35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Już późno to opiszę Wam hardcora
Koleżanka ze studiów mojego brata jest w ciąży dzięki in vitro, starali się dość długo. Po wszystkim jej mąż przyznał się mojemu bratu, że oni owszem uprawiają sex, ale bez penetracji, ona go doprowadza do wytrysku, a potem palcem wkładała sobie nasienie do środka. Ale jakoś nie mogła od temp zajść...
http://iv.pl/images/20416734432720133301.gif
on tak ładnie płacze że nie mogę się napatrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 22:55
macduska, Sabina, malgos741, Mega, Dorka1979, kapturnica, ewka80, Aasiula, Parka, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja też jeszcze nie śpię
dziś po pracy, monter nam montował cyfrowy polsat no i oczywiście nie obyło by się bez przygód. Mój m włożył do dekodera usb z filmami a dekoder zaczął szaleć, musieliśmy pojechać do salonu ale nie było kierowniczki więc na darmo trzeba jutro załatwić wymianę dekodera bo nic się nie da z nim zrobić. Możemy tylko ręcznie przełaczać bo pilot nie reaguje a jak reaguje to przełańcza ze 100 kanałow jednym ciągiem.
Cyfrowy polsat? będziesz siatkówkę oglądać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:ale prawdziwe...
A może on nie może w niej dojść?
ale jak to nie poczuć spermy ściekającej po nogach? no jak?
i tu mi się Parka wspomniała. Pozdrawiam serdecznie
DobranocSabina, macduska, malgos741, Mega, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, ewka80, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tez sie pocieszam ,ze pani M daleko ode mnie...
Gdzies czytalam ,ze powinno sie patrzyc na matke , babcie ciotki jak to w rodzin iewyglada..Moja mamcia w wieku 50 zaczela M wiec mysle , ze tak w sam razmoremi, macduska, Mega, iwcia77, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Masz rację nie ma to jak to uczucie wilgotnego ciepła płynące po nogach.....
ale swoją drogą to co na in vitro nie wyszło by że ona dziewica???????
Z tego co kojarzę, to nie każda dziewczyna ma pełną błonę. Może u niej jakieś szczątki były?Mega, iwcia77, kapturnica, macduska, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:To nieżle,
Cyfrowy polsat? będziesz siatkówkę oglądać?iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lece do sypialni bo jutro dentysta mnie rano czeka.
DobranocMega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Koleżanka ze studiów mojego brata jest w ciąży dzięki in vitro, starali się dość długo. Po wszystkim jej mąż przyznał się mojemu bratu, że oni owszem uprawiają sex, ale bez penetracji, ona go doprowadza do wytrysku, a potem palcem wkładała sobie nasienie do środka. Ale jakoś nie mogła od tego zajść...niezłe...
moremi, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Koleżanka ze studiów mojego brata jest w ciąży dzięki in vitro, starali się dość długo. Po wszystkim jej mąż przyznał się mojemu bratu, że oni owszem uprawiają sex, ale bez penetracji, ona go doprowadza do wytrysku, a potem palcem wkładała sobie nasienie do środka. Ale jakoś nie mogła od tego zajść...
iwcia77, Dorka1979, Mega, kapturnica, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a to fakt
a rasa -skomler - wymiata
mnie to zawsze draznily przezwiska w szkole typu :
jurek - ogorek...
edek z krainy kredek
tadek z krainy czekoladek
weronika w majtki sika itd wiec mom ja ambitna idee nazwac tak dziecko ze sie nie rymnelo nikomuiwcia77, moremi, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Od czerwca nie chodzę do gin, musiałam odpocząć. Nie planuje ani in vitro ani insemki. Myślę że problemów z droznoscia nie ma, bo urodziłam 3 lata temu i w lutym zaszlam, ale ciąża się nie utrzymała. Najgorsze że ja nawet nie mam na kogo zmienić mojej gin, bo w mojej miescinie nie ma wyboru. Fuck
ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość