35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:KurFa ja Wa powiem ,ze po rodzic po ludzku w 2001r a znaczylo to full wypas porod bez znieczulenia w moich stronach wpadlam w taka jazde ,ze z porodowki wyzbieralam wszystko, łacznie z chusteczkami zesmarkanymi jak plakalam byle tam nie wrocic.Taki przesad ,ze sie nie zostawia nic i nie odwraca jak opuszcza jakies miejsce by tam nie wrocic...Teraz wydaje mi sie to smieszne..Ale wtedy bylam zdecydowana sie normalnie podwiazac byle nigdy wiecej nie przechodzic tego...... ehhh
Jak ja sobie przypomne swoj to bylo o zgrozo ordynator dzien przed planowym terminem porodu wypisal mnie ze szpitala bo stwierdzil ze jeszcze mam czas (wczesniej lezalam sobie iles czasu na patologii ciazy)a lekarz prowadzaca ktora akurat byla z tego szpitala sama wlasnym samochodem popoludniu mnie odwiozla na oddzial i doslownie na moich oczach pojechala po ordynatorze co on odwala i dlaczego mnie wypisal wtedy siedzialam cicho przerazona cala sytuacja a po porodzie moglam Jej tylko uscisnac dlon ze miala odwage sie przeciwstawic szefowi bo dzieki Niej z Malym nie stalo sie nic wiecej oprocz tego ze biedaczek ostatnie chwile musial sie taplac w takim blocku jakie zafundowal Mu moj organizm mialam zatrucie ciazowe EPH czyli wszystkie 3 czynniki ech to byla jazda na maksa ...kapturnica, caffe, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Zaraz rozszarpię samca na strzępy. Kurwa za wąskie listwy do podłogi przyniósł, stolarz jak z koziej dupy trąba. Obiecał koniec remontu do imprezy młodszej a tu jeszcze tle niedoróbek. Brak mi do niego cierpliwości. Wyszłam do sypialni bo nie mogę na to patrzeć i boję się że zaraz zrobię mu jesień średniowiecza!
Mala79, Sabina, Aasiula, Parka, Mega, iwcia77, Bursztyn, macduska, mysza1975, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAasiula Ineska ma arytmie, ona najlepiej Ci doradzi
Ale czasem jest tak że leku nie można odstawic przy chorobach przewleklych. Sa kobiety chore na padaczkę, cukrzycę, astmę i biorą leki całą ciążę i rodzą zdrowe dzieci itpWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:08
Mala79, caffe, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Zaraz rozszarpię samca na strzępy. Kurwa za wąskie listwy do podłogi przyniósł, stolarz jak z koziej dupy trąba. Obiecał koniec remontu do imprezy młodszej a tu jeszcze tle niedoróbek. Brak mi do niego cierpliwości. Wyszłam do sypialni bo nie mogę na to patrzeć i boję się że zaraz zrobię mu jesień średniowiecza!
Hehe podlapie ten tekst podoba mi sie zrobie jesien sredniowiecza
A tak na powaznie dobre rozwiazanie ze zmienilas miejsce teraz wlacz Tv albo muzyczke i postaraj sie zrelaksowac chociaz na chwileMega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie w ferworze ostatnich zdarzen zapomniałam pogratulować Ani I Myszy udanych wizyt i dobrych wyników
Boziuchna może jak pani położna włoży swój palec grzebalec, to namówi twoją szyjkę do szybkiego i jak najmniej bolesnego rozszerzania się w trybie ekspresowym? I Kajtek pyk i juz będzie w Twych ramionachTylko lizaków nie zapomnij
Caffe jak ja będę rodzić to też mi przypomnij o lizakach ok?ania.g, Mega, Aasiula, iwcia77, caffe, kapturnica, Bozia3, inessa, Parka, samira, moremi, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hehe podlapie ten tekst podoba mi sie zrobie jesien sredniowiecza
A tak na powaznie dobre rozwiazanie ze zmienilas miejsce teraz wlacz Tv albo muzyczke i postaraj sie zrelaksowac chociaz na chwileMala79, iwcia77, moremi, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Za wami nadążyć ! Ineska nie stresuj sie nie potrzebne, czekamy na wynik bety jutro, bądź dobrej myśli
Simba kiedy możesz sie ze swoim ginem zobaczyć? I nie czytaj za dużo, wypytaj lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:33
mysza1975, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Simba a wcześniej nic nie wskazywało na problemy z wątrobą twixa? Kurcze to może dobrze, że to wyszło na połówkowym i może coś można z tym zrobić? Zupełnie nie jestem w temacie....
Zwapnienia moga sie brac z przebytego przeze mnie stanu zapalnego (moze to to cholerne zatrucie pokarmowe), albo przez choroby typu cytomegalia, toxo itd, albo nieprawidlowy kariotyp = wady genetyczneiwcia77 lubi tę wiadomość