35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjane wrote:Mój to urodzony optymista, który nie przyjmuje do wiadomości, że może być trudno naturalnie.Uważa,że dzieci biorą się z samej namietności, a tej nam przecież nie brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:40
kapturnica, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala trzymaj się, przytulam
Jane witamSabina, macduska, Dorka1979, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mala79 wrote:Tak na poczatku konsultowalam to z paroma innymi w chwili obecnej nie ma cienia szansy zeby inny lekarz powiedzial co innego (teraz jest to ordynator z kilkunastoletnim doswiadczeniem oddzialu nefrologicznego w moim miescie).... z tym sie nie da nic juz zrobic innego teraz tylko moge sie modlic zeby nie pojawilo sie bialko ktore jest decydujacym czynnikiem bo na to nie ma lekow na stymulacje wzrostu organu jakim jest nerka wiem ze z jedna mozna zyc wiem ze da sie, ja tez niby bylam juz wczesniej na to przygotowana ale do samego konca do ostatniej chwili zawsze jest nadzieja ktora wlasnie mi zabrano jako matce ktora dla swojego dziecka zrobi wszystko
iwcia77, Sabina, macduska, Mega, Dorka1979, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
jane zaden szanujacy sie gin nie wezmie sie za stymulacje hormonami kobitki bez badania nasienia malzonka..a prawda jest taka ,ze w ostatnich czasach w bardzo duzej meirze nieplodnosc par jest po meskiej stronie..I zbywaniem problemu nie zalatwi sie...Zawsze w razie obnizonych paramatrow mozna zadzialac i polepszyc ..Ale dzialanie w ciemno na dluzsza mete moze przyniesc raczej odwrotny skutek..Strate czasu....
U mnie moj sam zaproponowal zeby sie zbadac bo to w zyciu roznie bywa....Tym bardziej ,ze to nieinwazyjne badanie...Masturbacje napewno uprawia z dala od ciebie skoro sie widujecie co jakis czas..Wiec jaka roznica jest w wwysylaniu chlopakow <nad morze>czy do kubka do zbaddania?Bursztyn, moremi, malgos741, Sabina, iwcia77, inessa, macduska, samira, Simba, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
On naprawdę chce mieć dziecko. Ostatnio rozmawialiśmy o kosztach domku, który planujemy kupić i mój mi mówi, że trzeba doliczyć koszty poręczy na schody. A ja na to, ze po co, chyba ze schodów nie spadniemy. A on na to, że my może nie, ale nasze dziecko może spaść.
Tylko ja się pytam jakie dziecko?!
Problem w tym, że on jest ode mnie młodszy i jak to facet nie czuje presji czasu...iwcia77, ania.g, samira, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
hej jane
kaptur dobrze prawi
moj Alojz to tak sie krepuje do dzis tego badania ( a zrobil je a latwo nie bylo go przekonac ), ze zabronil mi o tym komukolwiek opowiadac
kapturnica, malgos741, Sabina, Iwone, macduska, Parka, samira, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Dzięki dziewczyny za przywitanie, bo bałam się, że w powodzi postów nikt mnie nie zauważy
Parę słow o mnie: mam 37lat, od dwóch lat w szczęśliwym związku. Staramy się o dziecko od ponad roku i nic. Dopiero zaczynam swoją drogę z diagnozowaniem w czym jest problem, choć dwa powodu braku ciąży znam: niestety z powodu pracy mojego partnera nie seksujemy się regularnie, a teraz wyszło do tego, że mam podwyższoną prolaktynę
W końcu zmobilizowałam się, żeby zasięgnąć porady specjalisty, ale powiedzcie mi jak przekonać do tego chłopa?!kapturnica, Bursztyn, malgos741, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia, Parka, samira, Simba, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mysle ,ze wiek tu akurat nie ma nic do rzeczy..ale liczy sie podejscie do tematu...A jak piszesz ze bardzo chce dziecko to badanie nie powinno mu nastrzeczac az tak wielkich problemow..mozesz mu lekko wjechac na ambicje, ze prawdziwy facet wyzwan sie nie boi..A przynajmniej policzy jak chlopakow ma duzo
moremi, Sabina, iwcia77, inessa, Parka, Mega, Dorka1979, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:On naprawdę chce mieć dziecko. Ostatnio rozmawialiśmy o kosztach domku, który planujemy kupić i mój mi mówi, że trzeba doliczyć koszty poręczy na schody. A ja na to, ze po co, chyba ze schodów nie spadniemy. A on na to, że my może nie, ale nasze dziecko może spaść.
Problem w tym, że on jest ode mnie młodszy i jak to facet nie czuje presji czasu...moremi, kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, Simba, Mega, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:On naprawdę chce mieć dziecko. Ostatnio rozmawialiśmy o kosztach domku, który planujemy kupić i mój mi mówi, że trzeba doliczyć koszty poręczy na schody. A ja na to, ze po co, chyba ze schodów nie spadniemy. A on na to, że my może nie, ale nasze dziecko może spaść.
Problem w tym, że on jest ode mnie młodszy i jak to facet nie czuje presji czasu...kapturnica, malgos741, iwcia77, inessa, Sabina, macduska, kkisia, Parka, samira, Simba, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jane wrote:Mój mówił mi kiedyś, że to takie gejowate
popłakałam się ze smiechu jak to usłyszałam
Mój macho
malgos741, iwcia77, macduska, samira, Mega, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale jaka!
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Problem w tym, że on jest ode mnie młodszy i jak to facet nie czuje presji czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:16
iwcia77, Mega, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Mój jest młodszy o 8 lat i powiedziałam mu, że on może ma czas, ale ja go nie mam.
Dopóki nie wróci stosuję taktykę małych kroczków, mówię mu o badaniach, ze idę do gina. Musi się przyzwyczajać. A jak teraz przyjedzie, to chyba wezmę urlop i powiem mu, że sama mu pomogę przy pozyskaniu materiału do badaniamoremi, malgos741, iwcia77, inessa, macduska, kkisia, Parka, samira, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
kapturnica wrote:Malgos bursztyn zawsze jest taki czepliwy???
Bursztyn, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017