35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!!!
WItaj Elfik!!!!
Ja dzis troszke pospałam rano bo w nocy mam problem ze snem,ale od rana znów stres zwiazany z tą firmą która chcemy założyc chyba wyjdą z tego nici bo kolejna osoba sie wycofała a mamy ostatni tydzien do złozenia biznes planów i raczej juz nikt sie nie zgodzi na wejscie w to wszytsko ufufufufu
A poza tym cudna pogoda u nas
a mnie mdli po wszystkim co zjem i wypije ale nie jest najgorzej da sie jakos funkcjonować
Bozia!!!!!!!!!!!!!!!caffe, Bursztyn, Mega, mysza1975, kkisia, Bozia3, samira, Sabina, macduska, ania.g, malgos741, Parka, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dlatego ja idę rodzić sama..
przy pierwszym porodzie miałam towarzystwo, ale mnie to tylko rozpraszało i wkurwiało...zamiast skupiać się na sobie - to się właśnie człowiek zajmuje pierdołami typu patyczki...
ja jestem z tych, co to cierpią i jęczą w samotności....
tak mi lepiej znosić cierpienie..
I pewnie gdybym była młodsza itd. to kolejny poród by mnie nie przerażał gdyby miał być taki jak tenmysza1975, kkisia, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie to ciarki przechodzą jak sobie pomyślę o rozwieraniu się mojej szyjki do 10 cm....takie to fajne uczucie..
przerazilo mnie to
caffe, Mega, Reni, mysza1975, kkisia, Bozia3, kapturnica, Sabina, macduska, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wlasnie se wzielam linijke i zmierzylam ile to bedzie dokladnie 10 cm
przerazilo mnie tomysza1975, Bozia3, kapturnica, Sabina, macduska, malgos741, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:weź se metra i zmierz, że przy każdym bzykaniu co najmniej 4 cm średnicy wchodzi Ci jak w masło
a poza tym fiut nie ma ksztaltu dzieckaMega, mysza1975, kkisia, Sabina, malgos741, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no tak, ale to mimo wszystko nie 10
a poza tym fiut nie ma ksztaltu dzieckanawet nie czujesz, co masz przeć
mysza1975, kkisia, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Nie rozumiem o co chodzi z tymi lizakami, uspokajają, hamują ból, przyspieszają poród?
mysza1975, kkisia, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ale dziecko jest naturalnie nawilżone i łatwiej przechodzi
nawet nie czujesz, co masz przeć
Caffe, czy sugerujesz ze Twoj chlop ma fiuta wielkosci lodzi podwodnej skoro przepchniecie dziecka nie robi na Tobie wrazenia?Reni, mysza1975, kkisia, Mega, Aasiula, Sabina, macduska, malgos741, caffe, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df00de2e4dbd.jpg
dziękuję wychodzę
Bursztyn wrote:wlasnie se wzielam linijke i zmierzylam ile to bedzie dokladnie 10 cm
przerazilo mnie tomysza1975, kkisia, Bursztyn, Mega, malgos741, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:i całe szczęście...ciekawe, dlaczego tak wcześnie miałaś zlecone ktg? Teraz się go robi raczej w okolicach terminu...a tętno dziecka sprawdza lekarz ginekolog na rutynowej wizycie ciążowej przy robieniu USG
Po co CI teraz KTG - przecież chyba nie masz skurczy?
Od 36 tygodnia kazała mi być co tydzień na wizycie, robić ktg i badać mocz, a co 2 tygodnie morfologię.
Nie wiem, nie znam się. To mój pierwszy raz.Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no co Ty pewnie ma jak niemowlę
Bursztyn wrote:ahahahaha!!!! dziecko latwiej przechodzi!!!
Caffe, czy sugerujesz ze Twoj chlop ma fiuta wielkosci lodzi podwodnej skoro przepchniecie dziecka nie robi na Tobie wrazenia?mysza1975, Elfik, Bursztyn, Mega, Sabina, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie bylo mnie 1,5 dnia, mysle se, wezme Bozie z zaskoku - jak wejde po chwili nieobecnosci, to juz bede mogla gratulowac dzieciecia. A Bozia uparta jak koza w kapuscie! No nie urodzi normalnie w tym roku!
kkisia, mysza1975, Bozia3, Mega, macduska, Sabina, malgos741, caffe, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA za nami pierwsza wizyta kontrolna u lekarza - 6 tygodni. Adas wazy 4750 ( nie ma to jak cyc ) i mierzy 55 cm. Wiercil sie, wierzgal nogami, prawie sie na brzuch przekrecal gwiazdorsko. Mamusia dumna. Tatus tez.
inessa, Elfik, kkisia, Mega, macduska, Sabina, ania.g, malgos741, caffe, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomódlcie sie za mnie czy nie wiem co ale znam narazie wynik progesteronu i jest nieciekawie ja mam probem z nim i biore luteine a wynik jest zaledwie 14 wiec nie wiem jaka jutro beta bedzie boje sie strasznie,siedze i rycze!!!
przepraszam,ze Wam tu smece ale musiałm gdzies wygadać!!!Elfik, Dorka71, Bursztyn, mysza1975, Alis, samira, Mega, macduska, Sabina, ania.g, malgos741, caffe, Parka, Simba, iwcia77, moremi, Aasiula, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość