35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
u nas upał!!!!!!!!!!!
a my wczoraj jak wyszlismy z domu o 9 rano tak wrócilismy o 21 !!!
ale jesteśmy bardzo zadowoleni ze szkoleniajest nas 7 par!! bardzo fajni ludzie
i jest bardzo wesoło ale też dowiedzieliśmy sie sporo spraw dotyczących adopcji!
A ja jedynie bałam sie o moje mdłosci aby np w pociagu nie było objawów zbyt dużych a wiec prawie nic nie jedłamprzegryzłam jakies suchosci
A dzis byłam u kardiologa zmienił mi lek i sie ciesze bo po odstawieniu popzredniego leku nasiliła mi sie porzadnie arytmia niezbyt ciekawe uczucie!
Jutro ide na bete ale niestety nie bede miec odrazu wynki!!!
Widze,ze Bozia jeszcze jest w dwupaku no to czekamy!!!!!!1
Nie przeczytałam wczorajszych dyskusji ale z tego co dzisiaj piszecie była dyskusja na temat imion
my juz mielismy we wczesniejszych ciażach imiona wybrane,wiec raczej problemu nie bedzieno chyba,ze z chłopcem bo tu mamy kilka dla dziewczynki jedno
chcemy dać jej na imie Eliza od Elżbiety ( bo nasze mamy tak maja na imie)
DObrego dnia Wam życzecaffe, Bursztyn, Simba, ewka80, Reni, EwaT, ania.g, Sabina, Pusurek, malgos741, Mega, macduska, mysza1975, samira, gosia7122, moremi, MartaDidinio, Iwone, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
u nas upał!!!!!!!!!!!
a my wczoraj jak wyszlismy z domu o 9 rano tak wrócilismy o 21 !!!
ale jesteśmy bardzo zadowoleni ze szkoleniajest nas 7 par!! bardzo fajni ludzie
i jest bardzo wesoło ale też dowiedzieliśmy sie sporo spraw dotyczących adopcji!
A ja jedynie bałam sie o moje mdłosci aby np w pociagu nie było objawów zbyt dużych a wiec prawie nic nie jedłamprzegryzłam jakies suchosci
A dzis byłam u kardiologa zmienił mi lek i sie ciesze bo po odstawieniu popzredniego leku nasiliła mi sie porzadnie arytmia niezbyt ciekawe uczucie!
Jutro ide na bete ale niestety nie bede miec odrazu wynki!!!
Widze,ze Bozia jeszcze jest w dwupaku no to czekamy!!!!!!1
Nie przeczytałam wczorajszych dyskusji ale z tego co dzisiaj piszecie była dyskusja na temat imion
my juz mielismy we wczesniejszych ciażach imiona wybrane,wiec raczej problemu nie bedzieno chyba,ze z chłopcem bo tu mamy kilka dla dziewczynki jedno
chcemy dać jej na imie Eliza od Elżbiety ( bo nasze mamy tak maja na imie)
DObrego dnia Wam życzeTak trzymaj
Simba, inessa, ewka80, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Inesa ale Eliza to nie jest od Elżbiety .. coś się Wam chyba pomerdało
powodzenia na szkoleniu
p.s. na Elizę chyba tez były przezwiskawięc jak widzicie zawsze coś się znajdzie
na Ivo też
inessa, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Inesa ale Eliza to nie jest od Elżbiety .. coś się Wam chyba pomerdało
powodzenia na szkoleniu
p.s. na Elizę chyba tez były przezwiskawięc jak widzicie zawsze coś się znajdzie
na Ivo teżinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:i to jeszcze jak...
właśnie wyszła ode mnie koleżanka z 3 miesięczną córeczką - Boże jakie cudo pachnące
- posiedziała sobie na moim Kajtkowym brzuchu...i tak ładnie się już uśmiecha....Koleżanka oczywiście znów z detalami opowiedziała mi całą akcję porodową - jakbym ku..nie wiedziała co mnie czeka...boje się jak cholera - przede wszystkim bólu - bo wiem jak to wygląda no i tego, żeby dziecko było zdrowe i nie uszkodził go poród...
Prawie jak spa.
Mala79, mysza1975, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni a mi zawsze mówiono,ze to od Elzbiety i jak szukałam w rónych słownikach imion to własnie tak było napisane chyba z jezyka hiszpanskiego albo portugalskiego ( akurat co do jezyka nie jestem pewna) a czy jakies przezwisko w szkole to nie wiem bo znam jedną Elize ale poznałam ją w L.M. to troche za duze byłyśmy na przezwiska
Reni lubi tę wiadomość
-
Miałam kilka Eliz..
w szkole wołali Elizka gruba jak walizka
a to jak po mamach chcecie dać to nie prościej Ela?
inessa wrote:Reni a mi zawsze mówiono,ze to od Elzbiety i jak szukałam w rónych słownikach imion to własnie tak było napisane chyba z jezyka hiszpanskiego albo portugalskiego ( akurat co do jezyka nie jestem pewna) a czy jakies przezwisko w szkole to nie wiem bo znam jedną Elize ale poznałam ją w L.M. to troche za duze byłyśmy na przezwiskainessa, Mala79, iwcia77, moremi, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
Eliza to z hebrajskiego eliszeba – co oznacza – Bóg moją przysięgą.
ale może być mylone z Elżbietą
inessa wrote:Reni a mi zawsze mówiono,ze to od Elzbiety i jak szukałam w rónych słownikach imion to własnie tak było napisane chyba z jezyka hiszpanskiego albo portugalskiego ( akurat co do jezyka nie jestem pewna) a czy jakies przezwisko w szkole to nie wiem bo znam jedną Elize ale poznałam ją w L.M. to troche za duze byłyśmy na przezwiskaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 14:46
inessa, Mala79, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha muszę ja mojego pogonić do roboty!
super
inessa wrote:Dzieki Reni
Kochane proponuje Wam nową sprzataczke do domu
https://www.facebook.com/video.php?v=10204355376467508&set=vb.1322760256&type=2&theaterinessa, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak wyjeżdzałam z hotelu zapomniałam dżołka zrobić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/988b1921be0c.jpgSimba, inessa, Mala79, Elfik, Pusurek, ewka80, ania.g, Bursztyn, iwcia77, moremi, MartaDidinio, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Kobietki
Nie ma to jak wolny dzionek od pracyale mam lenia leże z girka na suficie i gapie się w okno kurcze nie chce mi się nawet iść do lekarza z wynikami chociaż powinnam ech mowie Wam len na całej linii sama się z tego śmieje
inessa, ewka80, macduska, mysza1975, moremi, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wlasnie, gdzie Myszonek? I Mysza sie dzisiaj nie odmeldowala
Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.Mala79, Simba, inessa, ewka80, macduska, ania.g, Sabina, iwcia77, moremi, Bozia3, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Mysza jest, ale ma remont w domu i raz wyłączony internet, raz prąd, a w ogóle to wczoraj chyba trochę przeholowała, bo umyła ściany po ściągnięciu tapet i dziś jest ledwo żywa.
inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Jutro mam wizyte u gina - nie moge sie doczekac.
Wczoraj w nocy znowu zlapal mnie bardzo silny bol glowy. Oczywiscie staram sie sobie nie wkrecac, ze to jakis wstretny objaw wstretnego zatrucia ciazowego, ale przyjemne to nie jest. Miala ktoras cos podobnego?mysza1975, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej. Dzien dobry Wszystkim. Pusur tez tak mialam...I wszystko bylo ok. Bylam nawet u gina w tej kwestii... i nie zrobilo to na nim wiekszego wrazenia
iwcia77 lubi tę wiadomość