35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Simba ja bym na twoim miejscu uważała z tym wypłacaniem. Bursztyn chatę kupuje, wiesz remont, urządzanie troche kosztuje
Mega, Bursztyn, inessa, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:
hmm wlasnie dostalam super maila od prowadzacego doktorka mojego Synka i nie wiem czy mam sily zeby tu jeszcze siedziec powiedzial ze to tylko kwestia czasu jak trzeba Mu bedzie nerke usunac...... kurwa mac sorry ale nie wytrzymalam dlaczego to zycie jest tak kur... niesprawiedliwe............. niby uspokaja mnie ze to moze byc za kilka lat ale nie obieca tez ze nie za kilka miesiecy buuuuuu
wali mnie to ze wszyscy mnie widza w pracy lzy same mi kapia i leca
moremi, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala ja wiem ze to lekarz prowadzący ale moze warto sie jeszcze skonsultować... Wspieram cię mocno
iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:sa jeszcze inne formy zaplaty
kapturnica, moremi, inessa, iwcia77, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjane wrote:Cześć dziewczyny
Skoro się tu znalazłam, to łatwo się domyślić, że staram się o dzidziusia. Niestety jak na razie bezskutecznie, a latka lecą...
Cieszę się jednak, że takich jak ja przyszłych mamuś 35+ jest więcej i mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Ależ przyjmiemy, przyjmiemy...Mega, ewka80, iwcia77, kkisia, Parka, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za przywitanie, bo bałam się, że w powodzi postów nikt mnie nie zauważy
Parę słow o mnie: mam 37lat, od dwóch lat w szczęśliwym związku. Staramy się o dziecko od ponad roku i nic. Dopiero zaczynam swoją drogę z diagnozowaniem w czym jest problem, choć dwa powodu braku ciąży znam: niestety z powodu pracy mojego partnera nie seksujemy się regularnie, a teraz wyszło do tego, że mam podwyższoną prolaktynę
W końcu zmobilizowałam się, żeby zasięgnąć porady specjalisty, ale powiedzcie mi jak przekonać do tego chłopa?!moremi, ewka80, iwcia77, kkisia, Parka, samira, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Ha,pomysł byłby przedni, gdyby nie fakt, że nie widujemy się przez 3 tyg w miesiącu więc jak on w końcu wraca to iskry lecą
nie będę samej siebie karać
inessa, ewka80, iwcia77, Parka, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Ja mojemu tak marudzialm ze w końcu miał dość i sie zgodził. A przeciez to nie tylko nasz, babski problem tylko trzeba sprawdzić oboje chętnych
inessa, iwcia77, Sabina, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Ha,pomysł byłby przedni, gdyby nie fakt, że nie widujemy się przez 3 tyg w miesiącu więc jak on w końcu wraca to iskry lecą
nie będę samej siebie karać
Bo jak chce dzieciaka to pewnie i wie o tym ,ze czasem tzreba sie zbadac...A narobienie do kubeczka to chyab nie ejst az tak wielki wysilek...Mysle ,ze kazdy dorosly , dojrzaly facet nie bedzie mial zadnych problemow ze zbadaniem sie..Skoro kobieta sie bada i to dosc radykalnie sie neglizujac..to takie badanie nasienia to pan Pikus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:58
Bursztyn, iwcia77, Sabina, Mega, Parka, samira, Simba, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mala ja wiem ze to lekarz prowadzący ale moze warto sie jeszcze skonsultować... Wspieram cię mocno
iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój to urodzony optymista, który nie przyjmuje do wiadomości, że może być trudno naturalnie.Uważa,że dzieci biorą się z samej namietności, a tej nam przecież nie brakuje
Na wiosnę próbowałam go namówić na wizytę u lekarza, zeby poszedł ze mną, ale nie chciał. Teraz wspomniałam mu o badaniu nasienia, ale zbył temat. Wyraźnie widziałam, ze nie chce o tym rozmawiać, choć dziecko chce mieć.
Eh, nie wiem jak do niego trafić. Nie chcę mu truć, ale chyba nie bedzie wyjściaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:02
inessa, iwcia77, Sabina, Parka, samira, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mega wrote:no Simba ci raczej Natanka nie machnie
ja mialam na mysli- wozenie taczek z gruzem, kucie scian i inne....kapturnica, inessa, iwcia77, Sabina, Parka, Simba, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to od sromu?
iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017