35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduje sie.
Dzialo sie cos ostatnio waznego?
Bozia jeszcze w 2 paku widze. Znaczy uparla sie i nie urodzi.
Ewka, pyknelas Chodakowska?
Laski, ktore rodzily, pytanie mam. Zaczelam znowu krwawic, wyglada to jak @ i w szoku jestem. Poporodowe krwawienia mi sie juz skoczyly tydzien temu, ze wszystkimi kolorami( az do kremowej i totalnej suchosci ), a od wczoraj ciemnobroazowe i dzis zywoczerwone. Ide jutro do mojego ogolnego, bo on musi mi dac skierowanie do gina ewentualnie. Ale boje sie, ze powie, ze to normalne.
Normalne to??Bozia3, caffe, ania.g, MartaDidinio, Mega, inessa, Simba, mysza1975, samira, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Melduje sie.
Laski, ktore rodzily, pytanie mam. Zaczelam znowu krwawic, wyglada to jak @ i w szoku jestem. Poporodowe krwawienia mi sie juz skoczyly tydzien temu, ze wszystkimi kolorami( az do kremowej i totalnej suchosci ), a od wczoraj ciemnobroazowe i dzis zywoczerwone. Ide jutro do mojego ogolnego, bo on musi mi dac skierowanie do gina ewentualnie. Ale boje sie, ze powie, ze to normalne.
Normalne to??
pyknęłam i powiem ci że szału ni ma, chyba musze sprawdzic wersje z obciążeniami bo widziałam na yt że tez taka jest...zakwasy minimalne po tej twojej, no ale bede kontynuowaćPusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:
pyknęłam i powiem ci że szału ni ma, chyba musze sprawdzic wersje z obciążeniami bo widziałam na yt że tez taka jest...zakwasy minimalne po tej twojej, no ale bede kontynuować
Nowy Skalpel wyzwanie jest podobno ostrzejszy. Ale Total Fitness sa ok ( to chyba z 5 czesci po 45 min ), jak je zrobisz solidnie i uczciwie, to da sie zmeczyc.EwaT lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak sobie pomyslalam, ze wrazenia nie zrobi na tobie.
Nowy Skalpel wyzwanie jest podobno ostrzejszy. Ale Total Fitness sa ok ( to chyba z 5 czesci po 45 min ), jak je zrobisz solidnie i uczciwie, to da sie zmeczyc.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jak czesto robisz? 2 razy dziennie?
Polajkuj jej profil na fb, to bedziesz widziala wszystkie fajne cwiczenia, ona na okraglo wrzuca sety cwiczen na rozne partie ciala np. posladki i uda nie obciazajace kolan, bo laski prosza.EwaT, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:napisalam ze w wiekszosci wypadkow jest ona stala
A nie ze zawsze jest stala
chodzi bardziej o to, że nie ma ona raz 12 dni a raz 23....bo to pierwsza faza daje w dupę z długością...Bursztyn, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
ktoś tam pytał o wysokość progesteronu....ciąże się zdarzają już od niskich wartości...ale według mojej gin dobry progesteron to od 15-18 w górę - wtedy są wartościowe i dobre jaja i dobrze się zagnieżdżają....
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bozia, przyznaj że sie zwyczajnie cykasz
właśnie wyszła ode mnie koleżanka z 3 miesięczną córeczką - Boże jakie cudo pachnące
- posiedziała sobie na moim Kajtkowym brzuchu...i tak ładnie się już uśmiecha....Koleżanka oczywiście znów z detalami opowiedziała mi całą akcję porodową - jakbym ku..nie wiedziała co mnie czeka...boje się jak cholera - przede wszystkim bólu - bo wiem jak to wygląda no i tego, żeby dziecko było zdrowe i nie uszkodził go poród...
iwcia77, caffe, Sabina, EwaT, MartaDidinio, Simba, Bursztyn, ewka80, Pusurek, malgos741, macduska, mysza1975, samira, gosia7122, Parka, moremi, Iwone, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no ze zwierzakami puszczonymi samopas może być różnie
na działce mieliśmy 3 duże psy i kota
biegały w nocy po wsi ..bo przełaziły przez ogrodzenie
no i wrócił jedne z łapą pokaleczoną, bo w jakieś sidła wpadł
kot raz tydz nie wracał.. okazało się, że wpadł we wnyki.. innym razem wrócił bez oka, na krótko przed uśpieniem (14lat) stracił drugie oko.. Sierściu przed śmiercią przyprowadził swoją damę, która się w stodole okociła.
mysza1975 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:coś Mysza milczy....jeszcze mnie inne dziewczyny wyprzedzą....i Mysza i Ania..jaja jakieś...
Sabina, MartaDidinio, mysza1975, samira, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Bozia, ja Cię proszę nie kracz. Mam taki nacisk na szyjkę przy chodzeniu że nie mogę się czwartkowej wizyty u gina doczekać. I mam nadzieję że wyśle mnie z powrotem do domu.
Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Dzien dobry Wszystkim. Pusur tez tak mialam...I wszystko bylo ok. Bylam nawet u gina w tej kwestii... i nie zrobilo to na nim wiekszego wrazeniaPusurek wrote:Melduje sie.
Normalne to??inessa, Simba, Pusurek, macduska, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia, siedzisz jak na bombie
ale ta chwila nadchodzi, nieubłagalnie
Powiem Ci tak, to, że będzie bolało to sobie zdajesz z tego sprawę, ale ten moment położenia malucha na brzuchu - kosmiczny. I nie skupiaj się teraz w swoim oczekiwaniu na porodzie, bólu nie wyczekuj, tylko tego pierwszego momentu gdy będziesz mogła Kajtka dotknąć, przytulić
I jeszcze Ci powiem, że natura chyba tak nas skonstruowała, że połowy z tego porodu nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:27
Sabina, Mega, inessa, Simba, Bursztyn, kapturnica, macduska, mysza1975, ania.g, gosia7122, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3, Iwone, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Melduje sie.
Normalne to??Tak czy siak, albo bierzesz z Ewki przykład
albo się zabezpieczaj i zakładaj chuopu kombinezon
EwaT, Pusurek, mysza1975, samira, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość