35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn ile ty bromka bierzesz????
Moj gin stwierdzil ,ze najlepiej i najefektywniej to brac 2bromki..Ja sie troche obawiam az takiej dawki..Od 2dni przeszlam jednak na poltora bromka..jeden poznym popoludniem a drugi z rana./.I odpukac w niemalowane nie mam zadnych efektow ubocznych.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bursztyn ile ty bromka bierzesz????
Moj gin stwierdzil ,ze najlepiej i najefektywniej to brac 2bromki..Ja sie troche obawiam az takiej dawki..Od 2dni przeszlam jednak na poltora bromka..jeden poznym popoludniem a drugi z rana./.I odpukac w niemalowane nie mam zadnych efektow ubocznych.... -
macduska wrote:Do autorytetów>
Jak normalnie miałam cykl 28 dniowy i owulkę dokładnie 14 dni przed i po @, to jak teraz miałam owulkę prawdopodobnie 8 września (z monitoringu tak wynikło) to kiedy mam sie spodziewać @ ewentualnie? Za 14 dni od 8, czy tak jak powinna być przy 28 dniowych cyklach?moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Do autorytetów>
Jak normalnie miałam cykl 28 dniowy i owulkę dokładnie 14 dni przed i po @, to jak teraz miałam owulkę prawdopodobnie 8 września (z monitoringu tak wynikło) to kiedy mam sie spodziewać @ ewentualnie? Za 14 dni od 8, czy tak jak powinna być przy 28 dniowych cyklach?
jezeli faza lutealna u cb trwa 14dni to w wiekszosci przypadkow jest ona stala..A roznica w cyklach wynika z przesuwania sie wlasnie owulacji, a nie fazy lutealnej..No chyba ,ze bierze sie wtedy progesteron , ktory moze ja wydluzyc ..
Wiec liczyla bym na Twoim miejscu te 14dni po domniemanej owulceiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jezeli faza lutealna u cb trwa 14dni to w wiekszosci przypadkow jest ona stala..A roznica w cyklach wynika z przesuwania sie wlasnie owulacji, a nie fazy lutealnej..No chyba ,ze bierze sie wtedy progesteron , ktory moze ja wydluzyc ..
Wiec liczyla bym na Twoim miejscu te 14dni po domniemanej owulceiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:w naturalnych cyklach mam zawsze 14dni faze lutealna(monitoring owulacji)po progesteronie miewam 16dni , nigdy krocej..Wiec zdarzaja sie stale fazy lutealne
Sabina lubi tę wiadomość
-
AAAA tak z innej beczki..Wg waszyxch ginow jaki wynik progesteronu jest ok???Powzyej 10czy 15???Bo juz slyszalam roznie, ze u jednej moze byc 8 i jest ok a u innej jest 16 i sa plamienia przed i po @?I ze to kwestia indywidualna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 11:37
-
nick nieaktualny