X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole to bylam dzis na polowkowym prywatnie :), bo chyba wam nie napisalam , ze w szpitalu na nfz wloski dali mi wyniki innej kobity :-O i musielismy wracac do gabinetu po wyjasnienie pomylki...nie powtorzyli badania, sprawdzili fotki , wklepali dane z fotek w kompa , drukneli i wyslali z gratulacjami do chaty. Moj Alojz wyszedl z siebie i stanal obok z wrazenia :D i kazal zabukowac polowkowe prywatnie, stad dzis znowu mialam polowkowe.

chcialam wkleic filmik ale nie wiem jak...jest na sali jakis informatyk ?

Ivo byl bardzo ruchliwy, lapal sie za nogi, dostal czkawki, odwracal sie nie w ta strone co doktorka chciala...uparl sie zeby nie badano mu serca, ciagnal pepowine i zaslanial twarz rekoma...normalnie niegwiazdorsko sie zachowywal...- skromnis po tatusiu :( , bo mamusia to by nie schodzila z czerwonego dywanu :D

pepowina dziala, przeplywy sa swietne, Ivo rozwija sie i rosnie w normie a nawet doktor stwierdzila ze z wymiarow jakby mial kilka dni wiecej :D

moremi, Mega, ania.g, mysza1975, caffe, kapturnica, samira, Pusurek, Bozia3, inessa, Iwone, Sabina, Simba, Parka, Niuta, EwaT, ewka80, MartaDidinio, malgos741, Dorka1979, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    a o tym Leonie ktoś jeszcze pamięta?
    http://iv.pl/images/45483537596939476085.gif

Dzień dobry :)
    ten Leon jest najlepszy!

iwcia77, inessa, Sabina, moremi, macduska, ewka80 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia i dopiero się chwalisz. Oj Ty nie dobra ;)
    Super wiadomość, niech dalej tak ładnie i zdrowo się rozwija.

Mega, mysza1975, iwcia77, inessa, Sabina, macduska, ewka80, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam gile po pas... Cora mnie zaraziła :( a jutro musze wytrzymać 12 godzin w pracy, bleeee

mysza1975, iwcia77, Sabina, Parka, malgos741, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    kurcze zaczeła mnie potwornie głowa boleć jestem już po kawie chyba coś z ciśnienien na rzeczy jest zaraz sprawdze
    Może coś w powietrzu wisi :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia super wieści :D

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, no to super, że wszystko ok :)

A z tą pomyłką to niezłe jaja o.O

Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, ewka80, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusur jest wyjatkiem ..No bo widzisz po ciazy plaska na brzuchu od razu , jakby wciazy nigdy nie byla to i pewnie @ mimo karmienia juz dostala..Taki ewelement na skale swiatowa =D
    Hyhy ;)

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ten Leon jest najlepszy!
    Ha bo w koncu zawodowiec =D

Mega, Sabina, ewka80 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak wogole to bylam dzis na polowkowym prywatnie :), bo chyba wam nie napisalam , ze w szpitalu na nfz wloski dali mi wyniki innej kobity :-O i musielismy wracac do gabinetu po wyjasnienie pomylki...nie powtorzyli badania, sprawdzili fotki , wklepali dane z fotek w kompa , drukneli i wyslali z gratulacjami do chaty. Moj Alojz wyszedl z siebie i stanal obok z wrazenia :D i kazal zabukowac polowkowe prywatnie, stad dzis znowu mialam polowkowe.

chcialam wkleic filmik ale nie wiem jak...jest na sali jakis informatyk ?

Ivo byl bardzo ruchliwy, lapal sie za nogi, dostal czkawki, odwracal sie nie w ta strone co doktorka chciala...uparl sie zeby nie badano mu serca, ciagnal pepowine i zaslanial twarz rekoma...normalnie niegwiazdorsko sie zachowywal...- skromnis po tatusiu :( , bo mamusia to by nie schodzila z czerwonego dywanu :D

pepowina dziala, przeplywy sa swietne, Ivo rozwija sie i rosnie w normie a nawet doktor stwierdzila ze z wymiarow jakby mial kilka dni wiecej :D
    No to agent z Iva! :) Super, ze wszystko ok! :)

A z paczuszka to wiesz, magnesiki magnesiki! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręciłam się na:

http://allegro.pl/komplet-frog-welur-rozm-74-koala-rozne-kolory-i4609759603.html

:P :P :P

iwcia77, Bozia3, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zakręciłam się na:

http://allegro.pl/komplet-frog-welur-rozm-74-koala-rozne-kolory-i4609759603.html

:P :P :P
    Bombastyczne! Bierz!

Iwcia świetne wieści, cieszę się, że Iwo zdrowy i ślicznie rosnie :)

Mega, ewka80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja miałam jeden raz taki wielki gól głowy, że az mi niedobrze było. Nic nie pomagało. Dodatkowo plamiłam wtedy i plamienie się nasiliło. Myślałam, że to już koniec...

Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.

Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?
    Dzieki caffe jutro zapytam. Ciśnienie ostatnio mam 90/60 a wczoraj w nocy jak mnie ta głowa rozbolała, to zmierzylam 120/80. Niby w normie, ale moze przez to ze tak skoczyło.

macduska, ewka80 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, super wiesci z polowkowego :) u Wlochow to niewiele mnie zdziwi, w kolko jakies pomylki i oni niewiele sobie z tego robia. "taki maja klimat" :)

ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, u mnie tez katar :) cos rowno idziemy :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam do klubu pociągających. Mąż mnie zaraził. Cham i prostak normalnie.

Mega, Sabina, iwcia77, inessa, samira, malgos741, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mega, u mnie tez katar :) cos rowno idziemy :)
    akurat katar mnie nie cieszy, wolałabym ciążę ;)

kapturnica, Sabina, macduska, ewka80, Parka, moremi, iwcia77, malgos741, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    akurat katar mnie nie cieszy, wolałabym ciążę ;)
    też wolałabym ciąże :)

Parka, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

ewka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie jak lancuszek heheheh No u mnie na razie mlody jest podciagajacy i ma smarkate lata..Tylko czekam kiedy mnie dosiegnie smarek 8)

Mega, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To i ja dołączam do klubu pociągających. Mąż mnie zaraził. Cham i prostak normalnie.

No jak on mógł!? ;)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4445 4446 4447 4448 4449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ