X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa przecież wiesz, że siedzisz w pierwszej ławce i możesz o wszystkim mówić
    nie stresuj się niepotrzebnie.. wiem, że trudno ale nie rycz..
    powiem Ci co mówi mój Pan jak ryczę.. no nie płacz już bo będzie cie bolała głowa

no już .. spokojnie.. czekamy grzecznie na wynik bety
    inessa wrote:
    Dziewczyny pomódlcie sie za mnie czy nie wiem co ale znam narazie wynik progesteronu i jest nieciekawie ja mam probem z nim i biore luteine a wynik jest zaledwie 14 wiec nie wiem jaka jutro beta bedzie boje sie strasznie,siedze i rycze!!! :( :( :(
    przepraszam,ze Wam tu smece ale musiałm gdzies wygadać!!!

mysza1975, inessa, Pusurek, samira, Mega, Sabina, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to poślubienie miało być wyrazem poparcia, mam nadzieje, ze tak to odbierzesz..

I znam twoja sytuacje, ale kiedyś kap znalazła jedna która chyba 5 miała i donosiła...

Nie mówiąc o tym, ze skoro wydziela sie pulsacyjnie, to moglas trafić na niższa faze..

mysza1975, inessa, samira, Mega, kapturnica, Sabina, caffe, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny pomódlcie sie za mnie czy nie wiem co ale znam narazie wynik progesteronu i jest nieciekawie ja mam probem z nim i biore luteine a wynik jest zaledwie 14 wiec nie wiem jaka jutro beta bedzie boje sie strasznie,siedze i rycze!!! :( :( :(
    przepraszam,ze Wam tu smece ale musiałm gdzies wygadać!!!
    Inessa, nerwy nie pomoga, i moze jednak troche za wczesnie na placz? Babki z nizszym progester. donosily, wiec dasz rade.

inessa, mysza1975, Sabina, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df00de2e4dbd.jpg

dziękuję wychodzę
    ide z Toba :)

Reni, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co nie dotyczy? moj pierwszy maz popełnij samobojstwo wiec chyba wiem co mowie
    nieodpowiedzialny gnojek
    Ale nie każdy jest silny psychicznie tak jak Ty. Mi też kiedyś trudno to było zrozumieć, uważałam że skoro ja mogę sobie z czymś poradzić lub coś zrobić to dlaczego ktoś inny nie może. Długo myślałam że wystarczy chcieć. Niestety depresja to czarna dziura która dla osób słabszych psychicznie jest bardziej pociągająca niż cokolwiek innego na świecie. Nad Tym nie da się panować. Współczuję Ci takich przeżyć.

mysza1975, kapturnica, Sabina, Mala79, Parka, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja sie denerwuje referendum
    nawet bardzo....
    a ja sie bardziej denerwuje Putinem....

inessa, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    weź se metra i zmierz, że przy każdym bzykaniu co najmniej 4 cm średnicy wchodzi Ci jak w masło :P
    wariatko....jakby to miało tylko tyle przechodzić co fiut....to można se i pięć ich włożyć....ale fiut nie przebija się przez szyjkę macicy....:)

mysza1975, Bursztyn, Mega, kapturnica, macduska, Sabina, caffe, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie rozumiem o co chodzi z tymi lizakami, uspokajają, hamują ból, przyspieszają poród?
    chodzi o to, że nie wolno CI podczas porodu jeść - a jak wylądujesz w szpitalu wcześniej - to często i przed porodem kilka godzin nie jesz...a wysiłek jest tak ogromny, że jesteś wyczerpana i głodna i trwa to godzinami często....możesz tylko popijać wodę....a te lizaki i landrynki dostarczają ci cukru...- więc zawsze jakieś wzmocnienie....

mysza1975, Mega, Sabina, caffe, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa nie panikuj - bo nie jest taki zły....pamiętam, że poprzednio miałaś dużo niższy.....trzymam kciuki i staraj się uspokoić - co ma być to i tak będzie....

inessa, mysza1975, Mega, Sabina, malgos741, caffe, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie ze jestem obecna.... dzisiaj po raz pierwszy od 6ciu lat spoznilam sie do pracy o cale 5 minut a to z racji tego ze nie moglam spac w nocy....

Mega, inessa, macduska, Sabina, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Halo
    Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?

Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam...

Cos o mnie?
    Z metryki wynika, że się tu kwalifikuje, nawet bardzo..
    Mam prawie trzyletnią córkę,która maltretuje mnie chińska tortura pozbawiania snu, juz myślę o założeniu jej niebieskiej karty..;-)

jak AA, to jestem uzależniona od czekolady i coli, i tak wiem, świetnie robią na płodność :-D

Jestem również ujową panią domu, ujowszej nie ma...

A najlepsze, staram się 29 cykl, zatem te, co pisały, ze maja 24 CS mogą się pocieszyć, że ktoś ma gorzej...

Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuje i proszę o przyjęcie do grona zacnych babek..:-)

Elfik, no z takimi odpowiedziami w ankiecie jesteś przyjęta z otwartymi ramionami!
    Jeszcze tylko odpowiedz na pytanie o cycki i załatwione ! cycki.gif

mysza1975, Bursztyn, Alis, kapturnica, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja sie bardziej denerwuje Putinem....
    a dlaczego w sumie?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a dlaczego w sumie?
    boma cechy psychopatyczne wiec nie cofnie sie przed niczym
    balabym sie ze moze mu sie zachciec zmienic granice....

kapturnica, inessa, macduska, Sabina, Mega, caffe, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    boma cechy psychopatyczne wiec nie cofnie sie przed niczym
    balabym sie ze moze mu sie zachciec zmienic granice....
    nie sądze, media nadmuchują, co świadczy niby o tym że jest psychopatą?
    mysle ze bardzo dobrze dba o interesy Rosji
    takie same zapędy ma Merkel tyle że zaowalowane

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zależy mi do tej lekarki, bo ma dobre opinie, poza tym jest z polecenia. Jeśli jednak będą problemy z dostaniem się do niej, to mam już kilka adresów i będę próbowała w innym miejscu.
    Wiem że nie mogę za dużo czekać.
    To jak mówisz że taka dobra ale nie można się do niej dostać to wprost zapytaj czy nie przyjmie Was prywatnie. Oczywiście jeśli to się mieści w budżecie rodzinnym.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i co z tego, o cyckach nadal zadnych danych
    taaa...potem bedziwe nepotyzm, korupcja a na koncu porobstwo ;) (chcociaz to ostatnie to akurat jest pozadane ;) )
    i ruja jeszcze!!!!

mysza1975, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bo chce zeby zostali w UK....mamy plan na troche wyjechać do Aberdeen przed Anglią
    mam braciaka z zona w aberdeen...tez nie chca odlaczenia sie...Ladne miasto chociaz jak dla mnie za duzo wszedzie tego kamienia 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:20

EwaT, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie sądze, media nadmuchują, co świadczy niby o tym że jest psychopatą?
    mysle ze bardzo dobrze dba o interesy Rosji
    takie same zapędy ma Merkel tyle że zaowalowane
    -traktowanie ludzi jako obiektow manipulacji, brak wyrzutow sumienia, brak emaptii
    -deficyt leku
    -typ kalkulatywny
    no i numer z psem podczas spotkania z Merkel
    wystarczy
    nie wiem na ile media nadmuchuja i na ile dba o interesy Rosji a na ile w tym chodzi o zaspokojenie zadzy wladzy
    wg mnie jest bardzo niebezpieczny

kapturnica, samira, inessa, macduska, Sabina, Mega, Simba, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i ruja jeszcze!!!!
    na jedno wychodzi, to synonimiczne wyrazy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    -traktowanie ludzi jako obiektow manipulacji, brak wyrzutow sumienia, brak emaptii
    -deficyt leku
    -typ kalkulatywny
    no i numer z psem podczas spotkania z Merkel
    wystarczy
    nie wiem na ile media nadmuchuja i na ile dba o interesy Rosji a na ile w tym chodzi o zaspokojenie zadzy wladzy
    wg mnie jest bardzo niebezpieczny
    czyli klasyczny polityk
    nic go nie wyroznia

MartaDidinio lubi tę wiadomość

‹‹ 4481 4482 4483 4484 4485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ