35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas to jest jeszcze ten problem, że często nie trafiamy w dni płodne, dlatego moja lekarka wspomniała coś od razu o inseminacji. Czyli muszę do niego od razu z grubej rury coś w stylu: dawaj żołnierzyki, mrozimy je i mozesz sobie jechać na trzy tygodnie, a ja się w tym czasie zapłodnię he he
Iwone, iwcia77, malgos741, macduska, inessa, kkisia, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
jane wrote:U nas to jest jeszcze ten problem, że często nie trafiamy w dni płodne, dlatego moja lekarka wspomniała coś od razu o inseminacji. Czyli muszę do niego od razu z grubej rury coś w stylu: dawaj żołnierzyki, mrozimy je i mozesz sobie jechać na trzy tygodnie, a ja się w tym czasie zapłodnię he he
Wiec tak i tak musibyc najpierw zrobione badanie nasienia
Bursztyn, iwcia77, malgos741, moremi, kkisia, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:mój tak samo za pierwszym razem, za drugim razem zrobił to w domu i w ciągu 10 min dowiozłam do laboratorium.
iwcia77, malgos741, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
tu nie ma sie CHCIEC tu trzeba DZIALAC i ROBICjane wrote:Szczerze mówiąc, to czuję, że do tej pory byłam za mało stanowcza w tej sprawie. Sama nie mogłam się zmobilizować, zeby pójść do lekarza. Ciagle liczyłam na naturę. I tak sobie myślę, że jak on zobaczy, że ja na serio chcę działać, chcę się leczyć, to może też zmieni myslenie
kapturnica, Iwone, malgos741, ania.g, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:U nas to jest jeszcze ten problem, że często nie trafiamy w dni płodne, dlatego moja lekarka wspomniała coś od razu o inseminacji. Czyli muszę do niego od razu z grubej rury coś w stylu: dawaj żołnierzyki, mrozimy je i mozesz sobie jechać na trzy tygodnie, a ja się w tym czasie zapłodnię he he
iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak w ciagu godziny armia ma dotrzec do laboratorium, wiec nie ma znaczenia gdzie odda sie temu zajeciujane wrote:Nie wiedziałam, ze tak można. To byłoby rozwiązanie skoro nie chce iść sam do kliniki
malgos741, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:albo robi ma przystanki po drodze...
a co aniołki mu wynosza nadmiar spermy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:41
Sabina, iwcia77, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:a mialas robione hsg? bo bez tego nikt o zdrowych zmyslach nie da skierowania na inseminacje
iwcia77, moremi, inessa, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
iwcia77 wrote:tak w ciagu godziny armia ma dotrzec do laboratorium, wiec nie ma znaczenia gdzie odda sie temu zajeciu
iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Na razie robiłam podstawowe usg, badania hormonów, a w przyszłym tyg idę na sprawdzenie czy jest owulacja. Czyli jestem dopiero na początku drogi. Ale lekarka od razu mówiła, że niezbędne jest zbadanie nasienia, więc teraz tym się martwię, bo ja zrobię wszystkie badania jak trzeba.
-
kapturnica wrote:moze sie samo wchlania ?.............
Mówię wam dziewczyny, ze po pierwszym razie po jego powrocie jest w łózku potop...dosłownieiwcia77, macduska, inessa, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
jane wrote:Na razie robiłam podstawowe usg, badania hormonów, a w przyszłym tyg idę na sprawdzenie czy jest owulacja. Czyli jestem dopiero na początku drogi. Ale lekarka od razu mówiła, że niezbędne jest zbadanie nasienia, więc teraz tym się martwię, bo ja zrobię wszystkie badania jak trzeba.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Nie wchłania się, tylko on je dla mnie zbiera
Mówię wam dziewczyny, ze po pierwszym razie po jego powrocie jest w łózku potop...dosłownieBursztyn, iwcia77, Sabina, moremi, macduska, kkisia, Parka, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja jak wiozłam to trzymałam pod pachą aby było ciepło
iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017