35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:aktualnie wszystkie trzy jesteśmy przeziębione, nawet najmłodsza ma katar, jutro przychodzi położna i ją obejrzy, powiedziała żeby gile ściągać i jeszcze raz ściągać coby do kaszlu nie dopuścić, bo wiadomo droga do zapalenia oskrzeli bądź płuc krótka u takiego malucha
mąż walczy z kolanem, póki co chodzi z sączkiem w kolanie i grozi mu usunięcie kaletki, takze wszystko "w normie" czytam Was na bieżąco
wszystkiego dobrego dla każdej z Was
Aga ważne jest też oklepywanie. Poniżej link jak się to robi
http://www.youtube.com/watch?v=Mn4PvecdTGc
Znajdziesz tam, zresztą nie tylko Ty kilka innych przydatnych filmików
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Skoro się tu znalazłam, to łatwo się domyślić, że staram się o dzidziusia. Niestety jak na razie bezskutecznie, a latka lecą...
Cieszę się jednak, że takich jak ja przyszłych mamuś 35+ jest więcej i mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego gronakapturnica, Mega, Mala79, inessa, EwaT, macduska, moremi, Iwone, ewka80, iwcia77, malgos741, kkisia, Parka, ania.g, Reni, samira, Aasiula, Dorka1979, caffe, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Ale moment: to ze podpisałam sie na kawałku papierka to jeszcze nic nie świadczy, musze tu kwitnąć do 21. Dobrze ze mnie kolega podwiezie ...
iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale moment: to ze podpisałam sie na kawałku papierka to jeszcze nic nie świadczy, musze tu kwitnąć do 21. Dobrze ze mnie kolega podwiezie ...
Mega, Mala79, moremi, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Cześć dziewczyny
Skoro się tu znalazłam, to łatwo się domyślić, że staram się o dzidziusia. Niestety jak na razie bezskutecznie, a latka lecą...
Cieszę się jednak, że takich jak ja przyszłych mamuś 35+ jest więcej i mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona
kapturnica, inessa, moremi, ewka80, iwcia77, kkisia, Parka, Simba, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Cześć dziewczyny
Cieszę się jednak, że takich jak ja przyszłych mamuś 35+ jest więcej i mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego gronainessa, iwcia77, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
hmm wlasnie dostalam super maila od prowadzacego doktorka mojego Synka i nie wiem czy mam sily zeby tu jeszcze siedziec powiedzial ze to tylko kwestia czasu jak trzeba Mu bedzie nerke usunac...... kurwa mac sorry ale nie wytrzymalam dlaczego to zycie jest tak kur... niesprawiedliwe............. niby uspokaja mnie ze to moze byc za kilka lat ale nie obieca tez ze nie za kilka miesiecy buuuuuu
wali mnie to ze wszyscy mnie widza w pracy lzy same mi kapia i leca
samira, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to kara......................................................................................... za klamstwo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:
hmm wlasnie dostalam super maila od prowadzacego doktorka mojego Synka i nie wiem czy mam sily zeby tu jeszcze siedziec powiedzial ze to tylko kwestia czasu jak trzeba Mu bedzie nerke usunac...... kurwa mac sorry ale nie wytrzymalam dlaczego to zycie jest tak kur... niesprawiedliwe............. niby uspokaja mnie ze to moze byc za kilka lat ale nie obieca tez ze nie za kilka miesiecy buuuuuu
wali mnie to ze wszyscy mnie widza w pracy lzy same mi kapia i leca
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:dogadamy sie
inessa, Sabina, Bursztyn, moremi, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość