35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA u nas goraaaaaaaaaaaco! Od 4 dni jest znowu ponad 25 stopni, siedzimy w ogrodzie w bikini. Nienormalny jakis ten wrzesien, jak i cale lato. Adas tylko w bodziaku z krotkim rekawkiem w wozku lezy. A myslalam, ze juz ciuszkow z krotkim rekawkiem nie wykorzystam wcale.
Mala79, mysza1975, inessa, Mega, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
mysza1975, ewka80, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No. Dobrze, ze sie odezwalas i moze jednak zwolnij dziewczyno!
Już zwolniłam, ale po pierwsze nie umiem siedzieć spokojnie na dupie jak inni pracują, a po drugie zauważyłam, że mojego M widok ciężarnej szalejącej ze szmatą i wzdychającej ciężko od czasu do czasu, mocno mobilizuje.samira, inessa, macduska, EwaT, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi, Iwone, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra Kobietki czas się pozbierać ogarnąć swoje 4litery i wyruszyć do tego lekarza muszę się w końcu czegoś konkretnego dowiedzieć co i jak maja zamiar dalej ze mną robić czy dają zielone światło do operacji czy tez nie bo to czekanie mnie dobija odezwę się po powrocie może juz w lepszym nastroju bo będę wiedziała co mnie konkretnie czeka w najbliższym czasie przynajmniej wychodze z taka nadzieja do....
Sabina, ania.g, macduska, kapturnica, Mega, ewka80, moremi, Alis, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 16:30
ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jutro mam wizyte u gina - nie moge sie doczekac.
Wczoraj w nocy znowu zlapal mnie bardzo silny bol glowy. Oczywiscie staram sie sobie nie wkrecac, ze to jakis wstretny objaw wstretnego zatrucia ciazowego, ale przyjemne to nie jest. Miala ktoras cos podobnego?
Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.
Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?ewka80, macduska, mysza1975, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:złapałam nerwa na mojego Miska gimnazjaliste- 2 tygodnie i dwie pały no super poprostu. a to zeszytu nie miał a to pracy domowej. Q.. w takim tempie to ja nie wiem co bedzie. Jak go pytać to nic skubaniec nie ma albo już się nauczył, i jak go pytam to umie. Cholera jasna z tym wszystkim!!!!!!
I jeszcze w szkole muszę oczami świecić za niego.ewka80, macduska, mysza1975, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:złapałam nerwa na mojego Miska gimnazjaliste- 2 tygodnie i dwie pały no super poprostu. a to zeszytu nie miał a to pracy domowej. Q.. w takim tempie to ja nie wiem co bedzie. Jak go pytać to nic skubaniec nie ma albo już się nauczył, i jak go pytam to umie. Cholera jasna z tym wszystkim!!!!!!
I jeszcze w szkole muszę oczami świecić za niego.Sabina, ewka80, iwcia77, macduska, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyIwka, paczka poszla. W ciezkich bolach i mekach ja splodzilam i wyslalam. Laktator od Marty, sexi norweskie gacie do porodu i bonusiki niespodzianki.
Laktator moze pojdzie dalej?ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze w szkole muszę oczami świecić za niego.
Wspolczuje Ci nerwow..Mam na tyle szczescia ,ze akurat moj lubi sie uczyc..I odpukac w niemalowane nigdy nie mialam z nim problemow ani w szkole ani wychowawczych...Chyba taki charakter , ze jak juz sie wyżywa to na treningach w lidze. Gra od 4lat w koszykowke.
.A ,ze glownym warunkiem mozliwosci brania udzialu w rozgrywkach krajowych jest dobra srednia z ocen to lepszej motywacji nie ma...Parka, ania.g, Sabina, Mega, macduska, moremi, mysza1975, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Karmie, toc co godzine karmie, Adas z cycka nie schodzi. Sama sie dziwie, bo to mi normalnie na misiacke wyglada, patrzac po ilosci i kolorze.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusur jest wyjatkiem ..No bo widzisz po ciazy plaska na brzuchu od razu , jakby wciazy nigdy nie byla to i pewnie @ mimo karmienia juz dostala..Taki ewelement na skale swiatowa
Mega, inessa, Sabina, iwcia77, moremi, Pusurek, Bozia3, Alis, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja miałam jeden raz taki wielki gól głowy, że az mi niedobrze było. Nic nie pomagało. Dodatkowo plamiłam wtedy i plamienie się nasiliło. Myślałam, że to już koniec...
Potem jeszcze ze 3 razy mnie głowa bolała, ale lżej jakoś. Ja w ogóle raz w cyklu to mam mega ból głowy, a w ciązy można powiedzieć jak ręką odjął.
Zapytaj na wizycie o to. A ciśnienie masz w porządku? Może to na zmianę pogody?
kurcze zaczeła mnie potwornie głowa boleć jestem już po kawie chyba coś z ciśnienien na rzeczy jest zaraz sprawdzecaffe, macduska lubią tę wiadomość
ewka -
Pusur -jestes nieoceniona wrecz
tyle na glowie i jeszcze o paczkach myslec
1000 dzienks - ty lepiej powiedz jak mam sie odwdzieczyc? Laktator moze byc forumowy
jak ktoras sobie zazyczy to podam dalej
...a niespodzianki wprost uwielbiam
Pusurek wrote:Iwka, paczka poszla. W ciezkich bolach i mekach ja splodzilam i wyslalam. Laktator od Marty, sexi norweskie gacie do porodu i bonusiki niespodzianki.
Laktator moze pojdzie dalej?Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
moze podamy Pusura do rekordu Guinessa ?kapturnica wrote:Pusur jest wyjatkiem ..No bo widzisz po ciazy plaska na brzuchu od razu , jakby wciazy nigdy nie byla to i pewnie @ mimo karmienia juz dostala..Taki ewelement na skale swiatowa
kapturnica, moremi, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pies nie ma nic do rzeczy, piekne imie jest
i byl Papiez Leon, o!
http://iv.pl/images/45483537596939476085.gif
Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 18:46
Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, Simba, macduska, ewka80, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!