35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak wogole to bylam dzis na polowkowym prywatnie
, bo chyba wam nie napisalam , ze w szpitalu na nfz wloski dali mi wyniki innej kobity
i musielismy wracac do gabinetu po wyjasnienie pomylki...nie powtorzyli badania, sprawdzili fotki , wklepali dane z fotek w kompa , drukneli i wyslali z gratulacjami do chaty. Moj Alojz wyszedl z siebie i stanal obok z wrazenia
i kazal zabukowac polowkowe prywatnie, stad dzis znowu mialam polowkowe.
chcialam wkleic filmik ale nie wiem jak...jest na sali jakis informatyk ?
Ivo byl bardzo ruchliwy, lapal sie za nogi, dostal czkawki, odwracal sie nie w ta strone co doktorka chciala...uparl sie zeby nie badano mu serca, ciagnal pepowine i zaslanial twarz rekoma...normalnie niegwiazdorsko sie zachowywal...- skromnis po tatusiu, bo mamusia to by nie schodzila z czerwonego dywanu
pepowina dziala, przeplywy sa swietne, Ivo rozwija sie i rosnie w normie a nawet doktor stwierdzila ze z wymiarow jakby mial kilka dni wiecejmoremi, Mega, ania.g, mysza1975, caffe, kapturnica, samira, Pusurek, Bozia3, inessa, Iwone, Sabina, Simba, Parka, Niuta, EwaT, ewka80, MartaDidinio, malgos741, Dorka1979, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:a o tym Leonie ktoś jeszcze pamięta?
http://iv.pl/images/45483537596939476085.gif
Dzień dobryiwcia77, inessa, Sabina, moremi, macduska, ewka80 lubią tę wiadomość
-
a ja mam gile po pas... Cora mnie zaraziła
a jutro musze wytrzymać 12 godzin w pracy, bleeee
mysza1975, iwcia77, Sabina, Parka, malgos741, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak wogole to bylam dzis na polowkowym prywatnie
, bo chyba wam nie napisalam , ze w szpitalu na nfz wloski dali mi wyniki innej kobity
i musielismy wracac do gabinetu po wyjasnienie pomylki...nie powtorzyli badania, sprawdzili fotki , wklepali dane z fotek w kompa , drukneli i wyslali z gratulacjami do chaty. Moj Alojz wyszedl z siebie i stanal obok z wrazenia
i kazal zabukowac polowkowe prywatnie, stad dzis znowu mialam polowkowe.
chcialam wkleic filmik ale nie wiem jak...jest na sali jakis informatyk ?
Ivo byl bardzo ruchliwy, lapal sie za nogi, dostal czkawki, odwracal sie nie w ta strone co doktorka chciala...uparl sie zeby nie badano mu serca, ciagnal pepowine i zaslanial twarz rekoma...normalnie niegwiazdorsko sie zachowywal...- skromnis po tatusiu, bo mamusia to by nie schodzila z czerwonego dywanu
pepowina dziala, przeplywy sa swietne, Ivo rozwija sie i rosnie w normie a nawet doktor stwierdzila ze z wymiarow jakby mial kilka dni wiecejSuper, ze wszystko ok!
A z paczuszka to wiesz, magnesiki magnesiki!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ja miałam jeden raz taki wielki gól głowy, że az mi niedobrze było. Nic nie pomagało. Dodatkowo plamiłam wtedy i plamienie się nasiliło. Myślałam, że to już koniec...
Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.
Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?macduska, ewka80 lubią tę wiadomość
-
To i ja dołączam do klubu pociągających. Mąż mnie zaraził. Cham i prostak normalnie.
Mega, Sabina, iwcia77, inessa, samira, malgos741, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:Mega, u mnie tez katar
cos rowno idziemy
kapturnica, Sabina, macduska, ewka80, Parka, moremi, iwcia77, malgos741, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość