35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zakupilam w polandi bo we wloszech fridy niet..Parka wrote:Albo jeszcze jest FRIDA (też w aptece) - odciągasz katar dziecku w ten sposób, że sama ciągniesz przez taki kabelek, którego końcówka jest przy dziurkach od nosa dziecka. oczywiście glutów nie połykasz, bo zatrzymują się w tym kabelku (on jest przeźroczysty więc widzisz ile glutów i jakiego koloru gluty dziecko ma - czy oby nie zielone). To dużo lepsze od tradycyjnej gruszki.
O mamma mia, jak ja bym chciała znowu do tych czasów wrócićMoja córka miała wiecznie katar i w kółko wciągałam te gluty, nawet to lubiła. Stosuje się to u takich niemowlaczków, co to same nie mogą wydmuchać noska.
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a gdyby ci ktoś zaoferował milion dolarów za zaciążenie? co byś zrobiła?
kapturnica, malgos741, iwcia77, EwaT, Parka, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bieda świętokrzyska, najbliżej mam do Krakowa
Heh ja tez do kraka albo rzeszow ta sama droga....
Jakby mi ktos banke zaproponowal to niech tam juz in vitro bym sobie walnela komercyjneMega, Mala79, malgos741, iwcia77, moremi, ewka80, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:eee ja ttam ze 3wymyslilam..Dziewczyny tam rymowaly jak hipsiary
Mega, Reni lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a ja dla poprawy nastroju na liście obecności się podpisałam że jest 21 i koncze
kapturnica, Mala79, inessa, Parka, macduska, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:klamczucha!!
Mala79, inessa, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość