i będzie go bardzo bolało! Bo na sprawiedliwość w sądzie nie ma co liczyć, może dostać max 12 lat
-
z tego co wiem to lutka moze zblokowac , ale rowniez jej niewielka ilosc jest potrzebna do wywolania owulacji...A jesli Ewa bierze lutke to jak sadze sluz juz sie jej zmienil Wiec cFFaniara pewnie miala ovulejszyn
Parka, Sabina, EwaT, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:we wtorek juz miałam gesty niepłodny, owulka c hyba jest w ostatni dzien sluzu płodnego?
offfszem, ale czy nie mówi sie o ok. 3 dniach w każdą stronę (przed i po)? Gdzieś czytałam, że tylko monitoring potwierdza moment owulacji, wszystkie objawy, w tym śluzu są w OKOLICACH owu jednak.moremi, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie martwię się. A jak mi powie że nie widzi wskazań? A ona jest ordynatorem - czyli bogiem na oddziale. Zna mnie od lat, pierwsza ciążę mi prowadziła. Pamiętam jak poszłam do niej, powiedziała kiedy mniej więcej będzie owulka i wstrzelilismy się idealnie
a teraz? W grudniu będzie dwa lata i jest wielką dupa. Moja w dodatku
Parka, macduska, malgos741, Mala79, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, ewka80, samira, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
owulka podobno moze byc do 3dni przed i 3dni po szczycie sluzu.
A monitoring..Trzeba by bylo latac co chwile..A tak najlepiej i najtaniej to chyba jednak sie poprostu bzykac regularnieSabina, Parka, Mega, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie martwię się. A jak mi powie że nie widzi wskazań? A ona jest ordynatorem - czyli bogiem na oddziale. Zna mnie od lat, pierwsza ciążę mi prowadziła. Pamiętam jak poszłam do niej, powiedziała kiedy mniej więcej będzie owulka i wstrzelilismy się idealnie
Parka, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:offfszem, ale czy nie mówi sie o ok. 3 dniach w każdą stronę (przed i po)? Gdzieś czytałam, że tylko monitoring potwierdza moment owulacji, wszystkie objawy, w tym śluzu są w OKOLICACH owu jednak.
a ja czytałam że jest w ostatni dzien tego ciagliwego przejrzystego, pozniej przy owulce wystepuje skok temp w góre i on sie tak jakby ścina ten przejrzysty jak jajo na patelni dlatego jest biały po owulce....w sumie przy ostatnim zaciązeniu ta teoria sie sprawdziłaParka, moremi, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mala79 dziękuję bardzo
))
dodam tylko że staramy sie dopiero 3 miesiące
jestem kilka dni przed@ do wczoraj temperatura była ok 36 stopni a tutaj dzisiaj niespodzianka
Witaj Aasiula, oby to był TEN skok
Widziałam Twój wpis na wątku Lista starających się 35+. Też staracie się o trzecieSuper
moremi, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sab to tym bardziej skoro juz 2lata sie staracie...Chodzilas do niej w tym czasie????Wiesz u mnie ordynatorek po 1szym miesiacu staran nie widzial problemu z laparoskopia..Mysle ,ze jak Cie zna to spokojnie wysle na to badanie......
. Gin nie mogła uwierZyć że tak się przejelam. Więc tak naprawdę to może ja przez stres nie zachodze?
Parka, Mega, iwcia77, moremi, ewka80, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta poszłam do niej w maju 2013, od sierpnia 2013 do czerwca 2014 byłam u niej min 3 razy w miesiącu. Fakt, od listopada do kwietnia nie bardzo był czas na starania, młoda co 6 tygodni była w szpitalu. A po pierwszej chorobie corki tak się wystraszyłam, że przez 2 msc nie miałam@ . To był cykl, 60 dni!
. Gin nie mogła uwierZyć że tak się przejelam. Więc tak naprawdę to może ja przez stres nie zachodze?
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja czytałam że jest w ostatni dzien tego ciagliwego przejrzystego, pozniej przy owulce wystepuje skok temp w góre i on sie tak jakby ścina ten przejrzysty jak jajo na patelni dlatego jest biały po owulce....w sumie przy ostatnim zaciązeniu ta teoria sie sprawdziła
Parka, iwcia77, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja czytałam że jest w ostatni dzien tego ciagliwego przejrzystego, pozniej przy owulce wystepuje skok temp w góre i on sie tak jakby ścina ten przejrzysty jak jajo na patelni dlatego jest biały po owulce....w sumie przy ostatnim zaciązeniu ta teoria sie sprawdziła
No właśnie, też czytałam gdzieś, że z jednej strony dzień owu to dzień szczytu śluzu (ostatni dzień najbardziej rozciągliwego, tyle że nigdy nie wiemy czy ten dzień to ostatni, czy jeszcze będzie kolejny), a gdzieś czytałam, żeby się tym tak do końca nie sugerować, bo owu może być 3 dni przed albo po (albo wcale), a w tym śluzie rozciągliwym i przejrzystym plemniki najlepiej się poruszają i najdłużej przetrwają . I że jedyny sposób na sprawdzenie, że owu w ogóle była to monitoring. Bo ponoć może być i śluz i skok tempki, a owu niet
I bądź tu, kurka, człowieku mądry....
Mega, iwcia77, moremi, ewka80, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta poszłam do niej w maju 2013, od sierpnia 2013 do czerwca 2014 byłam u niej min 3 razy w miesiącu. Fakt, od listopada do kwietnia nie bardzo był czas na starania, młoda co 6 tygodni była w szpitalu. A po pierwszej chorobie corki tak się wystraszyłam, że przez 2 msc nie miałam@ . To był cykl, 60 dni!
kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No właśnie, też czytałam gdzieś, że z jednej strony dzień owu to dzień szczytu śluzu (ostatni dzień najbardziej rozciągliwego, tyle że nigdy nie wiemy czy ten dzień to ostatni, czy jeszcze będzie kolejny), a gdzieś czytałam, żeby się tym tak do końca nie sugerować, bo owu może być 3 dni przed albo po (albo wcale), a w tym śluzie rozciągliwym i przejrzystym plemniki najlepiej się poruszają i najdłużej przetrwają . I że jedyny sposób na sprawdzenie, że owu w ogóle była to monitoring. Bo ponoć może być i śluz i skok tempki, a owu niet
I bądź tu, kurka, człowieku mądry....Parka, kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie martwię się. A jak mi powie że nie widzi wskazań? A ona jest ordynatorem - czyli bogiem na oddziale. Zna mnie od lat, pierwsza ciążę mi prowadziła. Pamiętam jak poszłam do niej, powiedziała kiedy mniej więcej będzie owulka i wstrzelilismy się idealnie
Sabina, ewka80 lubią tę wiadomość