35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ale co jest gejowate?
Z tą abstynencją to może być problem, ale zwalenie gruchy w małym pokoiku nie różni się niczym od walenia gruchy nad Vogue czy inną gazetką z dziewczynamikapturnica, iwcia77, inessa, Sabina, macduska, kkisia, Mega, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
coś mi dzisiaj wyrazy mylą a dopiero zaczęłam małe piwko pić
moremi, iwcia77, Sabina, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:nie przesadzajcie, zauwazylam tylko "srom"
to swiadczy o spstrzegawczosci
kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Może walenie gruchy do pojemniczka? albo 5dniowa abstynencja?
Z tą abstynencją to może być problem, ale zwalenie gruchy w małym pokoiku nie różni się niczym od walenia gruchy nad Vogue czy inną gazetką z dziewczynami
gejowate byloby chodzenie z jej torebka.....moremi, iwcia77, inessa, Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Z tą abstynencją to może być problem, ale zwalenie gruchy w małym pokoiku nie różni się niczym od walenia gruchy nad Vogue czy inną gazetką z dziewczynamimoremi, iwcia77, inessa, Parka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie przesadzajcie, zauwazylam tylko "srom"
to swiadczy o spstrzegawczosci
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Z tą abstynencją to może być problem, ale zwalenie gruchy w małym pokoiku nie różni się niczym od walenia gruchy nad Vogue czy inną gazetką z dziewczynami
Wiem, że to dla niego może być stres. Pewnie czuje się trochę tak, jakby ktoś kwestionował jego męskość. Poza tym, jest zawodowym kierowcą i raczej zdaje sobie sprawę, że to nie wpływa dobrze na jego żołnierzyki więc chyba się boi co wyjdzie z badania.samira, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Bursztyn wrote:no wlasnie nie wiem....
gejowate byloby chodzenie z jej torebka.....kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jane wrote:Gejowate jest chodzenie na badania
Wiem, że to dla niego może być stres. Pewnie czuje się trochę tak, jakby ktoś kwestionował jego męskość. Poza tym, jest zawodowym kierowcą i raczej zdaje sobie sprawę, że to nie wpływa dobrze na jego żołnierzyki więc chyba się boi co wyjdzie z badania.
To tym bardziej jak zdajecie sobie sprawe ,ze tu moze byc problem pierwsze copowinien biegusiem zapitalac na badania...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
jane wrote:Gejowate jest chodzenie na badania
no to w razie koniecznosci leczenie w jego przypadku zupelnie odpada, wyszloby na to ze jest gejem...iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:przecież i tak albo wali konia albo...... skoro 3 tygodnie jej nie widzi
więc jaka róznica?mysza1975 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
odpowiedzialnosc za zdrowie jest wedlug niego - gejowate???jane wrote:Gejowate jest chodzenie na badania
Wiem, że to dla niego może być stres. Pewnie czuje się trochę tak, jakby ktoś kwestionował jego męskość. Poza tym, jest zawodowym kierowcą i raczej zdaje sobie sprawę, że to nie wpływa dobrze na jego żołnierzyki więc chyba się boi co wyjdzie z badania.moremi, malgos741, Bursztyn, samira, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość