35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jane wrote:Gejowate jest chodzenie na badania
Wiem, że to dla niego może być stres. Pewnie czuje się trochę tak, jakby ktoś kwestionował jego męskość. Poza tym, jest zawodowym kierowcą i raczej zdaje sobie sprawę, że to nie wpływa dobrze na jego żołnierzyki więc chyba się boi co wyjdzie z badania.
Z nasieniem jest o tyle ciekawie, że suplementacja pomaga i w ciągu 3 miesięcy można armię wysłaćkapturnica, inessa, iwcia77, Sabina, kkisia, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:ciekawe co powiedzieliby na to mezowie kobitek z tego forum....
no to w razie koniecznosci leczenie w jego przypadku zupelnie odpada, wyszloby na to ze jest gejem...malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Parka, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:moze trzeba go uspic i pobrac wlasnorecznie material do badania????
kapturnica, moremi, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jane postaw warunek ty chcesz dziecko on też, więc pierwszy jego krok to badanie nasienia jeśli tego nie zrobi to znaczy że nie chce miec dzieci i tyle.
iwcia77, macduska, samira, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:tylko musisz go porzadnie znieczulic ,zeby ci w trakcie zabiegu nie obudzil sie hehehehe
macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
kapturnica wrote:Ja osobiscie nie rozumiem jak mozna nie pojsc sie zbadac majac za argument tylko nie bo nie..Ale ja to ja moze nie ogarniam tematu...
Argumentem bylo to, ze leczenie jest gejowate.
Ja osbiscie wspolczujemalgos741, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane dodam tylko ,ze moj musial do kubeczka w pblicznej toalecie bo sie kurFFa okazalo ,ze w przychodni w ktorej pobieraja nasienie nie ma nawet pokoiku..I co??I nie mial wyjscia..I w sumie dobrze, troche stresingu facetom nie zaszkodzi.Przynajmniej docenia ile mnie kosztuja takie wizyty polekarzach...
iwcia77, moremi, Bursztyn, macduska, inessa, kkisia, Parka, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tylko ze on nie jest sam i nie moze tak egoistycznie podchodzic do sprawy , zwlaszcza ze zalezy wam na dziecku i jak do tej pory wasze starania nie przynosza skutkujane wrote:No nie jest zbyt chętny na chodzenie po lekarzach. Nie wybiegam myślą jeszcze do leczenia - na razie niech pójdzie się zbadać, to będzie sukces.
kapturnica, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:No nie jest zbyt chętny na chodzenie po lekarzach. Nie wybiegam myślą jeszcze do leczenia - na razie niech pójdzie się zbadać, to będzie sukces.
Podobnie z tym badaniem. My wyjaśniliśmy sobie na początku, że oboje chcemy dziecko. Przyjęliśmy też, że będziemy OBOJE się starać. To oznacza badania OBOJGA, przyjmowanie suplementów, rzucenie palenia (ufff 1,5 roku temu) i jeszcze trochę innych rzeczy.
Chcenie nie może się ograniczać do kilku posuwistych ruchów w dni płodne.iwcia77, Bursztyn, macduska, kkisia, Parka, Mega, Dorka1979, ewka80, Elfik, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Szczerze mówiąc, to czuję, że do tej pory byłam za mało stanowcza w tej sprawie. Sama nie mogłam się zmobilizować, zeby pójść do lekarza. Ciagle liczyłam na naturę. I tak sobie myślę, że jak on zobaczy, że ja na serio chcę działać, chcę się leczyć, to może też zmieni myslenie
moremi, macduska, inessa, Parka, samira, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
kapturnica wrote:jane dodam tylko ,ze moj musial do kubeczka w pblicznej toalecie bo sie kurFFa okazalo ,ze w przychodni w ktorej pobieraja nasienie nie ma nawet pokoiku..I co??I nie mial wyjscia..I w sumie dobrze, troche stresingu facetom nie zaszkodzi.Przynajmniej docenia ile mnie kosztuja takie wizyty polekarzach...
mysza1975 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Nie sądzę by musiał się leczyć. To zdarza się niezwykle rzadko. Większość dostaje suplementy - witaminki. Chyba wszyscy faceci dziewczyn z tego wątku coś łykają. To oznacza, że chcą dziecka tak samo jak ich partnerki.
Podobnie z tym badaniem. My wyjaśniliśmy sobie na początku, że oboje chcemy dziecko. Przyjęliśmy też, że będziemy OBOJE się starać. To oznacza badania OBOJGA, przyjmowanie suplementów, rzucenie palenia (ufff 1,5 roku temu) i jeszcze trochę innych rzeczy.
Chcenie nie może się ograniczać do kilku posuwistych ruchów w dni płodne.
Moremi mysmy rzucili w tamtym roku w maju fajki...Palilam bagatela 20latiwcia77, Sabina, moremi, macduska, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:mój tak samo za pierwszym razem, za drugim razem zrobił to w domu i w ciągu 10 min dowiozłam do laboratorium.
iwcia77, malgos741, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja tez mialam taka misje
jechalam jak do przeszczepu organow- prawie na sygnale
malgos741 wrote:mój tak samo za pierwszym razem, za drugim razem zrobił to w domu i w ciągu 10 min dowiozłam do laboratorium.kapturnica, Iwone, Sabina, malgos741, moremi, macduska, samira, Reni, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie do konca taki byl jego argument...
Argumentem bylo to, ze leczenie jest gejowate.
Ja osbiscie wspolczujeBursztyn, Sabina, iwcia77, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość