X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    u nas upał!!!!!!!!!!!
    a my wczoraj jak wyszlismy z domu o 9 rano tak wrócilismy o 21 !!!
    ale jesteśmy bardzo zadowoleni ze szkolenia :) jest nas 7 par!! bardzo fajni ludzie :) i jest bardzo wesoło ale też dowiedzieliśmy sie sporo spraw dotyczących adopcji!
    A ja jedynie bałam sie o moje mdłosci aby np w pociagu nie było objawów zbyt dużych a wiec prawie nic nie jedłam :P przegryzłam jakies suchosci :D
    A dzis byłam u kardiologa zmienił mi lek i sie ciesze bo po odstawieniu popzredniego leku nasiliła mi sie porzadnie arytmia niezbyt ciekawe uczucie!
    Jutro ide na bete ale niestety nie bede miec odrazu wynki!!!
    Widze,ze Bozia jeszcze jest w dwupaku no to czekamy!!!!!!1
    Nie przeczytałam wczorajszych dyskusji ale z tego co dzisiaj piszecie była dyskusja na temat imion :)
    my juz mielismy we wczesniejszych ciażach imiona wybrane,wiec raczej problemu nie bedzie :P no chyba,ze z chłopcem bo tu mamy kilka dla dziewczynki jedno :) chcemy dać jej na imie Eliza od Elżbiety ( bo nasze mamy tak maja na imie)
    DObrego dnia Wam życze <3

caffe, Bursztyn, Simba, ewka80, Reni, EwaT, ania.g, Sabina, Pusurek, malgos741, Mega, macduska, mysza1975, samira, gosia7122, moremi, MartaDidinio, Iwone, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane :)
    u nas upał!!!!!!!!!!!
    a my wczoraj jak wyszlismy z domu o 9 rano tak wrócilismy o 21 !!!
    ale jesteśmy bardzo zadowoleni ze szkolenia :) jest nas 7 par!! bardzo fajni ludzie :) i jest bardzo wesoło ale też dowiedzieliśmy sie sporo spraw dotyczących adopcji!
    A ja jedynie bałam sie o moje mdłosci aby np w pociagu nie było objawów zbyt dużych a wiec prawie nic nie jedłam :P przegryzłam jakies suchosci :D
    A dzis byłam u kardiologa zmienił mi lek i sie ciesze bo po odstawieniu popzredniego leku nasiliła mi sie porzadnie arytmia niezbyt ciekawe uczucie!
    Jutro ide na bete ale niestety nie bede miec odrazu wynki!!!
    Widze,ze Bozia jeszcze jest w dwupaku no to czekamy!!!!!!1
    Nie przeczytałam wczorajszych dyskusji ale z tego co dzisiaj piszecie była dyskusja na temat imion :)
    my juz mielismy we wczesniejszych ciażach imiona wybrane,wiec raczej problemu nie bedzie :P no chyba,ze z chłopcem bo tu mamy kilka dla dziewczynki jedno :) chcemy dać jej na imie Eliza od Elżbiety ( bo nasze mamy tak maja na imie)
    DObrego dnia Wam życze <3
    Inessa, optymizm i radość bije od Ciebie z daleka ;) Tak trzymaj :)

Simba, inessa, ewka80, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu przyszła luteina, jeszcze raz dziękuję

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesa ale Eliza to nie jest od Elżbiety .. coś się Wam chyba pomerdało ;-)

powodzenia na szkoleniu :-)

p.s. na Elizę chyba tez były przezwiska ;-) więc jak widzicie zawsze coś się znajdzie
    na Ivo też ;-)

inessa, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Inesa ale Eliza to nie jest od Elżbiety .. coś się Wam chyba pomerdało ;-)

powodzenia na szkoleniu :-)

p.s. na Elizę chyba tez były przezwiska ;-) więc jak widzicie zawsze coś się znajdzie
    na Ivo też ;-)
    A jakie jest na Renatę? ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Pusurku a karmisz jeszcze?
    Karmie, toc co godzine karmie, Adas z cycka nie schodzi. Sama sie dziwie, bo to mi normalnie na misiacke wyglada, patrzac po ilosci i kolorze. :/

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i to jeszcze jak...:) właśnie wyszła ode mnie koleżanka z 3 miesięczną córeczką - Boże jakie cudo pachnące :) - posiedziała sobie na moim Kajtkowym brzuchu...i tak ładnie się już uśmiecha....Koleżanka oczywiście znów z detalami opowiedziała mi całą akcję porodową - jakbym ku..nie wiedziała co mnie czeka...boje się jak cholera - przede wszystkim bólu - bo wiem jak to wygląda no i tego, żeby dziecko było zdrowe i nie uszkodził go poród...
    Oj tam oj tam. Mysl pozytywnie. Masz swoja lekarke, znieczulenie da. Moze bedziesz miala porod jak moj. ;) Prawie jak spa. ;)

Mala79, mysza1975, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a mi zawsze mówiono,ze to od Elzbiety i jak szukałam w rónych słownikach imion to własnie tak było napisane chyba z jezyka hiszpanskiego albo portugalskiego ( akurat co do jezyka nie jestem pewna) a czy jakies przezwisko w szkole to nie wiem bo znam jedną Elize ale poznałam ją w L.M. to troche za duze byłyśmy na przezwiska :P

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnóstwo..
    caffe wrote:
    A jakie jest na Renatę? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kilka Eliz..
    w szkole wołali Elizka gruba jak walizka ;-)
    a to jak po mamach chcecie dać to nie prościej Ela?
    inessa wrote:
    Reni a mi zawsze mówiono,ze to od Elzbiety i jak szukałam w rónych słownikach imion to własnie tak było napisane chyba z jezyka hiszpanskiego albo portugalskiego ( akurat co do jezyka nie jestem pewna) a czy jakies przezwisko w szkole to nie wiem bo znam jedną Elize ale poznałam ją w L.M. to troche za duze byłyśmy na przezwiska :P

inessa, Mala79, iwcia77, moremi, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza to z hebrajskiego eliszeba – co oznacza – Bóg moją przysięgą.
    ale może być mylone z Elżbietą
    inessa wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 14:46

inessa, Mala79, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Reni :)

Kochane proponuje Wam nową sprzataczke do domu :P :P :P
    https://www.facebook.com/video.php?v=10204355376467508&set=vb.1322760256&type=2&theater

Reni, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha muszę ja mojego pogonić do roboty!
    super :-)
    inessa wrote:
    Dzieki Reni :)

Kochane proponuje Wam nową sprzataczke do domu :P :P :P
    https://www.facebook.com/video.php?v=10204355376467508&set=vb.1322760256&type=2&theater

inessa, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wyjeżdzałam z hotelu zapomniałam dżołka zrobić ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/988b1921be0c.jpg

Simba, inessa, Mala79, Elfik, Pusurek, ewka80, ania.g, Bursztyn, iwcia77, moremi, MartaDidinio, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki
    Nie ma to jak wolny dzionek od pracy :-) ale mam lenia leże z girka na suficie i gapie się w okno kurcze nie chce mi się nawet iść do lekarza z wynikami chociaż powinnam ech mowie Wam len na całej linii sama się z tego śmieje :-)

inessa, ewka80, macduska, mysza1975, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wlasnie, gdzie Myszonek? I Mysza sie dzisiaj nie odmeldowala

Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.

Mala79, Simba, inessa, ewka80, macduska, ania.g, Sabina, iwcia77, moremi, Bozia3, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos imienia Elżbieta ja właśnie takowe posiadam od urodzenia Ela Madzia :-)

inessa, ewka80, macduska, mysza1975, Reni, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
    No. Dobrze, ze sie odezwalas i moze jednak zwolnij dziewczyno!

inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizyte u gina - nie moge sie doczekac.
    Wczoraj w nocy znowu zlapal mnie bardzo silny bol glowy. Oczywiscie staram sie sobie nie wkrecac, ze to jakis wstretny objaw wstretnego zatrucia ciazowego, ale przyjemne to nie jest. Miala ktoras cos podobnego?

mysza1975, caffe, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Hej. Dzien dobry Wszystkim. Pusur tez tak mialam...I wszystko bylo ok. Bylam nawet u gina w tej kwestii... i nie zrobilo to na nim wiekszego wrazenia
    Ale ze jak. Ze @ tak se zaraz potem? Czy to nie @? Cala glupia jestem...

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4443 4444 4445 4446 4447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ