35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Cześć dziewczyny.
My dziś po ktg, lekarka, która na nie zerknęła, mówi, że mały ma lekką tachykardię (z tego co wyczytałam pod wykresem to tętno 156-160, no chyba, że to nie to i wynik jest jeszcze wyższy). Powiedziała, że to się może zdarzyć, ale ja już zdążyłam przelecieć cały internet i trochę sie martwię. Dobrze, że wizyta u prowadzącej ginekolog juz jutro. Zobaczymy co ona powie.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:albo po prostu od 10-20 dnia cyklu bzykać się co dwa dni....
no i taki mój plan, tylko ze czasami M wraca z pracy gdy ja już spię i on nie ma sumienia mnie budzic bo wie ze wstaje o swicie. Tak, że czasami mijamy się.
Tak się zmieniło nasze życie od paru lat, bo obecne dzieci zrobiliśmy właśnie w systemie 10-20 dc co drugi dzień. I nie miałam pojęcia o tempkach, a śluzu prawie nie miałam przez branie clo, więc też go specjalnie nie wypatrywałammoremi, Mala79, Sabina, macduska, Bozia3, ewka80, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To ile Ty masz tych kciuków
http://iv.pl/images/12589553584388299424.gifMala79, Parka, Sabina, macduska, Simba, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:caffe i bliska - rozmawiałam ze znajomą, która jest niańką od kilku lat - pracuje od niemowlaka do przedszkola w różnych rodzinach. Teraz sama ma malutkie dziecko. Ona bardzo poleca inhalator - taki rodzinny - chyba mówiła o firmie philips...że osobne maseczki są dla dzieci, a osobne dla rodziców. Podobno bardzo pomaga i dużo młodych mam tego teraz używa....Nawet lekarze pediatrzy zapisują różne leki dostosowane do inhalatora. Może dopytajcie pediatry - ale teraz to podobno prawie standard w domach.....
a może to nebulizator? (wygląda na inhalator, albo może nazewnictwo po prostu różne). to jest super sprzęt, do dostania w każdej aptece, sama stosowałam u dzieci, a potem się przydaje gdyby się okazały alergikami. A takim maluszkom podaje się przez to np. sól fizjologiczną do wdychania i to już pomaga przy katarze albo kaszlu.
Sabina, kkisia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahahah!
maczanka- fajne slowo
no bo skoro zamrazaja jaja, zarodki, to sperme tez mozna chyba? Wloze do lodowki obok pizzy i w dni plodne, jesli meza brak- rozmroze i zrobie se inseminacjeMala79, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki
Czytałam gdzieś żeby robić takim maluchom inhalację, bo nie wszystko u nich można stosować żeby im ulżyć. Nie wiedziałam, że są inhalatory z maseczkami
Ale skoro są, to super
Albo jeszcze jest FRIDA (też w aptece) - odciągasz katar dziecku w ten sposób, że sama ciągniesz przez taki kabelek, którego końcówka jest przy dziurkach od nosa dziecka. oczywiście glutów nie połykasz, bo zatrzymują się w tym kabelku (on jest przeźroczysty więc widzisz ile glutów i jakiego koloru gluty dziecko ma - czy oby nie zielone). To dużo lepsze od tradycyjnej gruszki.
O mamma mia, jak ja bym chciała znowu do tych czasów wrócićMoja córka miała wiecznie katar i w kółko wciągałam te gluty, nawet to lubiła. Stosuje się to u takich niemowlaczków, co to same nie mogą wydmuchać noska.
Sabina, iwcia77, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No w to uwiirze..Macduska taki ciemnogrod w tamtych czasach jeszcze pokutowal..Tak samo jak umycie sie zaraz po sexie octem..Ze tez zapobiega ciazy..W sumie z octem cos by sie zgadzalo bo plemniory nie lubia kaasnego srodowiska..Ale i tak skunsky podobno w 2minuty przy dobrych wiatrach potrafia juz dotrzec do macicy..
Tak naprawde aby nie zajsc w ciaze i meic tego 100%pewnosci trza szklanke wody zimnej pic zamiast sexuParka, kapturnica, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Inessa, test testowi nierówny, na jednym wyjdzie jaśniejsza, na innym ciemniejsza krecha. W ogóle się tym nie sugeruj. Każda krecha która wychodzi w czasie do 10 minut (EwoT
) to test POZYTYWNY, czyli ciąża jest. Trzymam kciuki za wynik bety. Dobrze ze lekarz Ci dopasował nowe leki do Twojego stanu zdrowia, to ważne, żeby to były takie, które nie mają wpływ na zarodek i tego pilnuj, sprawdzając ulotki. Życzę spełnienia tego marzenia...
kapturnica, moremi, Sabina, inessa, Mala79, Mega, Iwone, iwcia77, ewka80, ania.g, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Kapturku to teraz jakie masz nastepne zadanie
Ha ale fakt ciezko cos wymyslic , imie okropnie brzmi to i rym ciezki jak kloc..To wymysl imie zenskie..Bo mi sie cora marzymoremi, Parka, Sabina, Mala79, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Inessa, test testowi nierówny, na jednym wyjdzie jaśniejsza, na innym ciemniejsza krecha. W ogóle się tym nie sugeruj. Każda krecha która wychodzi w czasie do 10 minut (EwoT
) to test POZYTYWNY, czyli ciąża jest. Trzymam kciuki za wynik bety. Dobrze ze lekarz Ci dopasował nowe leki do Twojego stanu zdrowia, to ważne, żeby to były takie, które nie mają wpływ na zarodek i tego pilnuj, sprawdzając ulotki. Życzę spełnienia tego marzenia...
moremi, Parka, Sabina, inessa, macduska, Mega, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ewa a ladnie to tak sie wpitalac w kolejke???Hmm??? Stawaj na tył w ogonku!!!!!....
No Ty nas jeszcze wyprzedzisz w cholere
no niewiem, brzuch nadal pobolewuje okresowo, co to cholera ma byc? bzykanko było w sobote i poniedziałek, biore lutke teraz, zobaczymyParka, macduska, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina... odfajkowana.
Mango czyta? Wczoraj decyzja, dzisiaj umówiona na wizytę. Można?
Gdzie Simba? Gdzie Mega?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 18:17
Parka, Sabina, inessa, Mega, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To po lutce powinna @ przyjsc...Mi po dupku do5dni po odstawieniu przychodzi
..Moja zgodnie z przewidywaniem bedzie jutro,juz zaczynam plamic a i dol brzucha pobolewa ..Bo srednio 4tego dnia po odstawieniu antykow przychodzi....Cholera dobrze ,ze wymyslili cos takiego przynajmniej mozna troche przesunac cykle..Inaczej mialabym starania raz w roku najwyzej...Sabina, macduska, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość