X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas goraaaaaaaaaaaco! Od 4 dni jest znowu ponad 25 stopni, siedzimy w ogrodzie w bikini. Nienormalny jakis ten wrzesien, jak i cale lato. Adas tylko w bodziaku z krotkim rekawkiem w wozku lezy. A myslalam, ze juz ciuszkow z krotkim rekawkiem nie wykorzystam wcale. ;)

Mala79, mysza1975, inessa, Mega, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
    Mysza Ty tak nie szarżuj, Ty w ciąży jesteś!!!!

mysza1975, ewka80, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No. Dobrze, ze sie odezwalas i moze jednak zwolnij dziewczyno!

Już zwolniłam, ale po pierwsze nie umiem siedzieć spokojnie na dupie jak inni pracują, a po drugie zauważyłam, że mojego M widok ciężarnej szalejącej ze szmatą i wzdychającej ciężko od czasu do czasu, mocno mobilizuje.

samira, inessa, macduska, EwaT, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi, Iwone, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kobietki czas się pozbierać ogarnąć swoje 4litery i wyruszyć do tego lekarza muszę się w końcu czegoś konkretnego dowiedzieć co i jak maja zamiar dalej ze mną robić czy dają zielone światło do operacji czy tez nie bo to czekanie mnie dobija odezwę się po powrocie może juz w lepszym nastroju bo będę wiedziała co mnie konkretnie czeka w najbliższym czasie przynajmniej wychodze z taka nadzieja do....

Sabina, ania.g, macduska, kapturnica, Mega, ewka80, moremi, Alis, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
    Widzę że szalejesz tak jak ja. Umyłam kolejne dwa okna, i cały czas ogarniam galimatias. Obiecałam dziewczynom że jutro będą mogły wrócić do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 16:30

ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Elżbieta i Eliza to dwa różne imiona. Moja mama ma Elżbieta i zdrobnienie to Ela, Elka itd. a kuzynka jest Eliza i ewentualnie mówią do niej Elizka.

Sabina, ewka80, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:12

caffe, EwaT, Sabina, Mega, ewka80, iwcia77, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę parzyć wiadro melisy.

Sabina, ewka80, iwcia77, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jutro mam wizyte u gina - nie moge sie doczekac.
    Wczoraj w nocy znowu zlapal mnie bardzo silny bol glowy. Oczywiscie staram sie sobie nie wkrecac, ze to jakis wstretny objaw wstretnego zatrucia ciazowego, ale przyjemne to nie jest. Miala ktoras cos podobnego?
    Ja miałam jeden raz taki wielki gól głowy, że az mi niedobrze było. Nic nie pomagało. Dodatkowo plamiłam wtedy i plamienie się nasiliło. Myślałam, że to już koniec...

Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.

Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?

ewka80, macduska, mysza1975, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    złapałam nerwa na mojego Miska gimnazjaliste- 2 tygodnie i dwie pały no super poprostu. a to zeszytu nie miał a to pracy domowej. Q.. w takim tempie to ja nie wiem co bedzie. Jak go pytać to nic skubaniec nie ma albo już się nauczył, i jak go pytam to umie. Cholera jasna z tym wszystkim!!!!!!
    I jeszcze w szkole muszę oczami świecić za niego.
    Wiem co przeżywasz. U mnie to samo jest zawsze... Aż mnie ciarki przechodzą co będzie w tym roku. Zawsze jakies jazdy są o.O

ewka80, macduska, mysza1975, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    złapałam nerwa na mojego Miska gimnazjaliste- 2 tygodnie i dwie pały no super poprostu. a to zeszytu nie miał a to pracy domowej. Q.. w takim tempie to ja nie wiem co bedzie. Jak go pytać to nic skubaniec nie ma albo już się nauczył, i jak go pytam to umie. Cholera jasna z tym wszystkim!!!!!!
    A ja od 10 września czekałam na orzeczenie poradni psychologiczno pedagogicznej w sprawie przedłużenia nauczania indywidualnego dla mojej starszej córki. Dopiero pół godziny temu zadzwonili że orzeczenie jest do odebrania. Martwię się bo zwykle komisja nas wzywała na rozmowę a orzeczenie dawali za kilka dni. Teraz muszę do jutra czekać na odbiór. Też sobie chyba melisę zaparzę...

Sabina, ewka80, iwcia77, macduska, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, paczka poszla. W ciezkich bolach i mekach ja splodzilam i wyslalam. Laktator od Marty, sexi norweskie gacie do porodu i bonusiki niespodzianki. ;)
    Laktator moze pojdzie dalej? :)

ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Wspolczuje Ci nerwow..Mam na tyle szczescia ,ze akurat moj lubi sie uczyc..I odpukac w niemalowane nigdy nie mialam z nim problemow ani w szkole ani wychowawczych...Chyba taki charakter , ze jak juz sie wyżywa to na treningach w lidze. Gra od 4lat w koszykowke.
    .A ,ze glownym warunkiem mozliwosci brania udzialu w rozgrywkach krajowych jest dobra srednia z ocen to lepszej motywacji nie ma...

Parka, ania.g, Sabina, Mega, macduska, moremi, mysza1975, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Karmie, toc co godzine karmie, Adas z cycka nie schodzi. Sama sie dziwie, bo to mi normalnie na misiacke wyglada, patrzac po ilosci i kolorze. :/
    pytałam czy karmisz pod kątem @ właśnie ale raczej @ przychodzi po odstawieniu od cycka

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jest wyjatkiem ..No bo widzisz po ciazy plaska na brzuchu od razu , jakby wciazy nigdy nie byla to i pewnie @ mimo karmienia juz dostala..Taki ewelement na skale swiatowa =D

Mega, inessa, Sabina, iwcia77, moremi, Pusurek, Bozia3, Alis, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja miałam jeden raz taki wielki gól głowy, że az mi niedobrze było. Nic nie pomagało. Dodatkowo plamiłam wtedy i plamienie się nasiliło. Myślałam, że to już koniec...

Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.

Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?

kurcze zaczeła mnie potwornie głowa boleć jestem już po kawie chyba coś z ciśnienien na rzeczy jest zaraz sprawdze

caffe, macduska lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    kurcze zaczeła mnie potwornie głowa boleć jestem już po kawie chyba coś z ciśnienien na rzeczy jest zaraz sprawdze

no to juz sprawdzone ciśnienie 108/83 zwykle takie mam :)

ewka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur -jestes nieoceniona wrecz :) tyle na glowie i jeszcze o paczkach myslec :) 1000 dzienks - ty lepiej powiedz jak mam sie odwdzieczyc? Laktator moze byc forumowy ;D jak ktoras sobie zazyczy to podam dalej :)...a niespodzianki wprost uwielbiam :D
    Pusurek wrote:
    Iwka, paczka poszla. W ciezkich bolach i mekach ja splodzilam i wyslalam. Laktator od Marty, sexi norweskie gacie do porodu i bonusiki niespodzianki. ;)
    Laktator moze pojdzie dalej? :)

Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze podamy Pusura do rekordu Guinessa ? :D
    kapturnica wrote:
    Pusur jest wyjatkiem ..No bo widzisz po ciazy plaska na brzuchu od razu , jakby wciazy nigdy nie byla to i pewnie @ mimo karmienia juz dostala..Taki ewelement na skale swiatowa =D

kapturnica, moremi, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pies nie ma nic do rzeczy, piekne imie jest :)
    i byl Papiez Leon, o! ;)
    a o tym Leonie ktoś jeszcze pamięta?
    http://iv.pl/images/45483537596939476085.gif

Dzień dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 18:46

Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, Simba, macduska, ewka80, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4444 4445 4446 4447 4448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ