35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa przecież wiesz, że siedzisz w pierwszej ławce i możesz o wszystkim mówić
nie stresuj się niepotrzebnie.. wiem, że trudno ale nie rycz..
powiem Ci co mówi mój Pan jak ryczę.. no nie płacz już bo będzie cie bolała głowa
no już .. spokojnie.. czekamy grzecznie na wynik bety
inessa wrote:Dziewczyny pomódlcie sie za mnie czy nie wiem co ale znam narazie wynik progesteronu i jest nieciekawie ja mam probem z nim i biore luteine a wynik jest zaledwie 14 wiec nie wiem jaka jutro beta bedzie boje sie strasznie,siedze i rycze!!!
przepraszam,ze Wam tu smece ale musiałm gdzies wygadać!!!mysza1975, inessa, Pusurek, samira, Mega, Sabina, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Inessa to poślubienie miało być wyrazem poparcia, mam nadzieje, ze tak to odbierzesz..
I znam twoja sytuacje, ale kiedyś kap znalazła jedna która chyba 5 miała i donosiła...
Nie mówiąc o tym, ze skoro wydziela sie pulsacyjnie, to moglas trafić na niższa faze..mysza1975, inessa, samira, Mega, kapturnica, Sabina, caffe, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny pomódlcie sie za mnie czy nie wiem co ale znam narazie wynik progesteronu i jest nieciekawie ja mam probem z nim i biore luteine a wynik jest zaledwie 14 wiec nie wiem jaka jutro beta bedzie boje sie strasznie,siedze i rycze!!!
przepraszam,ze Wam tu smece ale musiałm gdzies wygadać!!!inessa, mysza1975, Sabina, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co nie dotyczy? moj pierwszy maz popełnij samobojstwo wiec chyba wiem co mowie
nieodpowiedzialny gnojekmysza1975, kapturnica, Sabina, Mala79, Parka, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:weź se metra i zmierz, że przy każdym bzykaniu co najmniej 4 cm średnicy wchodzi Ci jak w masło
mysza1975, Bursztyn, Mega, kapturnica, macduska, Sabina, caffe, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie rozumiem o co chodzi z tymi lizakami, uspokajają, hamują ból, przyspieszają poród?
mysza1975, Mega, Sabina, caffe, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa nie panikuj - bo nie jest taki zły....pamiętam, że poprzednio miałaś dużo niższy.....trzymam kciuki i staraj się uspokoić - co ma być to i tak będzie....
inessa, mysza1975, Mega, Sabina, malgos741, caffe, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Halo
Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?
Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam...
Cos o mnie?
Z metryki wynika, że się tu kwalifikuje, nawet bardzo..
Mam prawie trzyletnią córkę,która maltretuje mnie chińska tortura pozbawiania snu, juz myślę o założeniu jej niebieskiej karty..
jak AA, to jestem uzależniona od czekolady i coli, i tak wiem, świetnie robią na płodność
Jestem również ujową panią domu, ujowszej nie ma...
A najlepsze, staram się 29 cykl, zatem te, co pisały, ze maja 24 CS mogą się pocieszyć, że ktoś ma gorzej...
Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuje i proszę o przyjęcie do grona zacnych babek..
Elfik, no z takimi odpowiedziami w ankiecie jesteś przyjęta z otwartymi ramionami!
Jeszcze tylko odpowiedz na pytanie o cycki i załatwione !
mysza1975, Bursztyn, Alis, kapturnica, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:boma cechy psychopatyczne wiec nie cofnie sie przed niczym
balabym sie ze moze mu sie zachciec zmienic granice....
mysle ze bardzo dobrze dba o interesy Rosji
takie same zapędy ma Merkel tyle że zaowalowaneMartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Zależy mi do tej lekarki, bo ma dobre opinie, poza tym jest z polecenia. Jeśli jednak będą problemy z dostaniem się do niej, to mam już kilka adresów i będę próbowała w innym miejscu.
Wiem że nie mogę za dużo czekać.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:bo chce zeby zostali w UK....mamy plan na troche wyjechać do Aberdeen przed Anglią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:20
EwaT, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie sądze, media nadmuchują, co świadczy niby o tym że jest psychopatą?
mysle ze bardzo dobrze dba o interesy Rosji
takie same zapędy ma Merkel tyle że zaowalowane
-deficyt leku
-typ kalkulatywny
no i numer z psem podczas spotkania z Merkel
wystarczy
nie wiem na ile media nadmuchuja i na ile dba o interesy Rosji a na ile w tym chodzi o zaspokojenie zadzy wladzy
wg mnie jest bardzo niebezpiecznykapturnica, samira, inessa, macduska, Sabina, Mega, Simba, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:-traktowanie ludzi jako obiektow manipulacji, brak wyrzutow sumienia, brak emaptii
-deficyt leku
-typ kalkulatywny
no i numer z psem podczas spotkania z Merkel
wystarczy
nie wiem na ile media nadmuchuja i na ile dba o interesy Rosji a na ile w tym chodzi o zaspokojenie zadzy wladzy
wg mnie jest bardzo niebezpieczny
nic go nie wyrozniaMartaDidinio lubi tę wiadomość