35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:widzicie jak to jest. W pierwszą ciąże zaszłam widując się z mężem tylko raz na 2 tygodnie... a teraz co???/
kurfffa ja zawsze myslalam ,ze mozna łatwo wpasc..a tu zonk!!!
ewka80 lubi tę wiadomość
-
weź.. jakiś ponury żart..
pytanie jak dostała się na studia.. przecież trzeba się z koniem na łby zamienić, żeby być tak tępym
nie wierzę, że to prawda..
p.s. witam się
Sabina wrote:Już późno to opiszę Wam hardcora
Koleżanka ze studiów mojego brata jest w ciąży dzięki in vitro, starali się dość długo. Po wszystkim jej mąż przyznał się mojemu bratu, że oni owszem uprawiają sex, ale bez penetracji, ona go doprowadza do wytrysku, a potem palcem wkładała sobie nasienie do środka. Ale jakoś nie mogła od tego zajść...macduska, samira, Parka, ewka80, Mega, Bursztyn, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No to Was rozbawię w kwestii strzykawek i inseminacji domowej roboty.
Jakiś czas temu oglądałam program o nazwijmy to "matce zastępczej" która własnie w ten sposób pomagała parom.
Przychodzi takie małżeństwo do Pani, Pan idzie do łazienki i robi co ma zrobić.
Pani inkubator idzie do łazienki, bierze strzykawkę i za jej pomocą wprowadza spermiszony tam gdzie miały trafić. I już. Po 9 miesiącach rodzi bobaska którego oddaje biologicznemu tatusiowi
I to jest fakt. Nie zmyślamania.g, macduska, samira, Parka, ewka80, malgos741, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
poważnie to lubicie?
ja nie cierpię tego .. i jak mamy gdzieś iść np na plaże czy na jakąś impre to ma zakaz ... bo mimo wkładek zawsze coś tam się uleje.. błeeeee..
macduska wrote:Masz rację nie ma to jak to uczucie wilgotnego ciepła płynące po nogach.....
ale swoją drogą to co na in vitro nie wyszło by że ona dziewica???????Parka, ewka80, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:No to Was rozbawię w kwestii strzykawek i inseminacji domowej roboty.
Jakiś czas temu oglądałam program o nazwijmy to "matce zastępczej" która własnie w ten sposób pomagała parom.
Przychodzi takie małżeństwo do Pani, Pan idzie do łazienki i robi co ma zrobić.
Pani inkubator idzie do łazienki, bierze strzykawkę i za jej pomocą wprowadza spermiszony tam gdzie miały trafić. I już. Po 9 miesiącach rodzi bobaska którego oddaje biologicznemu tatusiowi
I to jest fakt. Nie zmyślamParka, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
a można można
wystarczy przejść się po trawniku zawsze w coś się wpadnie
kapturnica wrote:A bo zawsze musi byc tak ,zeby nie bylo za łatwokurfffa ja zawsze myslalam ,ze mozna łatwo wpasc..a tu zonk!!!
macduska, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:poważnie to lubicie?
ja nie cierpię tego .. i jak mamy gdzieś iść np na plaże czy na jakąś impre to ma zakaz ... bo mimo wkładek zawsze coś tam się uleje.. błeeeee..mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Jeden problem z głowy, komisja przyznała mojej córce nauczanie indywidualne do końca roku szkolnego
Oczywiście to tylko częściowe rozwiązanie problemu bo liczymy na to że nowy lek na tyle dobrze podziała że córka zacznie znów chodzić na terapię a potem wyjdzie z domu sama. Dużo pracy jeszcze przed nami ale każdy kroczek do przodu jest bardzo ważny.
macduska, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:weź.. jakiś ponury żart..
pytanie jak dostała się na studia.. przecież trzeba się z koniem na łby zamienić, żeby być tak tępym
nie wierzę, że to prawda..
p.s. witam sięale ja jej do łóżka nie wlazilam. Czy to prawda czy nie, dowodów nie mam
kapturnica, Reni, macduska, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a można można
wystarczy przejść się po trawniku zawsze w coś się wpadnie
A co do ulewania sie..ja osobiscie nie znosze..i najchetniej zaraz po bzykadle leciala bym sie porzadnie umyc..W zwiazku z tym ,ze jednak trzeba cos zostawic przy staraniach o dzieciaka to wole sex przed snem..wtedy jakos latwiej mi zniesc wylewanieewka80, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co za opowieści dziwnej treści
witam sie kawą niestety
mały wypił butle i tak sie usapał że spi
ciekawa jestem jutrzejszego głosowania, daj Boże oby zostali razem! amenWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:00
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tym bardziej masakra
ciekawe kiedy typ ją będzie w rogi walił
ma sa kra!Sabina wrote:Renek z tego co mi gadali, ona nie lubi seksu, takie prawdziwnegoale ja jej do łóżka nie wlazilam. Czy to prawda czy nie, dowodów nie mam
Sabina, ania.g, macduska, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nie wiem, brat nie sprawdzał
Czego to ludzie nie wymyślą, jak rany
Jezeli ta dziewczyna to dziewica, to pierwszy lekarz badajac ja podczas ciazy mial ubaw i ciekawe co sobie pomyslal? Ze to niepokalane poczecie chyba ...ania.g, Reni, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz histori ciążowych:
Tą opowiadała mi moja mama. Jej koleżanka wyszła za maż za starszego o jakieś 15 lat faceta. Jak zaszła w ciążę to wygonił ją z domu. wiecie dlaczego?
Powiedział ,ze to nie jego bo to ON jej powinien powiedzieć ,że będzie ewentualnie jest w ciąży. Stosunki były przerywane i miało nie być dziecka...
Dziecko oczywiście jak dwie krople wody do tatusia podobne.
Bałwan. Sieć Panie nad jego duszą.ania.g, Parka, Sabina, ewka80, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Jezeli ta dziewczyna to dziewica, to pierwszy lekarz badajac ja podczas ciazy mial ubaw i ciekawe co sobie pomyslal? Ze to niepokalane poczecie chyba ...
Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość