35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:monitoring? a podobno zaciążaja w cyklach bezowulacyjnych wiec i monitoring jest do dupy
nie ma owu = nie ma ciąży
tu chyba chodziło o owulację, której nie wyłapano (albo lekarz nie do końca wiedział co widzi na monitorze, bo czy na 100% wszyscy lekarze potrafią interpretować te plamy na monitorze?)
kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki

Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy
Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymy
Parka, EwaT, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, iwcia77, moremi, ewka80, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
superSimba wrote:Czesc dziewczynki

Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy
Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymy

wiec jutro znowu kciuki od rana
Simba, Parka, moremi, ewka80, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale co? Jestem, siedzę cichutko w kącie, zeby juz dziś ode mnie nikt nic nie chciał w pracymoremi wrote:Sabina... odfajkowana.
Mango czyta? Wczoraj decyzja, dzisiaj umówiona na wizytę. Można?
Gdzie Simba? Gdzie Mega?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwykły, jak pisałam przy moich środkach nie stać mnie na leczenie i dojazdy d najbliższego ośrodka leczenia bezpłodności (czyli 100km)macduska wrote:Sabina a to jest gin od leczenia niepłodności czy taki zwykły?
iwcia77, nick nieaktualny, ewka80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sab skad jestes??Ja mam raptem 120 do najblizszej kliniki..normalnie rzut beretka ehhhSabina wrote:Zwykły, jak pisałam przy moich środkach nie stać mnie na leczenie i dojazdy d najbliższego ośrodka leczenia bezpłodności (czyli 100km)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:53
Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

czepiasz się