Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr. Jestem umowiona do gin na 26.09. Zapytam ją o hcg.

A nie hsg ;) ,

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    monitoring? a podobno zaciążaja w cyklach bezowulacyjnych wiec i monitoring jest do dupy

nie ma owu = nie ma ciąży
    tu chyba chodziło o owulację, której nie wyłapano (albo lekarz nie do końca wiedział co widzi na monitorze, bo czy na 100% wszyscy lekarze potrafią interpretować te plamy na monitorze?)

kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :)
    Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
    Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy ;)
    Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymy :)

Parka, EwaT, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, iwcia77, moremi, ewka80, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, skoro tak ładnie w ciąży wyglądasz, to potwierdza się, że chłopaki nosisz :)

malgos741, Simba, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, ewka80, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, skoro tak ładnie w ciąży wyglądasz, to potwierdza się, że chłopaki nosisz :)
    To akurat jego opinia nie moja ;)

iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A nie hsg ;) ,
    B-) czepiasz się B-)

kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    B-) czepiasz się B-)
    te dziołchy tu takie czepne =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    B-) czepiasz się B-)

Nie czepiam tez bym wolała hcg w dodatku beta nie hsg :)

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc dziewczynki :)
    Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
    Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy ;)
    Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymy :)
    super :)
    wiec jutro znowu kciuki od rana :)

Simba, Parka, moremi, ewka80, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    super :)
    wiec jutro znowu kciuki od rana :)
    Dzieki :) nie wiem jak sie wyplace ze te kciuki ;)

Mega, Bursztyn, moremi, ewka80, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Onufry nosi wszystkim kufry =D
    Ha ale fakt ciezko cos wymyslic , imie okropnie brzmi to i rym ciezki jak kloc..To wymysl imie zenskie..Bo mi sie cora marzy 8)

Haha Konstancja :-)

iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Haha Konstancja :-)
    konstancja wali kazdemu gruchańca..Mialamw klasie w szkole sredniej jedna =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Parka, moremi, nick nieaktualny, Elfik, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabina... odfajkowana.
    Mango czyta? Wczoraj decyzja, dzisiaj umówiona na wizytę. Można?

Gdzie Simba? Gdzie Mega?
    ale co? Jestem, siedzę cichutko w kącie, zeby juz dziś ode mnie nikt nic nie chciał w pracy ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    może musisz byc bardziej agresywna z tym zaciążaniem żeby odnieść sukces?
    Rozwiń myśl, w jakim sensie mam być bardziej agresywna? :)

iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SKąd WY bierzecie te "pzrezwiska" :P :P :P
    ja połowy nawet nie słyszałam albo nie pamietam :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, moremi, ewka80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba to jutro mocno pamietam <3 :)

Simba, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sabina a to jest gin od leczenia niepłodności czy taki zwykły?
    Zwykły, jak pisałam przy moich środkach nie stać mnie na leczenie i dojazdy d najbliższego ośrodka leczenia bezpłodności (czyli 100km)

iwcia77, nick nieaktualny, ewka80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    konstancja wali kazdemu gruchańca..Mialamw klasie w szkole sredniej jedna =D
    No masz to ja sie poddaje :-D

Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ale co? Jestem, siedzę cichutko w kącie, zeby juz dziś ode mnie nikt nic nie chciał w pracy ;)
    witaj w klubie chociaz ja mam spokoj od jakiegos czasu tyle ze musze siedziec do 21wszej :(

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zwykły, jak pisałam przy moich środkach nie stać mnie na leczenie i dojazdy d najbliższego ośrodka leczenia bezpłodności (czyli 100km)
    Sab skad jestes??Ja mam raptem 120 do najblizszej kliniki..normalnie rzut beretka ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:53

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4457 4458 4459 4460 4461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ