35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:AKURAT!!!
Myslisz ,ze jak zes w ciqazy z twixami to wszyscy beda uwazac Cie za milusia kotkeA guzik
kapturnica, Mega, kkisia, malgos741, mysza1975, Sabina, Parka, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To jest chyba najciezsze
Przyjac to do wiadomosci i ZAAKCEPTOWAC
nie będe akceptowac zła i to że ktos nie jest jak ja- nic z tego nie wynika
jeżeli ktos czuje pociąg do niemowlaka znaczy że ma go zgwałcić?
zło to jest zło i nie ma okoliczności łagodzących że ktoś ma problemy
a jezeli jest chory to nalezy go ubezwłasnowolnić -
Aleśta napłodziły. Zamiast robić zaplanowane porządki to siedzę i nadrabiam forum, bo przecie nie można mieć zaległości
grunt to systematyczność
WItam nowe koleżanki
Bozia, bój się BoziNa porodówkę marsz!!!
kapturnica, Simba, Mega, Reni, Iwone, malgos741, mysza1975, Sabina, macduska, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiem wiem
Ty byś nawet Puchatka wyleczyłakapturnica, EwaT, Simba, kkisia, Mega, mysza1975, Sabina, macduska, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie będe akceptowac zła i to że ktos nie jest jak ja- nic z tego nie wynika
jeżeli ktos czuje pociąg do niemowlaka znaczy że ma go zgwałcić?
zło to jest zło i nie ma okoliczności łagodzących że ktoś ma problemy
a jezeli jest chory to nalezy go ubezwłasnowolnić
Mega, kkisia, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aleśta napłodziły. Zamiast robić zaplanowane porządki to siedzę i nadrabiam forum, bo przecie nie można mieć zaległości
grunt to systematyczność
WItam nowe koleżanki
Bozia, bój się BoziNa porodówkę marsz!!!
Bursztyn, kapturnica, Elfik, kkisia, Mega, caffe, Reni, Simba, malgos741, mysza1975, samira, Sabina, macduska, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie musisz akceptowac tego co ROBI, tylko to, ze NIE JEST TAKI JAK TY, nie postepuje tak jak Ty, nie mysli tak jak Ty...
no i co z tego do cholery?
nikt nie jest idealny ale trzeba sie STARAC
STARAC!!!
starac żeby swoim postępowaniem NIE KRZYWDZIĆ INNYCH -
nick nieaktualnyKurde ale dyskusja
Niemniej dobrze Iwone ze dzialasz , dla jednego nastolatka cos bedzie blachego a innego to juz wielki problem . Kazdy jest inny i nie mozna wkladac wszystkich do jednego worka
Ewa widac ze to co zrobil twoj pierszy maz dalej bardzo cie boli , widocznie to co go popchnelo do takiego kroku bylo mega problememMega, kapturnica, Iwone, mysza1975, samira, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Takie tu tematy, że nie mam czasu rodzić...porządki też nie ruszone....
kapturnica, mysza1975, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no i co z tego do cholery?
nikt nie jest idealny ale trzeba sie STARAC
STARAC!!!
starac żeby swoim postępowaniem NIE KRZYWDZIĆ INNYCHSimba, kapturnica, mysza1975, samira, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Niestety nie udało mi się zarejestrować syna do poradni ZP. O 15 będę rozmawiała z lekarzem i liczę na to że jeśli jej powiem, że syn jest po próbie samobójczej to jednak nas dziś przyjmie. Jeśli nie, to za tydzień od 6 będę czekać pod przychodnią, bo przyjmują tylko 5 osób
Oto Polska właśnieIwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Takie tu tematy, że nie mam czasu rodzić...porządki też nie ruszone....
kkisia, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość