35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ahahahaha!!!! dziecko latwiej przechodzi!!!
Caffe, czy sugerujesz ze Twoj chlop ma fiuta wielkosci lodzi podwodnej skoro przepchniecie dziecka nie robi na Tobie wrazenia?kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:cholernie przykre
uwazam ze nie powinno sie rozpatrywac jego zachowania w kategoriach egoizmu poniewaz targniecie sie na zycie zazwyczaj jest spowodowane albo choroba, albo ogromnym cierpieniem, nie wiem jak bylo w jego przypadku. Ale na pewno mial ograniczona zdolnosc oceny sytuacji.Bursztyn, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wariatko....jakby to miało tylko tyle przechodzić co fiut....to można se i pięć ich włożyć....ale fiut nie przebija się przez szyjkę macicy....
ale Twój post przeczytałam po komentarzu Bursztyna
Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nikt nigdy nie jest gotowy na chorobe dziecka...Ale najwazniejsze , ze jest zdrowa druga i ona spokojnie przejmie funkcje za calosc w orgnizmie....Moze to slabe pocieszenie ale pomysl ,ze nadal bedzie mogl zyc normalnie i ,ze niektorzy musza jezdzic ciagle na dializy....
kapturnica, Mega, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Wiem Kapturku mam grono znajomych podlaczonych do dializ temat nie jest mi obcy dzisiaj juz jestem spokojniejsza chociaz jak sama napisalas nikt nigdy nie jest na to gotowy....
Mała na pewno dasz radę poradzić sobie z tematem.kapturnica, Mala79, Mega, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ale nawet nie wie się ile można znieść, a dziecko raczej potrzebuje matki pogodnej a nie zestresowanej
Mała na pewno dasz radę poradzić sobie z tematem.
No i taka jestem a ze rycze po katach to tak zeby nie widzial On raczej bardzo malo mnie widzi zestresowana predzej zmeczona po pracy ja naleze do tych wrednych Macduska z natury wiec nie latwo sie poddaje a wczoraj po prostu przyszla sobie chwila zalamkimacduska, Sabina, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:No i taka jestem a ze rycze po katach to tak zeby nie widzial On raczej bardzo malo mnie widzi zestresowana predzej zmeczona po pracy ja naleze do tych wrednych Macduska z natury wiec nie latwo sie poddaje a wczoraj po prostu przyszla sobie chwila zalamki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 18:03
Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle kuzwa mialam lekture od Was w dniu dzisiejszym czytalam sobie o tym co wczoraj wieczorkiem pisalyscie hehe nie powiem troszke zescie daly czadu Laseczki ale mnie to absolutnie nie przeszkadza lubie konkretne argumenty i nazywanie rzeczy po imieniu
ania.g, kapturnica, iwcia77, Mega, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od lekarza...Mam jutro znów iść na ktg rano - a myślałam, że weekend miło spędzę w domu bez niespodzianek...
. Główka nisko, rozwarcie wciąż na dwa palce...czyli w sumie bez zmian...ALe mam po ktg iść na porodówkę, żeby jeszcze dokładnie przebadała mnie położna...w sumie, jeśli robiliby problemy z cesarką za tydzień - to wolę już jutro urodzić, żeby bąbel więcej nie rósł...ja już sama nie wiem co to będzie...
inessa, kapturnica, macduska, Sabina, Iwone, Mala79, ania.g, kkisia, Parka, samira, iwcia77, EwaT, caffe, Mega, moremi, Niuta, MartaDidinio, megan8, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Putin nie cofnie się przed niczym. Tam jednostka się nie liczy, jak za ZSRR, ważna potęga narodu. Stalin bez mrugniecia okiem skazał na glod 200tys Ukraińców, myślę że Putin też by się przejął. Zgadzam się z Burszta, to niebezpieczny psychopata
Sabina, Bursztyn, kapturnica, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I witam nowe koleżanki, mimo, że cyckow nie okreslily. Jane i tak pewnie nie powróci po tym jak zescie ja potraktowaly, małpy wredne.
Co do referendum u skrudzy, to ja jestem za rozłąka, wg traktatów UK wypada wtedy z Unii, i zobaczymy wtedy co Cameron zrobi.. He he..
unia sie nie sprawdzaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wróciłam od lekarza...Mam jutro znów iść na ktg rano - a myślałam, że weekend miło spędzę w domu bez niespodzianek...
. Główka nisko, rozwarcie wciąż na dwa palce...czyli w sumie bez zmian...ALe mam po ktg iść na porodówkę, żeby jeszcze dokładnie przebadała mnie położna...w sumie, jeśli robiliby problemy z cesarką za tydzień - to wolę już jutro urodzić, żeby bąbel więcej nie rósł...ja już sama nie wiem co to będzie...
a props, a gdzie Simba jest? miala miec chyba dzis usgBozia3, kkisia, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:akurat Ukraińcy bez mrugnięcia okiem robili gorsze rzeczy Polakom...ale to tak na marginesie..
Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Hm, Mega, kiedyś jak weszlam żeby czynnie poprzeć akcje ratowania jeża, to mialas ten sam dzień cyklu, teraz tak samo 7 dpo, wg of...
Tyle, ze ja wiem, ze nic się nie zagniezdza i pooszlam na masaż rehabilitacyjny...
Bolalo jak....
Jak byla jakaś zygota to dostała tyle hormonu stresu, ze spierdolila czym prędzej...
Życie to walka...Sabina, samira, inessa, caffe, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wszystko jedno co rozwarte, i tak boli jak jasna cholera, pewnie...
ania.g, Bozia3, samira, Sabina, inessa, iwcia77, caffe, Mega, moremi, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hej,
wkurwiona jestem na maksa i zdolowana. Przede wszystkim nie rozumiem dlaczego moj gin skierowal mnie na USG do prywatnego gabinetu a nie do szpitala, tym bardziej ze ten sam lekarz przyjmuje w moim szpitalu.
Typ ktory robil USG nie w moim typie - jakies podsmiechujki sobie robil - w dupie mam zarciki, chce konkrety. Z konkretow niestety wyszlo, ze u jednego twixa sa jakies drobne zwapnienia watroby, powiedzial zeby sie nie martwic i obserwowac i dopoki nie siadlam do netu to faktycznie sie nie martwilam...A teraz juz mam za duzo czarnych wariantow przed oczami...
Jestem przy okazji wsciekla na mojego gina, bo zbagtelizowal moje markery watrobowe i powiedzial ze to normalne. Nie wiem - moze wszystko jest kurwa normalne.
No ale szczytem szczytow bylo to, ze w tej cudownej klinice nie dali mi zadnego wydruku, zadnego CD i powiedzieli ze wysla na maila zdjecia z USG - jak spytalam kiedy to odpowiedzieli mi ze na razie maja awarie. Noz kurwa mac! I to wszystko za jedyne 115 euro...
Martwie sie i wkurwiam a potem znowu martwieania.g, Parka, Bozia3, Iwone, samira, Sabina, inessa, Bursztyn, iwcia77, EwaT, caffe, moremi, MartaDidinio, macduska, malgos741, mysza1975, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no nie zapaminamy nigdy o rzezi na Wołyniu przez bande upa...A do dzis na ukrainie ich przywodca bandera jest czczony jako bohater
I uważam, że niepotrzebnie tak angażujemy sie w pomoc Ukraińcom, oni by nas wycięli bez chwili zastanowienia, nie sądzę żeby nam kiedykolwiek pomogli czy staneli po naszej stronie. Chyba staje sie nacjonalistkąBozia3, iwcia77, caffe, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość