35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:monitoring? a podobno zaciążaja w cyklach bezowulacyjnych wiec i monitoring jest do dupy
nie ma owu = nie ma ciąży
tu chyba chodziło o owulację, której nie wyłapano (albo lekarz nie do końca wiedział co widzi na monitorze, bo czy na 100% wszyscy lekarze potrafią interpretować te plamy na monitorze?)
kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy
Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymyParka, EwaT, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, macduska, Bursztyn, Mala79, inessa, Mega, Bozia3, iwcia77, moremi, ewka80, ania.g, samira, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czesc dziewczynki
Dzieki za wszystkie kciuki, ale USG będę mieć jutro - dzisiaj gin mnie tylko zbadał i posłuchał serduszek, a jutro do innego na polowkowe.
Nawet dorobiłam sie komplementu od gina - powiedział ze bardzo ładnie wyglądam, a raczej do wylewnych i gadatliwych nie należy
Ale miałam ciężki dzien w pracy....wiec teraz leże...leżymy
wiec jutro znowu kciuki od ranaSimba, Parka, moremi, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Sabina... odfajkowana.
Mango czyta? Wczoraj decyzja, dzisiaj umówiona na wizytę. Można?
Gdzie Simba? Gdzie Mega?Mala79, Sabina, malgos741, iwcia77, Parka, macduska, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina a to jest gin od leczenia niepłodności czy taki zwykły?
iwcia77, macduska, ewka80, samira, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Zwykły, jak pisałam przy moich środkach nie stać mnie na leczenie i dojazdy d najbliższego ośrodka leczenia bezpłodności (czyli 100km)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:53
Mega, Mala79, iwcia77, macduska, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość